sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Faro

Flyg Faro tur och retur

Boka flyg till Faro från Stockholm, samt från/via Köpenhamn. Vi erbjuder billiga flygbiljetter året runt till denna populära destination i Portugal. Fr.o.m. april 2019 flyger vi till Faro från/via Göteborg och Aarhus. SAS är det enda flygbolag som då erbjuder direktflyg till Faro från Göteborg och Aarhus. Boka flyg Faro tur och retur för en härlig semester med vackra stränder, bra golf och härlig portugisisk kultur.

 

Boka flyg Faro tur och retur med SAS lågpriskalender

Faro är hjärtat av den portugisiska kuststräckan Algarve och lockar tusentals turister varje år. Milda klimat och ett vackert hav är ett vinnande koncept för en lyckad semester vilket enkelt kan appliceras på den här staden i södra Portugal. I SAS lågpriskalender kan du hitta ett billigt flyg till Faro som passar just din resekalender. Vår lågpriskalender erbjuder några av marknadens bästa priser och har du möjlighet att vara ute i god tid så finns ofta ännu bättre erbjudanden till förfogande. Då vi alltid erbjuder 24 timmars öppet köp vilket gör att du kan boka ditt flyg till Faro när du finner ett erbjudande som passar dig, för att därefter dubbelkolla med ditt resesällskap att datumen verkligen passar. Skynda att fynda ett billigt flyg till Faro för en härlig upplevelse!

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Flyg till Faro och Algarveregionen

Faro är den största staden i södra Portugal. Tillsammans med femton andra kommuner så bildar Faro den populära kustregionen Algarve. Varje år bokar tusentals turister flyg till Faro för att njuta av de vackra sandstränderna som finns här. Stränderna ligger på den södra kusten mot Atlanten och är omringade av enastående naturscener. Utöver långa, rena sandstränder så bjuder Algarve på bra lokal mat och dryck. För den som gillar att äta god mat så är det helt rätt att boka flyg till Faro då hela Algarvekusten är känd för sina portugisiska delikatesser. Den lokala maten i området innehåller mycket skaldjur och består av smaker som är influerade av både Mellanöstern och norra Afrika. Utöver att vara ett strandparadis för matälskare så är Algarveregionen även ett Mekka för golfarna, då det finns ett stort utbud av vackra golfbanor. Tack vare det milda klimatet kan golfälskare boka flyg till Faro året runt. Flygplatsen för Algarveregionen ligger i Faro så boka flyg Faro tur och retur för en fantastisk semester.
 

Faro är en stad med mycket historia 

Faro är inte bara den största staden i Algarve, utan även en av Europas äldsta bosättningar. Den gamla delen av staden bjuder på vacker arkitektur med imponerande kyrkor och katedraler som överlevt många år – samt ett flertal jordbävningar. Catedral de Faro började byggas år 1251 och består bland annat av ett vackert klocktorn och två kapell. Katedralen, som är ett av de viktigaste monumenten i Faro, är en populär sevärdhet och imponerar på samtliga besökare. Ytterligare en historisk sevärdhet som du inte får missa när du bokat flyg till Faro är Milreus ruiner. Ruinerna är efterlämningar från romartiden och berättar en häftig historia om hur livet var då. När du bokar flyg till Faro så väntar en historielektion utan dess like som är intressant för både stora och små. 

Flyg till Faro och besök Ria Farmosa nationalpark

Faro står inte bara värd för häftig arkitektur och milslånga sandstränder, utan även för den omtalade nationalparken Ria Farmosa National Park. Parken är över 80 km lång och täcker 18 400 hektar. Här finns en gigantisk park, många små öar, stränder och vattendrag. Det imponerande naturlivet kan i sig själv motivera din bokning av flyg till Faro och består av mycket grönska och olika djurarter. Framförallt finns det många olika vackra fåglar i området då det är vanligt att flyttfåglarna stannar i Ria Farmosa när de rör sig mellan Skandinavien och Afrika. Har du tur kan du även skymta syltanhöns vilket är en sällsynt art som nästan bara går att finna i denna nationalpark. Som besökare kan du även få prova på att skörda havssalt, fiska tonfisk eller njuta av sol och bad på någon av de många öarna. Nationalparken Ria Farmosa är en fantastisk upplevelse som du definitivt ska spana in om du planerar att boka flyg till Faro.
 

Alltid inkluderat i ditt flyg till Faro

En effektiv, smidig och bekväm resa är den bästa starten på din semester. Oavsett om det är en kort- eller långdistansflygning så inkluderar din biljett alltid vissa förmåner. Detta ingår alltid i ditt flyg till Faro:

Barnrabatt på flyg Faro tur och retur

Vi erbjuder en barnrabatt som gör det billigare för dig att visa världen för dina barn. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flyg till Faro om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Med vår barnrabatt har fler familjer möjlighet att uppleva olika kulturer, besöka viktiga historiska platser och spendera kvalitetstid tillsammans i ny miljö. Boka flyg Faro tur och retur med vår barnrabatt för att skapa nya familjeminnen. 

Mer om att resa med barn

Kom igång med EuroBonus

Bli medlem i vårt lojalitets- och frequent flyer-program SAS EuroBonus. Som medlem i EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor när du bokar flygbiljetter, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Dessutom kan du även fortsätta att tjäna poäng när du har ankommit till din slutdestination. Detta genom att handla i särskilt utvalda butiker eller restauranger. Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på din shopping.

I SAS App kan du även smidigt boka ditt flyg till Faro, checka in, välja sittplats, se ditt boarding-kort och mycket mer. Att vara medlem i EuroBonus är helt gratis för dig som resenär. Eftersom dina resor med SAS registreras när du är EuroBonus-medlem så ökar dina förmåner desto mer du flyger med oss. Som Guld- eller Diamantmedlem har du tillgång till vår SAS Lounge som finns på ett flertal flygplatser. Här kan du koppla av före du boardar ditt flyg till Faro och njuta av gratis WiFi, en god buffé eller bra kaffe. Se till att vara medlem i EuroBonus när du bokar flyg till Faro för att få en så smidig resa som möjligt.

Bli medlem i EuroBonus