sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Prag

Flyg Prag tur och retur med SAS

Flyg till Prag och Tjeckien tur och retur med SAS från Stockholm samt från/via Köpenhamn. Vi erbjuder flera avgångar i veckan direkt från Stockholm till Tjeckiens huvudstad vilket gör det enkelt för dig att anpassa din bokning av flyg till Prag efter dina egna behov. När du bokar flyg till Prag med SAS Go ingår alltid tidig incheckning, 1 x 23 kg incheckat bagage samt kaffe och te – allt för att göra din flygning till Prag så bekväm som möjligt. När du anländer vid Prags flygplats, Václav Havel Airport Prague, ligger den endast 19 km från Prags citykärna och det är mycket smidigt att ta sig till storstaden med kollektivtrafik eller hyrbil.

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng
 

Boka billigt flyg Prag tur och retur året runt

Vi rekommenderar dig att boka biljetter i god tid i vår lågpriskalender – på det sättet ökar du chansen att boka ditt flyg till Prag till bästa möjliga pris. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt för att erbjuda de bästa priserna marknaden har att erbjuda, så tveka inte med att boka din biljett! Det är som vanligt 24 timmars öppet köp när du bokar ditt flyg till Prag med SAS så det finns ingen anledning att vänta. Boka dina biljetter först och meddela med dina medresenärer efteråt. 

Boka i vår lågpriskalender
 

Flyg Prag tur och retur för god mat och bra shopping

Många städer i Östeuropa har blommat under de senaste åren, men få kan mäta sig med Prags utveckling. Tjeckiens huvudstad bjuder på en upplevelse med vackra vyer, utsökt mat och öl, massor kultur och rolig shopping. Om du bokar flyg till Prag kan du shoppa pampiga glas, kristaller och leksaker för ett mycket billigare pris än hemma. Är det däremot kläder du föredrar att shoppa? Då är Vaclavplatsen ditt guldkorn, men även second hand-butikerna vid Karlsbron. Mellan alla butiker och kulturupplevelser måste du självklart även svalka dig med en tjeckisk öl på någon av de folkliga ölstugorna eller pubarna som finns i staden. När du bokat ditt flyg till Prag kan du även se fram emot att äta utsökta måltider med fläskstek, surkål och knödel – Tjeckiens nationalrätt.

Sök efter billiga flyg till Prag i lågpriskalendern

Restips: Pragborgen

Pragborgen är en av de främsta sevärdheterna i Tjeckiens huvudstad och lockar mängder med turister att boka flyg till Prag varje år. Med sina 570 gånger 130 meter räknas det som världens störta forntida slott, trots att det egentligen faktiskt är en borg, precis som namnet antyder. Slottsområdet ligger vackert på en hög kulle och innehåller fyra palats, fem trädgårdar, fyra kyrkor och åtta andra större byggnader. St. Vitus-katedralen är Tjeckiens viktigaste kyrka och är en magnifik byggnad väl värd ett besök. Likaså är den lilla kyrkan St. George-basilikan som är den första byggnaden som byggdes innanför Pragborgens murar. Se till att planera in ett besök i Pragborgen om du bokar flyg till Prag och räkna med att ett besök tar minst en hel dag, då det finns många otroliga sevärdheter som du absolut inte får missa.
 

Barnrabatt på flygbiljetter

Flyg Prag tur och retur med vår barnrabatt för att visa denna fantastiska stad för dina barn. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under ert flyg till Prag. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Mer om att resa med barn

Kom igång med EuroBonus

Som medlem i EuroBonus har du möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. Om du är en frekvent flygresenär med SAS eller våra partner i Star Alliance kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och kan då börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord. 

Bli medlem i EuroBonus

Övrigt

Reseförsäkring

Fler SAS destinationer