sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

ENKEL FRÅN
Portugal

Flyg till Portugal

Flyg med SAS till Portugal

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Portugal är ett vackert och mångsidigt resmål. Oavsett om du är intresserad av avkopplande badsemestrar, spännande storstadsliv eller välsmakande gastronomi kan Portugal tillfredsställa dina resbehov. Med sitt läge på den iberiska halvön är Portugal en av de varmaste europeiska länderna, så oavsett om du reser under sommaren eller vintern kan du räkna med fint väder. Med sin långa kustlinje erbjuder Portugal både fina stränder och massor av fisk och skaldjur.


Flyg till Portugal

Flyg till Portugal och bli rik på upplevelser. Portugal utmärker sig med sin intressanta arkitektur, välsmakande gastronomi och storslagna natur. Flyg med SAS till Madeira under vintern och upplev Europas bästa klimat. Barn under två år får upp till 90% rabatt på flygbiljetten. Spädbarn har inte en egen sittplats, utan sitter i knät på en vuxen. Barn från 2–11 år får 25% rabatt på sina flygbiljetter. Rabatten gäller inte skatter och avgifter.


Upplev alla fördelar med att resa med SAS till Portugal

När du flyger med SAS till Portugal, ger vi dig en mängd fördelar för att din resa ska bli så bekväm som möjligt. Du får bland annat gratis kaffe och te, dagstidning i vår app och möjlighet för online check-in och val av sittplats 22 timmar innan avgång. Med ett EuroBonus-kort i handen erbjuder SAS dig ett antal fördelar. Du kan bland annat tjäna poäng på biljetter, hotellbesök och shopping – poäng som du senare kan använda till nya flygbiljetter när du ska uppleva mer av världen.


Madeira: sol och vackra stränder för hela familjen

Madeira är med sitt varma klimat en av de absolut bästa semesterdestinationerna i Europa under vintern, om du saknar sol och värme. Madeira är bland annat känd för sin vackra natur, och det finns bra möjligheter att ta sig ut på både korta och längre vandringsturer. Under våren kan du uppleva ön i full blom, och året runt kan du bada vid de vackra stränderna. När du får lust att välja stadsliv istället för natur kan du ta dig till Funchal, som är Madeiras huvudstad. Här kan du bland annat hitta bra möjligheter för shopping, njuta av havsutsikten från hamnpromenaden, gå på café mitt i det charmerande stadscentrumet eller prova Funchals berömda linbana.


Portugisisk gastronomi och kultur

Inom mat och vin ligger Portugal i den absoluta toppen. Den långa kustlinjen ger utmärkta möjligheter för fiske. Därför ingår fisk och skaldjur i många portugisiska maträtter. En annan viktig komponent i det portugisiska köket är vin. I Portugal är det inte ovanligt att dricka vin både till lunch och middag, och de rätter som serveras anordnas ofta efter den lokala vinproduktionen.

Portugal är ett gammalt land och präglat av kulturella sevärdheter. Riddarslott från Medeltiden, slott i renässansstil och museer för de konst- och historieintresserade är bara en del av det som landet erbjuder. Som folk är portugiserna över lag vänliga, lugna och artiga.


Storstadsliv, charm och idyll i Lissabon

Lissabon är en underbar storstad, där de goda upplevelserna står i kö. Överallt i staden pryder vackra, handmålade kakel husen – en tradition som härstammar från Medeltiden och som fortfarande lever kvar idag. Använd en dag för att gå runt i staden, och upplev de små och smala gränderna i den gamla stadsdelen och de storslagna boulevarderna och den futuristiska arkitekturen i den nya stadsdelen.

Lissabon är byggt på sju höjder. Det finns därför många möjligheter att ta sig upp på en höjd och få utsikt över hela staden. Den vackra storstaden erbjuder också bra restauranger, mysiga caféer och ett av världens bästa akvarier, där du kan se hajar, rockor och andra havsdjur.