sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Lissabon i Portugal från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore). 

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder får 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgången kan du avboka den fram till tolv timmar före avgången.

Förmåner som ingår på din flygning till Lissabon – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp på sina bokningar. Om du hittar ett bra erbjudande behöver du inte tveka – boka det nu och bestäm dig senare om du ska utnyttja det. 

  • cl--plane-right Flygplats: Lissabon-Portela flygplats (LIS)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: WET: UTC/WEST: UTC+1
  • cl--globe Officiellt språk: Portugisiska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Lissabon med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att resa med barnen.

Gå ombord på ett flyg till Lissabon och njut av en semester i en bergsomgivning 

Som Portugals huvudstad lockas miljontals besökare till Lissabon varje år och turister reser från vida omkring för att njuta av stadens europeiska charm. Lissabon är en stad som är full av färg och liv, från pastellbyggnader till de berömda gula spårvagnarna. 

När du inte beundrar Castelo de São Jorge kan du besöka Unesco-världsarvsplatsen Mosteiro dos Jerónimos eller utforska stadens kullerstensgator till fots och stanna till på lokala skaldjursrestauranger längs vägen. 

Weekend i Lissabon
  • Varför Lissabon?
  • Flyg med SAS till Lissabon-Portela flygplats (LIS)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

Det här ingår alltid i din resa till Lissabon

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Lissabon är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen och mer valuta för pengarna. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer och vi kan kompensera över 40 % av utsläppen från våra flygplan. Mer information om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och transport i Lissabon

Medan du är borta kan du behöva en plats att bo på och ett sätt att resa runt. Via våra partners kan du enkelt söka efter och boka ett hotell som passar dig och hyra en bil som tillgodoser dina behov.

Andra populära SAS-destinationer