Flyg till Faro

Faro är en historiskt och kulturellt rik stad med många imponerande turistattraktioner och saker att se och göra. Även om Faro ibland förbises som en billig inkörsport till Portugal, har denna lilla stad en hel del att erbjuda. Det finns gott om barer, restauranger och friluftsäventyr att njuta av utan att man behöver ta sig någon annanstans.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Faro i Portugal från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Faro

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Faro och Portugal med barnen. På SAS erbjuder vi upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Faro.

Flyg till Faro och njut av en charmig portugisisk stad

Den charmiga staden Faro är Algarve-regionens huvudstad och här finner du gamla stadsmurar och en gotisk domkyrka. Dessutom ligger staden endast en kort båttur från ett undangömt naturreservat och sandstränder.

När du inte shoppar loss längs de kullerstensbelagda gågatorna eller klättrar upp till toppen av katedralen Sé de Faro för en panoramautsikt över staden, kan du ge dig ut på en dagstur till Parque Natural da Ria Formosa med sina saltvattenslaguner, som är hemvist för flyttfåglar och en mängd olika vilda djur, eller sola på ön Ilha da Barreta.

Listan över saker att göra i Faro är oändlig och det finns något för alla.

Flyg till <em>Faro</em>

Flyg med SAS till Faro flygplats för att börja semestern i Portugal utvilad och återhämtad.

Faro flygplats

Om du vill ta en rundtur genom staden ska du hoppa på det lokala turisttåget Comboio Turística. Se stadens mest minnesväckande landmärken och sevärdheter på en enkel och rolig tur.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Faro

Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Faro är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Vill du resa med ännu högre komfort? Du får gärna uppgradera din biljett till nästa reseklass. Uppgraderingen ger dig tillgång till extraförmåner som Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.