sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Wien

Flyg Wien tur och retur

Flyg Wien tur och retur för att semestra i Österrikes härliga huvudstad. Vi erbjuder direktflyg till Wien från/via Köpenhamn. Boka flyg Wien tur och retur redan idag!


Vår lågpriskalender erbjuder billiga flyg till Wien 

Lågpriskalendern levererar en kontinuerlig uppdatering på flygbiljetter för att erbjuda konkurrenskraftiga priser. Med vår lågpriskalender har du möjlighet att fynda flyg till Wien och andra destinationer för ett plånboksvänligt pris. Bokar du dina biljetter i god tid så ökar sannolikheten att du får den bästa prislappen på marknaden. 

Ytterligare en möjlighet för att sänka priset på din biljett är att vara flexibel med avresedatumen. På så vis kan du anpassa ditt flyg till Wien för att hitta den billigaste avgången. När du bokar flygbiljetter med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka ditt flyg till Wien direkt, för att efteråt dubbelkolla med ditt resesällskap att datum och tid passar även dem. 

Hitta din resa i lågpriskalendern

 

Flyg till Wien oavsett säsong

Wien är en intressant stad som definitivt är värd ett besök. Staden kryllar av historiska platser som ett resultat av tiden det var en stor kejsar- och furstestad. Det finns därför många slott att besöka i Wien varav ett av de vackraste är Schönbrunn Slott. Slottet är en av de viktigaste kulturskatterna i Österrike och är lika vacker att besöka på sommaren då trädgården grönskar, som på vintern när taket gnistrar av snön. 

Gillar du arkitektur så kommer Österrikes huvudstad inte att göra dig besviken. Österrikarna gillar färger vilket speglar stadens byggnader som skiftar i olika vackra kulörer. En häftig upplevelse är att besöka multikonstnären Hundertwassers fantastiska byggnader, där färger, växt och oväntade formar förenas på ett lyckat sätt och skapar en helt unik plats.
 

Wien på vintern

Att boka flyg till Wien under vintertid är en storfavorit bland många resenärer. Staden är känd för att erbjuda Europas bästa julmarknader och när du är där kommer du enkelt att förstå varför. Julmarknaderna består av hemmagjorda hantverk, varmt vin och kyrkokörer som uppträder. En av de mest kända julmarknaderna äger rum framför Belvedere Palace. Den traditionella tillställningen lockar varje år mängder av turister att boka flyg till Wien. 

Ytterligare ett måste om du bokar flyg till Wien runt jul är att gå på julkonsert i det världsberömda Wien State Opera House. Ett besök i det pampiga operahuset är en upplevelse i sig. Föredrar du mindre tillställningar så sker regelbundet julkonserter i olika kyrkor runt om i staden. 
 

Flyg till Wien i sommar

Har du bokat flyg till Wien i sommar så har du en mängd olika upplevelser framför dig. Österrikes huvudstad bjuder på en mängd vackra parker där olika aktiviteter och evenemang sker. En av de ståtligaste parkerna är Botaniska Trädgården som ligger vid Belvedere Palace. 

Ytterligare ett hett tips för dig som bokat flyg till Wien under sommaren är matmarknaden Naschmarkt. Naschmarkt är en så kallad ”open air-marknad”, så du kan njuta av solens glassande strålar samtidigt som du njuter av god mat. Några delikata rätter som erbjuds på Naschmarkt matmarknad är goda österrikiska korvar, turkiska delikatesser och utsökt italiensk glass. Du kan alltså boka flyg till Wien och uppleva mat från världens alla hörn!

 

Alltid inkluderat i ditt flyg med SAS

Oavsett om du är ombord på en kort- eller långdistansflygning vill vi att du ska få en så bekväm flygresa som möjligt. Detta ingår alltid när du bokar flyg med SAS: 

 

Flyg till Wien med barnrabatt

Flyg Wien tur och retur med hela familjen. Med SAS får du rabatt när du bokar flygbiljetter åt dina barn. Barn under 2 år får upp till 90% rabatt på flyg till Wien om de sitter i knät på en vuxen under flygturen. Vill de istället ha en egen sittplats så gäller 25% rabatt. 25% rabatt gäller dessutom för samtliga barn mellan 2 och 11 år. Med vår barnrabatt kan hela familjen följa med på semestern och uppleva nya äventyr. Boka flyg Wien tur och retur idag!

Mer om att resa med barn  

Boka flyg till Wien med SAS EuroBonus 

Det kostar ingenting att påbörja ett medlemskap i vårt lojalitet- och frequent flyer-program EuroBonus. Som medlem får du möjlighet att tjäna poäng på köp av flygbiljetter, dagligvaror och nätshopping – poäng som du bland annat kan använda till att köpa nya flygbiljetter till de destinationer som du drömmer om att besöka.

EuroBonus har fyra olika medlemsnivåer: Medlem, Silver, Guld och Diamant. Din nivå beror på hur mycket du flyger med SAS eller våra partner i Star Alliance. Ju mer du reser med oss, desto fler fördelar får du. Som Guld- eller Diamantmedlem får du bland annat tillgång till SAS Lounge. Där erbjuds du mat, dryck, gratis WiFi och total avkoppling före avgång. Passa på att bli medlem i EuroBonus när du bokar ditt flyg till Wien för att inte gå miste om bra erbjudanden! 

Bli medlem i EuroBonus

 

FAKTA OM WIEN

Valuta: Euro

Tidsskillnad: +0

 

Övrigt

Reseförsäkring

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng

Fler SAS destinationer