sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

ENKEL FRÅN
Örnsköldsvik

Flyg till Örnsköldsvik

Försäljningsstart 3 okt 2017

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

SAS flyger upp till fyra gånger dagligen från Örnsköldsvik till Stockholm Arlanda.

Örnsköldsvik är äventyrets stad med närhet till skogar, berg, fiskrika sjöar och inte minst havsfjärdarna och vikarna vid den norra delen av Höga Kusten.

Redan under bronsåldern bosatte sig människor här men det var inte förrän under 1700- och 1800-talet som Örnsköldsvik började blomstra på allvar. Detta skedde tack vare stadens närhet till kusten under sågverksepoken.
 

Upplevelsernas Örnsköldsvik

Örnsköldsvik bjuder på upplevelser i mängder för både unga och gamla. I och med att hav och berg möts i Höga Kusten finns möjligheter till aktiviteter i natur utöver det vanliga. Här kan du prova på bergsklättring, vandra, paddla kanot och utforska grottor i ett vackert landskap. Till havs kan du utforska den vackra skärgården från båt eller havskajak. Många bra ställen för havsbad finns förstås också.
 

Prisbelönt stadskärna

De centrala delarna av Örnsköldsvik är en mötesplats där människor möts, trivs och shoppar i butiker med ett varierande utbud. Förutom tre gallerior med närmare femtio butiker finns flera restauranger, caféer, museer, strövområden och aktivitetsanläggningar i stadskärnan i Örnsköldsvik.

Paradisbadet är ett av norra Europas bästa inomhusbad med varmvattenbassänger, relaxavdelningar, rutschbanan Magic Eye och bubbelpooler. Arena 1 och Airworld är två andra anläggningar som lockar mängder av besökare med aktiviteter som laserkrig, hoppborgar och hinderbanor.
 

En del av Höga Kusten

Örnsköldsvik ligger vid den norra delen av Höga Kusten, som är den högsta och brantaste kusten  längs hela Östersjön. Här möts djupa hav och höga berg vilket ger den variationsrika skärgården en alldeles speciell stämning. Bland annat finns här Högsvedjeberget med 349,9 meter över havet och Ulvödjupet med ett djup på 293 m. Ett flertal kända öar ligger här vilka du enkelt tar dig till med skärgårdsbåtarna.

Belöningar och fördelar

Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med SAS. Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar via e-post och mobila tjänster med praktisk flyginformation.

Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng för att få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår onlineshop.

Tjäna poäng inför din flygresa till Örnsköldsvik – gå med kostnadsfritt i EuroBonus.

Reseförsäkring

SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkring

Övrigt

Flyg till Sverige
 


Fler SAS destinationer