Flyg till Lissabon

I Lissabon finns forntida ruiner, kullerstensgator och vita kupolkatedraler, vilket gör besöket till en bildskön europeisk storstadsresa. Här finns något att göra för alla. Gör dig redo att ta spårvagn 28 genom stadens centrum, friska upp dina kunskaper i Lissabons historia på ett av de många museerna och njuta av utsikten från Castelo de São Jorge.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Lissabon i Portugal från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Lissabon

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Lissabon med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att resa med barnen.

Flyg till Lissabon och njut av en semester i en bergsomgivning

Som Portugals huvudstad lockas miljontals besökare till Lissabon varje år och turister reser från vida omkring för att njuta av stadens europeiska charm. Lissabon är en stad som är full av färg och liv, från pastellbyggnader till de berömda gula spårvagnarna.

När du inte beundrar Castelo de São Jorge kan du besöka Unesco-världsarvsplatsen Mosteiro dos Jerónimos eller utforska stadens kullerstensgator till fots och stanna till på lokala skaldjursrestauranger längs vägen.

Flyg till <em>Lissabon</em>

Flyg med SAS till Lissabon Humberto Delgado flygplats för att anlända utvilad och återhämtad.

Lissabon Humberto Delgado flygplats

I Lissabon finns det alltid något att göra. Oavsett om du vill unna dig Lissabons berömda bakelser eller åka med spårvagn 28 på en rolig tur från Martim Moniz till Campo Qurique, så finns det alltid något att utforska.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Lissabon

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Lissabon är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.