sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Irland

Flyg till Irland

Flyg med SAS till Irland

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Irland är ett grönskande land som erbjuder en aktiv semester i en fantastisk natur. Under semestern på Irland får man inte heller glömma bort att besöka huvudstaden Dublin som är berömd för sina pubar, musikscener och trevliga befolkning. SAS erbjuder dagligen ett flertal billiga flyg till Irland, så det finns stora chanser för dig att hitta en avgång som passar just dina resplaner. Om du bokar i god tid har du de bästa förutsättningarna för att finna de billigaste biljetterna.

Boka ditt flyg till Irland i vår lågpriskalender nu
 

Flyg till Irland för att bila genom landet

Det bästa sättet att uppleva Irlands vackra landskap och charmiga kultur är genom att bila. Boka flyg till Irland och hyr sedan bil på plats för att få den ultimata upplevelsen. På fyra hjul tar du dig förbi grönskande kullar och otroliga utsiktsplatser. Samtidigt får du ett härligt smakprov på det riktiga Irland som bjuder på mysiga byar, lokala pubar och vackra slott. Det finns många olika boendealternativ i de irländska byarna som du kommer passera under din färd. Välj mellan att bo på ett lokalt Bed and Breakfast eller skäm bort dig själv med en vistelse på ett slottshotell omgivet av vild, irländsk natur. De otroliga slottshotellen får turister från hela Europa att boka flyg till Irland året om.

Här kan du boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng
 

Flyg till Irland för att vandra genom landets vilda natur

Är bila ingenting för er? I så fall är en aktiv semester med fotvandring ett utmärkt alternativ. Det vackra och varierande landskapet på Irland öppnar upp för ett flertal möjligheter för den vandringssugne. Besöker du Irlands sydvästra kust får du uppleva sandstränder och subtropiska vikar där du kan studera sälar.

Ett hett tips är också att vandra längst den kända turen Ring of Kerry. Där har du möjlighet att fascineras av sevärdheter såsom slotten Muckross House och Ross Castle, men även Killarneysjöarna. Den södra delen av Irland är mer bergig, men överstiger inte 1 000 meter på den högsta punkten. Runt de centrala slätterna finns det många vackra sjöar och floder som du har lyckan att uppleva på riktigt om du bokar flyg till Irland.

Ölprovning och kultur i Dublin 

Med SAS kan du boka billiga flyg till Irlands huvudstad Dublin. Staden har ett rikt kulturliv med en massiv mängd musikställen, restauranger och pubar. Du kommer snabbt förstå att öl är en viktig del av Dublins kultur och det bryggs öl i enorma kvantiteter. Som ölälskare är ett besök på Guinness Storehouse i St James Gate Brewery ett måste och du kommer inte att bli besviken. Här kan du lära dig allt om ölframställning och därefter får du även provsmaka.

Väl i Dublin får du inte heller glömma att besöka den kända katedralen St. Patrick’s Cathedral. Den vackra byggnaden, som även är den största kyrkobyggnaden på ön, är i sig själv värd att boka flyg till Irland direkt. Det gäller även museet Dublin Writers’ Museum som är tillägnat stora litterära ikoner såsom James Joyce, George Bernard Shaw och William Butler Yeats. 
 

Irlands gästvänliga befolkning

Så fort ditt flyg till Irland har landat kommer du märka att befolkningen är otroligt gästvänliga och glada. Som turist är det därför ett måste att besöka en irländsk pub där du kan träffa nya vänner och få förstklassiga tips från lokalbefolkningen. Ett berömt irländskt talesätt lyder nämligen ”En främling är en vän du inte har träffat ännu” och med det i åtanke finns det ingen anledning att hålla igen när du umgås med lokalfolkningen. Det är därför säkert att säga att när du bokat flyg till Irland väntar inte bara vackra landskap och historiska sevärdheter, utan även inspirerande konversationer och nya relationer.