Flyg till Malta

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Malta från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Flyg med SAS till Malta

Flyg med oss och njut av de maltesiska öarna i Medelhavet. Med ca 300 dagar solsken om året kommer du förmodligen att uppleva solsken och blå himmel över öarna.

Utforska huvudstaden Valletta på huvudön Malta, grundad och byggd av Johanniterorden.

För ett miljöombyte, ta färjan till de andra två öarna, Gozo och Comino.

Vandra i johanniternas fotspår

Besök en av Europas minsta huvudstäder, Valletta på Malta. Se stadens många barockbyggnader och platser till fots eller hyr en cykel och cykla runt på gatorna. 1980 utsågs Valletta till världsarv av UNESCO.

Besök ”De tre städerna”, Fort St Angelo och Valletta och vandra i fotspåren av Johanniterorden, som också kallas Knights Hospitaller. Riddarna styrde Malta i ca 250 år, och de introducerade bland annat det berömda åttaspetsiga malteserkorset.

Malta blev inte självständigt förrän 1964, efter åratal av det brittiska styre som följde efter slutet av johanniternas era 1798.

Flyg till Malta

Snorkla eller vandra på Comino, den minsta av de tre öarna. Med den blå lagunen och sitt kristallklara vatten är ön det perfekta stället för sportdykning och snorkling. Ta en dagstur från Malta och njut av denna vackra ö. Stanna till på grannön Gozo och se allt som den har att erbjuda.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Utforska Malta med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Malta.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Ja Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **När tillgängligt

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete