sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Salzburg

Flyg Salzburg tur och retur med SAS

Hitta billiga flygbiljetter till Salzburg

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Boka flyg till Salzburg Airport W.A. Mozart i Österrike för att uppleva en österrikisk stad som är belägen på en unik plats vid inloppet till Alperna. SAS har billiga direktflyg till Salzburg från/via Köpenhamn och Oslo. Rutten tar enbart 2 timmar och 10 minuter så en skidsemester har aldrig varit närmare till hands! Boka flyg till Salzburg med SAS och njut av en härlig semester.
 

Flyg till Salzburg för kulturella upplevelser

Planerar du att boka flyg till Salzburg så kan du förvänta dig att landa i en vacker stad med mycket kultur och vackra byggnader. Benediktklostret Nonnberg som grundades år 714 är ett välbevarat kloster som bland annat är känt för sitt vackra träaltare och scener från filmen ”Sound of Music”. Även 1600-talsslottet Frohnburg är känt av samma anledning då det är här familjen Trapp bodde i filmen. Den vackra trädgården och den ståtliga 1600-tals arkitekturen gör ett besök vid Frohnburg en minnesvärd upplevelse. Ytterligare en historisk plats i Salzburg som man inte får missa är St Peters kyrkogård där människor begravts i över 1 800 år. Kyrkogården är känd för sina katakomber vilket är en underjordisk begravningsplats som ligger i klipporna vid Festungberget.

Den gamla stadsdelen i Salzburg är med på listan av UNESCOs världsarv. Enligt UNESCO är det den välbevarade arkitekturen, stadens betydelse för tyska och italienska relationer samt starka inflytande på kultur, konst och musik som placerar Salzburg på listan. Staden är Wolfgang Mozarts födelseplats och du kan som turist besöka Mozarts barndomshem och ett museum som handlar om musikikonens liv. Boka ett billigt flyg till Salzburg och kom hem rik på nya kulturerfarenheter!

 

Boka flyg till Salzburg för vintersemestern i Alperna

För en semester i österrikiska Alperna så fungerar det perfekt att boka ett billigt flyg till Salzburg. Det finns ett flertal skidorter som är belägna nära Salzburgs flygplats, däribland Bad Gastein och Zell am See, och man kan smidigt ta sig dit med tåg, buss eller hyrbil på bara 1,5 timme. Zell am See utmärker sig från andra områden i alperna tack vare den fantastiska sjön Zeller som är prisad för att vara världens renaste sjö. Zeller-sjön och de 30 alptoppar som omringar Zell am See garanterar en utsikt utöver det vanliga. Skidområdet erbjuder 130 km pist och över 50 liftanläggningar så för den skidintresserade kan detta betraktas som himmelriket. Bad Gastein är en skidort som är väldigt populär bland svenskar vilket inte är svårt att förstå. Alporten erbjuder diverse sportaktiviteter för alla årstider såsom klättring, vandring, cykling och självklart även skidåkning. Bad Gastein betraktas vara en relativt stor alpby och erbjuder god österrikisk mat samt äkta kulturupplevelser. Oavsett vart i österrikiska Alperna du önskar att spendera din semester så är det ett säkert kort att boka flyg till Salzburg. Boka flyg till Salzburg redan idag och njut av det stora utbud alporter du kan välja mellan!

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng
 

Inkluderat i ditt flyg till Salzburg

För att effektivisera din resa och göra ditt flyg till Salzburg så bekväm som möjligt ingår ett flertal tjänster i din flygbiljett till Salzburg med SAS:

 

Barnrabatt på flyg till Salzburg

Flyg Salzburg tur och retur med dina barn genom att utnyttja vår barnrabatt och låt dem uppleva den otroliga staden. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under ert flyg till Salzburg. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Passa på att ta med hela familjen på ditt flyg till Salzburg och njut av en härlig familjesemester i Österrike!

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus

Som medlem i SAS EuroBonus kan du effektivisera din resa till Salzburg och tjäna poäng när du köper flygbiljetter. Poängen kan du senare nyttja när du hyr bil, köper snacks på flyget eller bokar nya flygbiljetter. Ladda ner SAS App för att se exakt vart du kan betala med dina EuroBonus-poäng. Som Guld- eller Diamantmedlem har du även tillgång till SAS Lounge där det finns gratis WiFi, mat, dryck och en stressfri miljö – allt för att göra starten på din resa lite extra bekväm. Njut av din semester till fullo och bli EuroBonus-medlem före du bokar ditt flyg till Salzburg!

Bli medlem i EuroBonus

Övrigt 

Reseförsäkring


Fler SAS destinationer