sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Österrike

Flyg till Österrike

Flyg med SAS till Österrike

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Flyg till Österrike

SAS flyger direktflyg från Stockholm till Wien. Flygresan beräknas ta strax under 2 timmar vilket gör resmålet till ett självklart val för en weekendresa eller minisemester för hela familjen.

Under flygresan till Österrike serveras gratis kaffe eller te och du har tillgång till dagens tidning via vår app.

 

Europas skidland

I Europa tävlar Österrike och Frankrike om att vara den främsta skiddestinationen. De bästa skidorterna i Österrike hör till de mest förstklassiga i hela världen. De flesta av dem ligger i områdena Tyrolen, Sankt Anton och Ischgl, och alla tre kan nästan erbjuda snögaranti. De varierande områdena med många olika skidnedfarter lockar tusentals skidentusiaster årligen från hela världen. Om du väljer att besöka Österrike för att åka skidor rekommenderar vi att du reser till München som ligger mindre än 100 kilometer från Sankt Anton i Tyrolen. 

 

Wien – en modern europeisk metropol med historia

Österrikes huvudstad Wien, andas historia, klassisk, europeisk elegans och modern kultur. Om du besöker Wien får du uppleva en stad under snabb utveckling med bland annat ett av världens största kulturella centrum som har placerat Wien på världskartan. På det här berömda kulturcentrumet kan du utforska allt ifrån dans till arkitektur, och efter arbetstid sjuder stället av trendiga barer och loungeatmosfär. Om shopping står på programmet hittar du de mest exklusiva butikerna på den breda gågatan Kärntnerstrasse. Om du letar efter trendigare butiker erbjuder Mariahilfer Strasse ett utbud av butiker med möbler och kläder av lovande designer. I Wien hittar du även en mängd intressanta museer och vackra byggnader, till exempel Operan eller Schönbrunn, den kejserliga familjens tidigare sommarresidens. 

 

Fantastiska naturupplevelser

Med vackra berg, dalar och skogar som dominerar Österrikes landskap är landet också ett självklart val för en aktiv semester, så kom ihåg att packa dina vandringskängor. Vandra från den ena alpstugan till den andra med din familj och upplev många olika naturliga sevärdheter som kan bli minnen för livet. Under en fotvandring i Österrike hittar du även små idylliska byar där du kan avnjuta en god österrikisk måltid bestående av kraftiga maträtter som Wienerschnitzel. Om du vill åka på en aktiv semester i Österrike är områdena kring Tyrolen, Wagrain och Zell am See att rekommendera och de erbjuder alla populära skidorter. 

 

Tjäna bonuspoäng

Bli medlem och tjäna EuroBonus-poäng varje gång du flyger med SAS. Dina poäng kan användas till hyrbilar, hotell och shopping. Ju mer frekvent flygresenär du är med SAS eller våra partner i Star Alliance, desto fler poäng tjänar du.