Flyg till Bosnien

Det finns många anledningar till att besöka Bosnien och Hercegovina. Landets rika kulturella och historiska arv, dess vackra natur, dess berömda gästfrihet och utsökta maträtter är bara några.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Bosnien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Sarajevo. Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington, DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg med SAS till Sarajevo i Bosnien och Hercegovina

Bosnien och Hercegovina är ett fantastiskt resmål för alla som söker efter autentiska semesterupplevelser i södra Europa. Flyg med SAS för att uppleva denna skatt på Balkan.

Upptäck Bosnien och Hercegovinas vackra natur

När du beger dig utanför landets livliga huvudstad Sarajevo erbjuder Bosnien och Hercegovina vacker natur och fantastiska landskap. Upptäck dolda vattenfall och utforska pittoreska byar bortom de vanliga resmålen. För den äventyrslystna resenären finns det gott om aktiviteter som vandring, forsränning och skidåkning att njuta av.

Flyg till <em>Bosnien</em>

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Upplev Bosnien med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Sarajevo.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.