sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Prag i Tjeckien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Prag – boka nu

Boka din semester tidigt, så är det mer sannolikt att du hittar ett lägre pris på din flygbiljett. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en fullständig översikt över samtliga av SAS destinationer. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp. Om du hittar ett bra erbjudande kan du boka det omedelbart och bestämma dig senare om att behålla biljetten eller ej. 

  • cl--plane-right Flygplats: Prag Ruzyne flygplats (PRG)
  • cl--credit Valuta: Tjeckiska kronor
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Tjeckiska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Prag med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Prag.

flyg till Prag och lär dig mer om Tjeckiens historia   

Prag har smeknamnet ”de hundra spirornas stad” och är känd för imponerande arkitektur, byggnader i barockstil och ett historiskt torg som gör staden till ett perfekt resmål för både historieälskare och kulturfantaster. 

När du inte beundrar Pragborgen från 800-talet kommer du antagligen att besöka det astronomiska uret i Prag, promenera över den berömda Karlsbron eller gå med på en bryggeritur för att provsmaka stadens finaste ölsorter.  

Weekend i Prag

Ingår alltid i din resa till Prag

Hos SAS vill vi se till att våra kunder har en avkopplande och angenäm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS förmåner. Incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår med din flygning till Prag. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus kan du uppleva mer av världen. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng varje gång du flyger med SAS och Star Alliance. Du kan använda poängen för att betala för nya äventyr, uppgradera en flygning, hyra en bil utomlands och mycket mer. 

Vi koldioxidkompenserar alla flygbiljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Prag

Medan du är borta kan du behöva en plats att bo på och ett sätt att resa runt. Via våra partners kan du enkelt söka efter och boka ett hotell som passar dig och hyra en bil som tillgodoser dina behov.

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Prag