Flyg till Kalamata

Ingen resa till Kalamata är fulländad om du inte avnjuter de många kulinariska läckerheter som området bjuder. Regionen är känd för sina oliver – Kalamataoliven, de lokala vingårdarna och den inhemska olivoljan. Passa på att ta en rundtur i en lokal olivlund så får du lära dig mer om produktionsprocessen. När du är i Kalamata får du heller inte glömma att prova på "Kalamatafikon". Fikonen är en lokal specialitet och är kända för sin unika smak.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Kalamata i Grekland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington, DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Kalamata

Var smart och boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Om du vill få en överblick över alla destinationer vi flyger till samlade på ett ställe, kan du besöka vår lågpriskalender. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.

Biljetter med barnrabatt

Upplev Grekland med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Kalamata.

Flyg till Kalamáta och njut av sagolika landskap

Upplev den fängslande staden Kalamata, som ligger på den södra delen av halvön Peloponnesos. Ströva omkring bland gamla ruiner och fantastiska landskap, och upptäck dess anrika historia och tidlösa charm. Naturentusiasten kommer att älska de vackra Taygetosbergen som erbjuder vandringsleder genom lummiga skogar, dolda vattenfall och pittoreska byar. Glöm inte att smaka på det lokala köket och njuta av traditionella grekiska rätter, såsom souvlaki och färska skaldjur på lokala värdshus.

Flyg till <em>Kalamata</em>

Flyg med SAS till Kalamatas internationella flygplats (KLX), så landar du utvilad och redo att börja din grekiska semester.

Kalamatas internationella flygplats Kapten Vasilis Konstantakopoulos

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS kan du flyga till många länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Kalamata

På SAS försöker vi alltid se till att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa från början till slut. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord samt användning av SAS-appen ingår alltid i din flygning till Kalamata.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag.