sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Irland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).   

SAS flyger till Dublin i Irland.

Flyg med SAS till Irland

Flyg med oss till Irland och upplev allt vad denna gröna ö har att erbjuda. Åk på en bilresa för att besöka byar och städer från öster till väster och från söder till norr. Drick en stor stark i Dublin, ge dig ut på en ridtur i Connemara, paddla kajak runt Cork och promenera längs strandpromenaden i Galway.

Glöm inte att stanna till på en lokal pub och lyssna när lokalborna spelar traditionell irländsk musik.

  • cl--locator Huvudstad: Dublin
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: WET: UTC +0/WEST (Västeuropeisk sommartid): UTC +1
  • cl--globe Officiellt språk: Engelska, iriska

Besök Aranöarna

Ta färjan till Aranöarna i grevskapet Galway. Inishmore är den största av de tre öarna, och det finns mycket att se och göra här. Ge dig ut på vandring eller cykla runt ön för att uppleva naturen och se de många forntida kyrkorna och stenforten, såsom Dun Aonghasa och Dun Duchathair. 

Ta en paus i Kilronan, huvudbyn på Inishmore, och besök en av de lokala restaurangerna, pubarna eller kaféerna. Har du tur kanske du lär dig några fraser på iriska, eftersom det är vad lokalbefolkningen talar här.

Ta med en Aran-tröja hem som souvenir.

Flyg till Irland med SAS

Alltid med SAS

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner.

Enkel incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % lägre pris för barn och användning av SAS App ingår alltid med din flygning. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Bli inspirerad och läs mer om Irland