Flyg till Madeira

We are travelers.

SAS flyger till Madeira i Portugal från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai, Peking och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Madeira – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Madeira med barnen till lägre pris. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Madeira.

Flyg till Madeira och ge dig ut på ett ö-äventyr

Ögruppen Madeira är en av Portugals autonoma regioner och består av fyra öar utanför Afrikas nordvästkust. Den kuperade ön Madeira är den perfekta tillflyktsorten för naturentusiaster och friluftsfanatiker. Här finns frodiga gröna skogar, en otrolig kustlinje och otaliga vandringsleder.

När du inte bestiger Pico Ruivo (öns högsta berg) eller njuter av havsutsikten från Cabo Girao (en spektakulär observationsplats på en klippa), kan du gå runt och titta på vad som finns i Madeiras botaniska trädgård eller på den lokala bondemarknaden.

Det finns tillräckligt många saker att se och göra på Madeira för att hålla dig sysselsatt under hela semestern.

Madeira

Ön Madeira är en populär turistdestination och har lockat tusentals vandrare och naturentusiaster i åratal. Gör dig redo att lära dig mer om öns vulkanhistoria, äta Funchals berömda maträtter och utforska ön via land och hav.

Flyg med SAS till Madeira flygplats så landar du redo att börja semestern.

Madeira flygplats

Oavsett om du planerar en romantisk smekmånad, en familjesemester, en resa med vänner eller ett aktivt äventyr, så är Madeira den perfekta destinationen. Det finns mycket att göra när du besöker Madeira. Du kan utforska djupa kanjoner, simma med delfiner, sola på stranden och äta utsökta lokala maträtter.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Madeira

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Madeira är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden