sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Dublin i Irland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygresa till Dublin – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Om vill få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe kan du besöka vår lågpriskalender. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du hittar ett bra erbjudande, boka det nu och planera senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Dublins flygplats (DUB)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: GMT: UTC/IST: UTC+1
  • cl--globe Officiellt språk: Iriska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Dublin med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på semestern till Dublin.

flyg till Dublin för en härlig irländsk stadsresa

Dublin är en liten huvudstad med krut i. I Dublin finns otaliga barer för sena kvällar, en blomstrande livemusikscen och många vidöppna grönområden, så Irlands huvudstad får du inte missa. 

När du inte provsmakar Guinness i det berömda Guinness Storehouse eller dansar natten lång på Temple Bar, kan du njuta av Dublin Castles gotiska arkitektur eller ta en promenad i Phoenix Park.

Listan över saker att göra i Dublin är oändlig och det finns något för alla. 

Weekend i Dublin
  • Varför Dublin?
  • Flyg med SAS till Dublins flygplats (DUB)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Dublin

På SAS vill vi se till att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa från början till slut. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Dublin är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gör att du kan upptäcka mer av världen till lägre kostnad. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Sedan kan du bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi kan koldioxidkompensera över 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Dublin

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Dublin blir så enkel och trevlig som möjligt.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Dublin