sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Dublin

Flyg Dublin tur och retur med SAS

Res till Irlands pittoreska och unika huvudstad Dublin med SAS och få både en kultur- och naturupplevelse. Från flygplatsen tar du dig in till stadens centrum på mindre än en halvtimme vilket gör resmålet till en perfekt destination för en kortare weekendresa. Boka flyg Dublin tur och retur med SAS redan idag!
 

Boka Flyg till Dublin i SAS lågpriskalender

Med hjälp av vår lågpriskalender kan du både snabbt och enkelt boka ditt flyg till Dublin med SAS. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt för att erbjuda dig marknadens bästa priser. Om du har möjligheten att vara ute i god tid, eller om du kan vara flexibel med ditt avresedatum, så ökar chansen att hitta billiga flyg till Dublin. Vi erbjuder dessutom alltid 24 timmars öppet köp på dina resor. Så boka ditt flyg till Dublin redan idag för att inte missa chansen att få uppleva härliga Dublin! 

Hitta din resa i lågpriskalendern
 

Boka flyg Dublin tur och retur för att uppleva en stad full av liv

Är du är sugen på en mysig höstweekend eller en festligare semester i det irländska landskapet så är Dublin det ultimata resmålet. Dublin har något att erbjuda för alla åldrar - oavsett om du åker dit för att uppleva pubkulturen, shoppingen eller för att insupa något av stadens historiska monument. Som turist är det dessutom enkelt att ta sig runt i staden då den fördelaktigt kan upplevas till fots eller via stadens lättåtkomliga kommunaltrafik. Åker du dit under våren bör du dessutom passa på att fira St. Patrick’s Day som är en av de största högtiderna i landet. St. Patrick’s Day är det perfekta tillfället att testa stadens uteliv som erbjuder allt från välsmakande whiskey till lokala ölbryggerier och irländsk folkmusik. När du bokar ditt flyg till Dublin får du därför möjligheten att se en stad som underhåller dig både dag och natt!
 

Upplev unik natur när du bokar flyg till Dublin

Dublin är inte bara en fantastisk stad utan också en ort som omringas av häpnadsväckande natur och landskap. När du bokar flyg Dublin tur och retur bör du därför passa på att besöka närliggande omnejd. Varför inte ta chansen att åka bakåt i tiden och besöka ett gammalt irländskt slott eller rida på några av de vackra böljande kullarna? Hyr en bil eller åk tåg och upplev detta och lite till i närliggande Kilkenny och Wicklow. När du gör det får du även möjligheten att se vattenfall, oslagbara utsikter och gamla historiska ruiner. Detta är således ett måste när du bokar ditt flyg till Dublin! 
 

Flyg till Dublin och fynda unik shopping

Om du är hungrig efter nya kläder, antikviteter eller irländsk poesi så bör du boka ditt flyg till Dublin direkt. Staden är perfekt för den shoppingsugne turisten och vi lovar att du inte kommer att bli besviken på utbudet. Strosa runt bland den georgianska arkitekturen från 1700- och 1800-talet, men glöm inte bort att stanna och vila på någon pub, såsom Guinness Storehouse, när benen blir alltför trötta. Efter att ha stillat shoppingsuget kan det även varmt rekommenderas att besöka något av stadens intressanta museum där du både kan lära dig mer om landets litterära historia, dess whiskeykultur och beskåda vackra tavlor. 
 

Alltid inkluderat i ditt flyg till Dublin

Det tar cirka två och en halvtimme att flyga till Dublin och under flygresan vill vi att du ska få en så bekväm resa som möjligt. När du bokar flyg till Dublin erbjuds därför alltid vissa förmåner när du bokar med SAS: 

Alltid barnrabatt när du bokar Dublin tur och retur 

Dina barn ska självfallet också få uppleva härliga Irland och därför erbjuder vi barnrabatt när du bokar ditt flyg till Dublin. Om dina barn är yngre än 2 år så ger vi dig upp till 90% rabatt om de sitter i knät hos en vuxen under flygturen. Är barnen mellan 2 och 11 år så erbjudas dessutom upp till 25% rabatt när ni bokar flyg till Dublin. Om du ha vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Boka Dublin tur och retur redan idag och ge hela familjen en unik kultur och naturupplevelse. 

Mer om att resa med barn  
 

Boka flyg till Dublin och kom igång med EuroBonus 

När du bokar ditt flyg till Dublin så kan du även tjäna poäng i EuroBonus. SAS lojalitetsprogram EuroBonus ger dig möjlighet att tjäna poäng på alla dina flygresor, hotellvistelser och hyrbilar som du bokar via SAS. Glöm dessutom inte heller bort att ladda ner SAS App där du kan få tillgång till kartan ”Where to earn points” och se alla ställen där du kan tjäna Extrapoäng på dina inköp. Medlemskapet är gratis och ger dig som kund flera förmåner. Som frekvent flygresenär kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och således få tillgång till SAS Lounge på flygplatsen. I loungen kan du få en lugn och bekväm start på din resa och avnjuta förmåner såsom en fantastisk buffé, ett stort urval av drycker och gratis WiFi. Bli EuroBonus-medlem redan idag och boka ditt flyg till Dublin för att ta del av alla dessa fantastiska förmåner! 

Bli medlem i EuroBonus
 

Övrigt 

Reseförsäkring

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng

Mer inspiration till din resa

Fler SAS destinationer