sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Dublin

Flyg till Dublin

Hitta billiga flygbiljetter till Dublin

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Dublin är något så ovanligt som en intim miljonstad där alla tycks känna varandra. SAS erbjuder direktflyg till Dublin från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo. Flyg till Dublin och Irland med SAS, vi har billiga flygbiljetter för alla ändamål så som weekendresor, shoppingresor eller golfresor.

Det tar cirka två och en halv timme att flyga från Stockholm till Dublin på Irland och även om du inte är ombord på en långdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi bjuder på kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar att läsa i vår app.

Mycket är inkluderat i din flygbiljett (SAS Go) när du flyger till Dublin med oss  – både före, under och efter resan:


Hitta din flygresa och kolla priserna direkt i kalendern här på sidan eller ladda ner vår app. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Dublin direkt från mobilen.


SAS flyger dagligen till Dublin

Flygplatsen i Dublin ligger 10 kilometer norr om centrum och det går regelbundet flygbussar till Busáras busstation och till Heuston tågstation.

Billiga flyg till Dublin

Det är möjligt för dig att spara både tid och pengar när du flyger till Dublin. För att öka dina chanser att få flygbiljetter till bästa pris rekommenderar vi att du bokar din resa i god tid.

SAS erbjuder även alltid 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning för att i nästa steg ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar din familj eller dina vänner.

Artiklar från Scandinavian Traveler

Ta sig från flygplatsen

Flygplatsen ligger 10 kilometer norr om centrum och flygbussar går regelbundet till Busaras busstation och till Heuston tågstation. 
 

Ta sig runt

Hyrbil: Genom SAS partner får du tillgång till ett brett utbud av hyrbilar i alla priskategorier, boka hyrbil.

Dublin är en relativt liten och platt stad som man enkelt klarar av till fots. Med buss tar man sig lätt runt i Dublin, information tel 01-873 42 22. Taxi har tel Pony Cabs 01-661 22 33 och National Radio Cabs 01-677 22 22. 
 

Valuta

Euro.

Reseförsäkring

SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkring

Belöningar och fördelar

Gå med i EuroBonus, vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, och tjäna poäng varje gång du flyger med SAS. Som medlem får du även en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden via e-post och mobila tjänster med praktisk flyginformation.

Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng och få rabatter på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår online shop.

Tjäna poäng inför din flygresa till Dublin – gå med kostnadsfritt  i EuroBonus.

Flyg till Dublin – upplev 1000-årig historia

I den autentiska vikingabyn Dyflin i Dublin kan du uppleva livet som det såg ut i Dublin för en sisådär tusen år sedan. Bäst lär du känna staden till fots eftersom den är liten nog för att promenera genom på en halv dag. Bortsett från några moderna höghus har Dublin lyckats behålla sin gamla charm, mycket tack vare den georgianska arkitekturen från 1700-talet och tidigt 1800-tal.

Det ekonomiska uppsvinget på senare år har gjort Dublin till en riktigt kul stad att shoppa och roa sig i. Utbudet av märkesvaror har ökat och inhemska formgivare har fått chansen att visa vad de går för. De största affärsgatorna är Henry Street, Grafton Street, Nassau Street och O’Connell Street som alla ligger centralt. Musiken är viktig i Dublin, inte bara irländsk folkmusik, och här kan du lyssna till morgondagens irländska stjärnor samtidigt som du sörplar i dig en obligatorisk pint Guinness – kanske inne på Guinness Storehouse. 
 

Saint Patrick's day i Dublin

Flyg till Dublin och upplev det största Saint Patrick's Day firandet på plats. Saint Patrick's Day firas den 17:e mars varje år till firandet av Irlands skyddshelgon som levde mellan 385-461. Firandet pågår i flera dagar och självklart är en av huvudattraktionerna den stora paraden. Kom ihåg att boka ditt flyg till Dublin i tid då Saint Patrick's Day är en välbesökt festival. 2009 kom det 675 000 besökare och besökte Dublin över Saint Patrick's Day. 

Övrigt

Flyg till Irland

 

Fler SAS destinationer