sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Faro i Portugal från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Faro – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender

  • cl--plane-right Flygplats: Faro flygplats (FAO)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: WET: UTC/WEST: UTC+1
  • cl--globe Officiellt språk: Portugisiska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Faro och Portugal med barnen. På SAS erbjuder vi upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Faro.  

flyg till Faro och njut av en charmig portugisisk stad 

Den charmiga staden Faro är Algarve-regionens huvudstad och här finner du gamla stadsmurar och en gotisk domkyrka. Dessutom ligger staden endast en kort båttur från ett undangömt naturreservat och sandstränder. 

När du inte shoppar loss längs de kullerstensbelagda gågatorna eller klättrar upp till toppen av katedralen Sé de Faro för en panoramautsikt över staden, kan du ge dig ut på en dagstur till Parque Natural da Ria Formosa med sina saltvattenslaguner, som är hemvist för flyttfåglar och en mängd olika vilda djur, eller sola på ön Ilha da Barreta. 

Listan över saker att göra i Faro är oändlig och det finns något för alla.

Utforska Faro
  • Varför Faro?
  • Flyg med SAS till Faro flygplats (FAO)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Faro

Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Faro är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Vill du resa med ännu högre komfort? Du får gärna uppgradera din biljett till nästa reseklass. Uppgraderingen ger dig tillgång till extraförmåner som Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil.  

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Faro

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Faro