Flyg till Agadir

Agadir erbjuder mer än bara fantastiska stränder. Upplev några av de kulturella aktiviteter som den marockanska kuststaden har att erbjuda. Besök Agadir Oufella Kasbah, en fästning från 1600-talet som ligger på en kulle med utsikt över staden. Missa inte Souk El Had, en enorm marknad som säljer allt från konsthantverk och kryddor till traditionella kläder.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS erbjuder direktflyg till Agadir i Marocko från både Köpenhamn och Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Agadir

Om du bokar din resa med SAS i förväg har du större chans att hitta billigare flygningar. En fullständig översikt över alla SAS destinationer finns i vår lågpriskalender. Som kund hos SAS har du 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du hittar ett bra erbjudande kan du boka det nu och planera senare.

Biljetter med barnrabatt

Låt barnen uppleva Agadir. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det mer prisvärt att ta med hela familjen på semesterresan till Marocko. En stad med ett stort utbud av familjevänliga saker att göra.

Flyg till Agadir och njut av en avkopplande strandsemester

Agadir ligger vid Atlantens kust och är en stad med en unik blandning av kultur och historia. Agadir är välkänd för fantastiska stränder med långa sträckor av gyllene sand. Staden har också en anrik historia som återspeglas i dess arkitektur och det lokala köket. Besökare kan utforska forntida ruiner, men även delta i ett stort urval av utomhusaktiviteter som vandring i Atlasbergen eller safariturer där de kan uppleva det lokala djurlivet.

Flyg till <em>Agadir</em>

Flyg med SAS till Agadir Al Massia flygplats så att du anländer utvilad och beredd att påbörja semestern.

Agadirs flygplats Al Massia

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Agadir

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt får du alltid tillgång till vissa kundförmåner med SAS. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Agadir.

Om du vill resa med ännu mer komfort kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass med SAS och få fler förmåner. Dra fördel av tillgång till SAS Lounge, Fast Track, prioriterad ombordstigning och kostnadsfria snacks eller måltider på din resa.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.