Flyg till Dublin

SAS flyger till Dublin i Irland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygresa till Dublin

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Om vill få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe kan du besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du hittar ett bra erbjudande, boka det nu och planera senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Dublin med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern till Dublin.

Flyg till Dublin för en härlig irländsk stadsresa

Dublin är en liten huvudstad med krut i. I Dublin finns otaliga barer för sena kvällar, en blomstrande livemusikscen och många vidöppna grönområden, så Irlands huvudstad får du inte missa.

När du inte provsmakar Guinness i det berömda Guinness Storehouse eller dansar natten lång på Temple Bar, kan du njuta av Dublin Castles gotiska arkitektur eller ta en promenad i Phoenix Park.

Listan över saker att göra i Dublin är oändlig och det finns något för alla.

Dublin

Besökare i Irland dras ofta till Dublin för att ta del av stadens eklektiska blandning av kultur och historia. Gör dig redo att njuta av livemusik när du går på krogrunda i området Temple Bar, äta mustiga grytor som värmer både kropp och själ och beundra det ena slottet efter det andra.

Flyg med SAS till Dublins flygplats så kan du börja semestern utvilad och återhämtad.

Dublins flygplats

Upplev Dublin med barnen och besök några av Dublins naturskönheter. I Phoenix Park kan du ta dig runt på cykel, titta på vilda rådjursflockar och värma dig med en kopp te i parkens lilla tehus. Efter parkrundan kan du besöka Dublin Zoo, som också ligger i parken.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Dublin

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Dublin är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden