sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Innsbruck i Österrike från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder får 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgången kan du avboka den fram till tolv timmar före avgången.

Förmåner på din flygning till Innsbruck – boka nu 

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Ta en titt i vår lågpriskalender om du vill se andra destinationer som vi flyger till. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Innsbrucks flygplats (INN)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Austrian

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Innsbruck med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på din semester i Österrike.  

flyg till Innsbruck för att besöka Alpernas huvudstad

Den charmiga staden Innsbruck är belägen i Inndalen där den möter Wippdalen och är en välkänd inkörsport till Alperna. Staden är ett populärt resmål för både naturälskare och friluftsentusiaster, men den är också känd för sin kejserliga och moderna arkitektur.

När du inte spenderar din tid på att beundra kejsarens utsirade palats eller det närliggande slottet Ambras från 1500-talet kommer du antagligen att bege dig till bergen på ett vandrings-, cykel- eller skidäventyr eller titta på proffsen i hoppbacken Bergisel. 

Weekend i Innsbruck
  • Varför Innsbruck?
  • Flyg med SAS till Innsbrucks flygplats (INN)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Innsbruck

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Innsbruck. 

Om du vill resa med högre komfort kan du uppgradera den flygbiljett du har köpt till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt snacks och måltider ombord. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Gå med i EuroBonus idag och tjäna poäng på varje flygning med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Dessa poäng kan bland annat användas för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Innsbruck

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer