sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Malta från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).   

cl--info
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Flyg med SAS till Malta 

Flyg med oss och njut av de maltesiska öarna i Medelhavet. Med ca 300 dagar solsken om året kommer du förmodligen att uppleva solsken och blå himmel över öarna. 

Utforska huvudstaden Valletta på huvudön Malta, grundad och byggd av Johanniterorden.  

För ett miljöombyte, ta färjan till de andra två öarna, Gozo och Comino.  

  • cl--locator Huvudstad: Valletta
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC +2
  • cl--globe Officiellt språk: Maltesiska, engelska

Vandra i johanniternas fotspår 

Besök en av Europas minsta huvudstäder, Valletta på Malta. Se stadens många barockbyggnader och platser till fots eller hyr en cykel och cykla runt på gatorna. 1980 utsågs Valletta till världsarv av UNESCO. 

Besök ”De tre städerna”, Fort St Angelo och Valletta och vandra i fotspåren av Johanniterorden, som också kallas Knights Hospitaller. Riddarna styrde Malta i ca 250 år, och de introducerade bland annat det berömda åttaspetsiga malteserkorset. 

Malta blev inte självständigt förrän 1964, efter åratal av det brittiska styre som följde efter slutet av johanniternas era 1798.

Flyg till Malta med SAS

Alltid med SAS

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner.

Enkel incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % lägre pris för barn och användning av SAS App ingår alltid med din flygning. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Bli inspirerad och läs mer om Malta