Flyg till Marocko

Flyg till Marocko med SAS och utforska detta fascinerande land i norra Afrika. Marocko är välkänt för dess rika historia och fantastiska landskap. De mest populära destinationerna omfattar Marrakech, en stad som är berömd för dess färgstarka marknader och livliga stämning. En annan populär destination är kuststaden Agadir som passar perfekt för alla som vill njuta av vackra stränder och avkoppling.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Marocko från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Agadir. Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till Marocko – Njut av det marockanska köket

Det marockanska köket består av en unik blandning av arabiska, medelhavs- och berberrätter. En av de mest populära och berömda rätterna är tagine, en läcker långsamt tillagad gryta med ett urval köttsorter, t.ex. nötkött, lamm eller kyckling, som vanligtvis serveras med couscous.

Sammantaget är den marockanska kokkonsten en unik kulinarisk upplevelse och ett måste för alla matälskare.

Tusen och en natt

Upplev den magiska öknen Sahara som erbjuder alla besökare en riktigt minnesvärd upplevelse av ökenlandskapet. Delta i en tur där du får rida på en kamel och tillbringa natten under stjärnorna i ett traditionellt berbertält.

Flyg till <em>Marocko</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev Marocko med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.