Flyg till Österrike

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

We are travelers.

SAS flyger till Österrike från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS flyger till Innsbruck och Salzburg i Österrike.

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Flyg med SAS till Innsbruck eller Salzburg

Flyg med Scandinavian Airlines för att besöka Österrike. Ta en biltur i Tyrolen för att upptäcka det vackra österrikiska landskapet. Åk skidor i Saalbach-Hinterglemm, Mayrhofen, Badgastein eller en av de många andra skidorterna. Besök Salzburg för sightseeing och shopping.

Österrike har något för alla smaker.

Österrike för sötsaker

Den österrikiska kokkonsten erbjuder mer än wienerschnitzel, knödel och tyrolsk Gröstl – Alpernas pyttipanna.

Apfelstrudel är ett måste när du besöker Österrike. Detta flagiga bakverk med äppelfyllning, kanel, socker och russin indränkta i rom anses vara en av Österrikes nationalrätter.

Visste du att en av världens mest berömda chokladtårtor skapades i Österrike? Sachertorte är en chokladtårta med sockerkaksbotten som är fylld med aprikosmarmelad och täckt med chokladglasyr. Den skapades ursprungligen för prins Wenzel år 1832.

Österrike

I den lilla staden Werfen söder om Salzburg hittar du den fantastiska isgrottan Eisriesenwelt. Den är världens största isgrotta. Besökare i Eisriesenwelt upplever en värld full av is. De får möjlighet att se spektakulära stående och hängande droppstenar och andra isformationer när de promenerar genom grottsystemet.

Upplev enastående utsikt från Österrikes brantaste gondollift på vägen upp till grottans ingång.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Upplev Innsbruck eller Salzburg med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Österrike.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete