Flyg till Irland

Flyg med SAS till Irland och upplev allt vad denna gröna ö har att erbjuda. Åk på en bilresa för att besöka byar och städer från öster till väster och från söder till norr. Drick en stor stark i Dublin, ge dig ut på en ridtur i Connemara, paddla kajak runt Cork och promenera längs strandpromenaden i Galway. Glöm inte att stanna till på en lokal pub och lyssna när lokalborna spelar traditionell irländsk musik.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Irland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Dublin.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till Irland – njut av utsikten från Cliffs of Moher

Cliffs of Moher reser sig majestätiskt över Atlanten på den irländska västkusten. De sträcker sig runt 8 kilometer med en höjd på 214 meter över havet vid den högsta punkten. Härifrån har du en fantastisk utsikt över havet. På en klar dag kan du se Aranöarna i Galway Bay, The Twelve Pins och Maumturkbergen i Connemara och Dinglehalvön.

Besök Aranöarna

Ta färjan till Aranöarna i grevskapet Galway. Inishmore är den största av de tre öarna, och det finns mycket att se och göra här. Ge dig ut på vandring eller cykla runt ön för att uppleva naturen och se de många forntida kyrkorna och stenforten, såsom Dun Aonghasa och Dun Duchathair.

Ta en paus i Kilronan, huvudbyn på Inishmore, och besök en av de lokala restaurangerna, pubarna eller kaféerna. Har du tur kanske du lär dig några fraser på iriska, eftersom det är vad lokalbefolkningen talar här.

Ta med en Aran-tröja hem som souvenir.

Flyg till <em>Irland</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev Irland med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Dublin.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.