Flyg till Salzburg

Salzburg är den stad där Wolfgang Amadeus Mozart föddes och domineras av fantastiska kyrkor, imponerande slott och många palats. Planera en resa för att utforska den gamla stadsdelen som är upptagen på Unescos världsarvslista, utforska musikens historia och beundra den magnifika barockarkitekturen.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Salzburg i Österrike från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner på ditt flyg till Salzburg

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Salzburg på ett familjeäventyr med barnen. Hos SAS erbjuder vi upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Österrike.

Flyg till Salzburg och upplev ett österrikiskt äventyr

Den österrikiska staden Salzburg ligger vid gränsen till Tyskland och är en fantastisk plats med utsikt över de östra Alperna. Om du söker efter en semester fylld av kultur omgiven av vacker natur är Salzburg ett perfekt resmål.

När du inte ägnar dig åt att beundra fortet Hohensalzburg från 1000-talet eller slottet Mirabell från 1600-talet kommer du antagligen att besöka platsen där Mozart föddes eller roa dig med shopping på Salzburgs huvudgata Getreidegasse.

Det finns mycket att göra och se för alla i Salzburg.

Flyg till <em>Salzburg</em>

Flyg med SAS till Salzburgs flygplats för att vara beredd att påbörja din semester och känna dig utvilad när du landar i Österrike.

Salzburgs flygplats

Denna vackra stad är väl värd ett besök under alla årstider. Det är härligt att besöka Salzburg på sommaren, men det kan också vara mycket trevligt på hösten när löven ändrar till vackra färger. På vintern kan du njuta av julmarknader och cykelturer i närheten av isgrottorna. Det finns mycket att uppleva året runt.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Salzburg

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Salzburg.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.