sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Madeira i Portugal från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore). 

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Madeira – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Madeira flygplats (FNC)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: WET: UTC/WEST: UTC+1
  • cl--globe Officiellt språk: Portugisiska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Madeira med barnen till lägre pris. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Madeira.  

flyg till Madeira och ge dig ut på ett ö-äventyr  

Ögruppen Madeira är en av Portugals autonoma regioner och består av fyra öar utanför Afrikas nordvästkust. Den kuperade ön Madeira är den perfekta tillflyktsorten för naturentusiaster och friluftsfanatiker. Här finns frodiga gröna skogar, en otrolig kustlinje och otaliga vandringsleder. 

När du inte bestiger Pico Ruivo (öns högsta berg) eller njuter av havsutsikten från Cabo Girao (en spektakulär observationsplats på en klippa), kan du gå runt och titta på vad som finns i Madeiras botaniska trädgård eller på den lokala bondemarknaden. 

Det finns tillräckligt många saker att se och göra på Madeira för att hålla dig sysselsatt under hela semestern.

Utforska Madeira
  • Varför Madeira?
  • Flyg med SAS till Madeira/Funchal flygplats (FNC)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Madeira

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Madeira är enkel incheckning online, kostnadsfritt kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen och mer valuta för pengarna. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil på Madeira

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Madeira blir så enkel och trevlig som möjligt.  

Andra populära SAS-destinationer