Flyg till Innsbruck

Innsbruck är en av de sällsynta städer som lyckas med konststycket att blanda forntidshistoria, världsberömda sevärdheter och modern arkitektur med den omgivande naturen. Mellan palatsen och monumenten kan du skymta de gnistrande Alperna och efter en 20 minuters resa med stadens hybridtåg kommer du fram till ett grönskande landskap med panoramautsikt över Innsbruck.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Innsbruck i Österrike från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Innsbruck

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Ta en titt i vår lågpriskalender om du vill se andra destinationer som vi flyger till. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Innsbruck med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på din semester i Österrike.

Flyg till Innsbruck för att besöka Alpernas huvudstad

Den charmiga staden Innsbruck är belägen i Inndalen där den möter Wippdalen och är en välkänd inkörsport till Alperna. Staden är ett populärt resmål för både naturälskare och friluftsentusiaster, men den är också känd för sin kejserliga och moderna arkitektur.

När du inte spenderar din tid på att beundra kejsarens utsirade palats eller det närliggande slottet Ambras från 1500-talet kommer du antagligen att bege dig till bergen på ett vandrings-, cykel- eller skidäventyr eller titta på proffsen i hoppbacken Bergisel.

Flyg till <em>Innsbruck</em>

Flyg med SAS till Innsbrucks flygplats för att känna dig utvilad när du landar och beredd att påbörja ditt österrikiska äventyr.

Innsbrucks flygplats

Innsbruck är en pittoresk stad med vackra byggnader som är omgiven av vackra berg och tar emot stora mängder besökare varje år. Besök staden med vänner, familjen eller din närmaste – det finns något som alla kan njuta av.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS kan du flyga till många länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Innsbruck

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Innsbruck.

Om du vill resa med högre komfort kan du uppgradera den flygbiljett du har köpt till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt snacks och måltider ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag.