Flyg till Madeira

Ön Madeira är en populär turistdestination och har lockat tusentals vandrare och naturentusiaster i åratal. Gör dig redo att lära dig mer om öns vulkanhistoria, äta Funchals berömda maträtter och utforska ön via land och hav.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Madeira i Portugal från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Madeira

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Madeira med barnen till lägre pris. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Madeira.

Flyg till Madeira och ge dig ut på ett ö-äventyr

Ögruppen Madeira är en av Portugals autonoma regioner och består av fyra öar utanför Afrikas nordvästkust. Den kuperade ön Madeira är den perfekta tillflyktsorten för naturentusiaster och friluftsfanatiker. Här finns frodiga gröna skogar, en otrolig kustlinje och otaliga vandringsleder.

När du inte bestiger Pico Ruivo (öns högsta berg) eller njuter av havsutsikten från Cabo Girao (en spektakulär observationsplats på en klippa), kan du gå runt och titta på vad som finns i Madeiras botaniska trädgård eller på den lokala bondemarknaden.

Det finns tillräckligt många saker att se och göra på Madeira för att hålla dig sysselsatt under hela semestern.

Flyg till <em>Madeira</em>

Flyg med SAS till Madeira flygplats så landar du redo att börja semestern.

Madeira flygplats

Oavsett om du planerar en romantisk smekmånad, en familjesemester, en resa med vänner eller ett aktivt äventyr, så är Madeira den perfekta destinationen. Det finns mycket att göra när du besöker Madeira. Du kan utforska djupa kanjoner, simma med delfiner, sola på stranden och äta utsökta lokala maträtter.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Madeira

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Madeira är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.