Flyg till Irland

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

We are travelers.

SAS flyger till Irland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS flyger till Dublin i Irland.

Flyg med SAS till Irland

Flyg med oss till Irland och upplev allt vad denna gröna ö har att erbjuda. Åk på en bilresa för att besöka byar och städer från öster till väster och från söder till norr. Drick en stor stark i Dublin, ge dig ut på en ridtur i Connemara, paddla kajak runt Cork och promenera längs strandpromenaden i Galway.

Glöm inte att stanna till på en lokal pub och lyssna när lokalborna spelar traditionell irländsk musik.

Besök Aranöarna

Ta färjan till Aranöarna i grevskapet Galway. Inishmore är den största av de tre öarna, och det finns mycket att se och göra här. Ge dig ut på vandring eller cykla runt ön för att uppleva naturen och se de många forntida kyrkorna och stenforten, såsom Dun Aonghasa och Dun Duchathair.

Ta en paus i Kilronan, huvudbyn på Inishmore, och besök en av de lokala restaurangerna, pubarna eller kaféerna. Har du tur kanske du lär dig några fraser på iriska, eftersom det är vad lokalbefolkningen talar här.

Ta med en Aran-tröja hem som souvenir.

Irland

Cliffs of Moher reser sig majestätiskt över Atlanten på den irländska västkusten. De sträcker sig runt 8 kilometer med en höjd på 214 meter över havet vid den högsta punkten.

Härifrån har du en fantastisk utsikt över havet. På en klar dag kan du se Aranöarna i Galway Bay, The Twelve Pins och Maumturkbergen i Connemara och Dinglehalvön.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Upplev Irland med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Dublin.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete