Flyg till Lissabon

We are travelers.

SAS flyger till Lissabon i Portugal från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai, Peking och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Lissabon – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Lissabon med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att resa med barnen.

flyg till Lissabon och njut av en semester i en bergsomgivning

Som Portugals huvudstad lockas miljontals besökare till Lissabon varje år och turister reser från vida omkring för att njuta av stadens europeiska charm. Lissabon är en stad som är full av färg och liv, från pastellbyggnader till de berömda gula spårvagnarna.

När du inte beundrar Castelo de São Jorge kan du besöka Unesco-världsarvsplatsen Mosteiro dos Jerónimos eller utforska stadens kullerstensgator till fots och stanna till på lokala skaldjursrestauranger längs vägen.

Lissabon

I Lissabon finns forntida ruiner, kullerstensgator och vita kupolkatedraler, vilket gör besöket till en bildskön europeisk storstadsresa. Här finns något att göra för alla. Gör dig redo att ta spårvagn 28 genom stadens centrum, friska upp dina kunskaper i Lissabons historia på ett av de många museerna och njuta av utsikten från Castelo de São Jorge.

Flyg med SAS till Lissabon-Portela flygplats för att anlända utvilad och återhämtad.

Lissabon-Portela flygplats

I Lissabon finns det alltid något att göra. Oavsett om du vill unna dig Lissabons berömda bakelser eller åka med spårvagn 28 på en rolig tur från Martim Moniz till Campo Qurique, så finns det alltid något att utforska.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Lissabon

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Lissabon är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden