Flyg till Salzburg

We are travelers.

SAS flyger till Salzburg i Österrike från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder får 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgången kan du avboka den fram till tolv timmar före avgången.

Förmåner på din flygning till Salzburg – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Salzburg på ett familjeäventyr med barnen. Hos SAS erbjuder vi upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Österrike.

flyg till Salzburg och upplev ett österrikiskt äventyr

Den österrikiska staden Salzburg ligger vid gränsen till Tyskland och är en fantastisk plats med utsikt över de östra Alperna. Om du söker efter en semester fylld av kultur omgiven av vacker natur är Salzburg ett perfekt resmål.

När du inte ägnar dig åt att beundra fortet Hohensalzburg från 1000-talet eller slottet Mirabell från 1600-talet kommer du antagligen att besöka platsen där Mozart föddes eller roa dig med shopping på Salzburgs huvudgata Getreidegasse.

Det finns mycket att göra och se för alla i Salzburg.

Salzburg

Salzburg är den stad där Wolfgang Amadeus Mozart föddes och domineras av fantastiska kyrkor, imponerande slott och många palats. Planera en resa för att utforska den gamla stadsdelen som är upptagen på Unescos världsarvslista, utforska musikens historia och beundra den magnifika barockarkitekturen.

Flyg med SAS till Salzburgs flygplats för att vara beredd att påbörja din semester och känna dig utvilad när du landar i Österrike.

Salzburgs flygplats

Denna vackra stad är väl värd ett besök under alla årstider. Det är härligt att besöka Salzburg på sommaren, men det kan också vara mycket trevligt på hösten när löven ändrar till vackra färger. På vintern kan du njuta av julmarknader och cykelturer i närheten av isgrottorna. Det finns mycket att uppleva året runt.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Salzburg

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Salzburg.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden