Flyg till Tirana

Albaniens livliga huvudstad är en unik smältdegel, fylld med olika kulturer. Utforska staden innan du fortsätter resan – Tirana är en utmärkt bas för att utforska andra delar av Albanien.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Tirana i Albanien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Tirana

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender för att se alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Tirana på ett familjeäventyr med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Tirana.

Flyg till Tirana och njut av en livfull stadsutflykt

I Albaniens huvudstad Tirana är storstadspulsen lika livfull som färgerna på dess byggnader.
Upptäck Tirana genom att besöka den livliga stadsdelen Blloku, välkända Skanderbeg-torget och de spännande utställningarna på museet BunkArt. Tirana är en stad där kaféerna ligger tätt, så det finns gott om alternativ för dig att ta en paus och njuta av en drink och en bit att äta.

Ge dig ut på dagsutflykter till Berat, där den ottomanska arkitekturen beskriver stadens historia, och till Durrës, där antika romerska ruiner vittnar om stadens rika förflutna.
Klättra upp på berget Dajti för att uppleva hisnande panoramautsikt över stadsbilden och njut av den utsökta albanska kokkonsten.

Flyg till <em>Tirana</em>

Flyg med SAS till Tirana internationella flygplats så landar du i Albanien redo för ett äventyr.

Tirana internationella flygplats

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Tirana

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så minnesvärd och avkopplande resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Tirana.

Om du är ute efter ännu högre komfort kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.