sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Portugal

Flyg Portugal tur och retur med SAS

Flyg med SAS till Portugal

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Flyg till Portugal för att uppleva ett vackert och mångsidigt resmål. Oavsett om du är intresserad av en avkopplande badsemester, ett spännande storstadsliv eller välsmakande gastronomi kan Portugal tillfredsställa dina resbehov. Med sitt läge på den iberiska halvön är Portugal en av de varmaste europeiska länderna. Oavsett om du bokar ditt flyg till Portugal under sommaren eller vintern kan du alltså räkna med fint väder. Med sin långa kustlinje erbjuder Portugal både fina stränder, samt massor av fisk och skaldjur. Boka flyg Portugal tur och retur med SAS och få chansen till en solig semester!
 

Boka billiga flyg till Portugal med vår lågpriskalender

Vi vill alltid kunna erbjuda de bästa priserna på flygbiljetter. Lågpriskalendern uppdateras därför kontinuerligt för att kunna erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden. Innan du bokar ditt flyg till Portugal kan det därför rekommenderas att du håller ett extra öga på vår lågpriskalender. Genom att kika i lågpriskalendern kan du hitta riktigt billiga flyg till Portugal. Om du dessutom har möjlighet att vara ute i god tid och kan vara flexibel med avresedatum har du ännu större chans att hitta riktigt bra priser på dina flygbiljetter. Det är även bra att komma ihåg att SAS alltid erbjuder dig 24 timmars öppet köp. Du kan därför boka dina biljetter redan idag och stämma av med resesällskapet senare. Boka flyg Portugal tur och retur redan idag!

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Flyg till Portugal och besök härliga huvudstaden Lissabon

Att flyga direkt från Stockholm till Portugals huvudstad Lissabon tar drygt fyra timmar och SAS erbjuder flera avgångar varje dag. Lissabon är ett perfekt resmål för en weekend eller solsemester. I staden kan du promenera i pittoreska gränder, besöka mysiga restauranger och bli hänförd av de handmålande kakelhusen som har prytt staden sedan medeltiden. Staden erbjuder dessutom alltifrån gamla storslagna boulevarder till nya futuristiska områden med häpnadsväckande arkitektur. Lissabon är även uppbyggt på sju olika höjder vilket gör att man enkelt kan få uppleva fantastiska vyer och utsikter runt om i staden. Om du har barn med dig är ett tips att besöka ett av världens bästa museum som har alltifrån hajar till rockor. Så boka flyg Portugal tur och retur idag och ta chansen att uppleva oemotståndliga Lissabon!

 

Madeira – sol och bad för hela familjen 

SAS erbjuder även flyg till Portugals badort Madeira, vilken är en perfekt destination för den soltörstande familjen. Till Madeira kan du åka året runt – speciellt på vintern när du kanske är extra sugen på lite D-vitamin. Destinationen är därför ett perfekt resmål för den som vill få lite sol under vintern men ändå stanna i Europa. Madeira bjuder inte bara på härliga simturer i turkost vatten, utan är även känt för sina fina vandringsleder och vackra natur. Orten bjuder dessutom på en härlig huvudstad som heter Funchal. I Funchal kan du åka linbana och blicka ut över det häpnadsväckande landskapet, strosa i mysiga gränder och fynda shopping. Boka flyg till Portugal idag för att inte gå miste om fantastiska Madeira!

Boka din resa till Madeira här

 

Boka flyg till Portugal för en gastronomisk upplevelse

Portugal är inte bara ett land som bjuder på sol, bad och storstadsliv utan även fantastisk mat. När du landat i Portugal kommer du snabbt att inse att du inte kommer att åka hem hungrig. Landets långa kustlinje gör att det går att uppleva fisk och skaldjur i världsklass. Vin är dessutom en mycket populär dryck. Drycken kan drickas under alla tider på dygnet och utgör dessutom en viktig komponent i det portugisiska köket. Så boka flyg till Portugal idag och upplev inte bara orterna Lissabon, Madeira eller Faro, utan även ett fantastiskt kök! 

 

Alltid inkluderat i ditt flyg till Portugal

När du bokar ditt flyg till Portugal vill vi kunna ge dig bästa möjliga upplevelse, både innan och under flygturen. Vi vill att din resa ska vara så smidig och bekväm som möjligt, oavsett vart och hur länge du reser. Vi erbjuder därför alltid vissa förmåner när du bokar flyg med oss. Detta ingår alltid i din flygbiljett med SAS: 

 

Flyg tur och retur Portugal med barnrabatt 

Ta med dina barn på resan till Portugal och boka flyg till Portugal med vår barnrabatt. Om du har barn som är yngre än 2 år kan få upp till 90% rabatt på deras biljetter om de sitter i knäet hos en vuxen under flygfärden. Du kan dessutom få upp till 25% rabatt på biljetter till dina barn som är mellan 2 och 11 år gamla. Om det skulle vara så att du vill ha en egen sittplats till dina barn som är mindre än 2 år gamla kan du även få upp till 25% rabatt på deras biljetter. Så boka Portugal tur och retur och låt alla få följa med!

Mer information om att resa med barn  
 

Boka flyg till Portugal och kom igång med SAS EuroBonus 

Genom att bli medlem i SAS EuroBonus kan du tjäna poäng på alla dina flygresor, hotellvistelser och hyrbilar. Du kan dessutom tjäna poäng på alla dina inköp under din vistelse i Portugal. Ladda ner vår SAS App och se kartan ”Where to Earn points” för att hitta exakt var du kan tjäna poäng. Det är givetvis alldeles gratis att bli medlem och desto mer poäng du tjänar – desto fler förmåner får du. Om du flyger mycket kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och få tillgång till SAS Lounge på flygplatsen. I SAS Lounge kan du börja din resa i lugn och ro. I loungen serveras det ett brett utbud av mat, dryck och tidningar i en avslappnande miljö. Du kan dessutom använda hur mycket WiFi du vill. Så bli EuroBonus-medlem redan idag när du bokar ditt flyg till Portugal!

Bli medlem i EuroBonus
 

Övrigt

Reseförsäkring

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng