sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Örnsköldsvik

Flyg Örnsköldsvik tur och retur

Flyg till Örnsköldsvik direkt från/via Stockholm för att landa på Örnsköldsvik flygplats. Flyg till Örnsköldsvik snabbt och enkelt året runt med SAS. Oavsett om du ska till Örnsköldsvik på en affärsresa, för att uppleva naturen eller se Modo spela så kan du välja att komma fram när det passar dig, oavsett om det är på morgonen, mitt på dagen eller på kvällen.
 

Hitta billiga flyg till Örnsköldsvik med SAS  

Flyg till Örnsköldsvik och upplev Norrland! Spana in lågpriskalendern för att hitta de bästa biljetterna. Om du är flexibel med avresedatumen och ute i god tid så har du bäst möjligheter att hitta billiga flyg Örnsköldsvik tur och retur. Vi erbjuder alltid 24 timmars öppet köp. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt så utnyttja möjligheten att boka biljetten direkt för att sedan dubbelkolla med ditt resesällskap att tiderna verkligen passar. Hitta din resa med flyg Örnsköldsvik tur och retur med SAS redan idag!

Vi önskar alltid att din flygresa ska bli så bekväm som möjligt. Därför har vi vissa förmåner som är inkluderade i resor med SAS. Detta ingår alltid i din flygbiljett:

Flyg till Örnsköldsvik, en levande stad

Örnsköldsvik, uppkallad efter Per Abraham Örnsköld, är Ångermanlands största. Staden har efterlämningar från den romerska bronsåldern i form av gravrösen. Fynd har visat att det för 2 000 år sedan anlades en gård i Gene, idag en förort till staden. Gården har rekonstruerats och kan nu besökas där den ligger endast 500 meter från dess ursprungliga plats. En lång historia har alltså följt staden och utformat den stadskärna som vi ser i dag.

Flyg till Örnsköldsvik, staden som är belägen vid skärgården mot Bottenhavet. Läget ger en dynamisk stadsbild med en stark närvaro av vatten samtidigt som den norrländska naturen ligger runt hörnet. Idag utmärker sig Örnsköldsvik bland annat genom att ha en stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus. Utöver det företagsvänliga klimatet så är det en levande stad med olika gallerior, ett livligt centrum och Fjällräven Center som inte bara huserar ishockeyklubben Modo utan även en mängd olika konserter och evenemang. Hitta billiga flyg till Örnsköldsvik när du ska till affärslunchen i exportmekkat, eller varför inte boka en weekend i den norrländska staden?
 

Flyg till Örnsköldsvik och upplev Norrland

Flyg till Örnsköldsvik för att uppleva natur och ett fantastiskt friluftsliv. Världsarvet Höga kusten med en dramatisk skärgård, höga berg och djupa älvdalar ligger runt hörnet. Höga kusten fortsätter att fascinera såväl lokalortsbefolkningen som turister. Ta del av den lättillgängliga natur som bjuder på något för alla, oavsett årstid. Njut av bergsklättring, utforska grottor, vandra, åk längd- och utförsåkning, njut av en skridskotur, åk skoter, paddla kanot eller fiska. Den perfekta mixen av vinterlandskap under vinterhalvåret och sol och strand på sommaren ger en dynamisk mix i såväl landskapet som stadsbilden. Flyg till Örnsköldsvik och upplev den fantastiska naturen i Ångermanland och Norrland!

Flyg till Örnsköldsvik och få en sportupplevelse

Örnsköldsvik har ett rikt sportliv inom de flesta vinter- och bollsporter. Dock förknippas Örnsköldsvik ofta med ishockey och staden har en anrik ishockeykultur, i synnerhet genom klubben Modo Hockey. Modo har fostrat några av de största ishockeyspelarna i svensk historia. Ett exempel på det är Peter Forsberg som gjort att staden, speciellt i hockeyvärlden, kallas för ”Foppaland”. Flyg till Örnsköldsvik och gå på Modos hemmaarena Fjällräven Center och känn stämningen på läktaren och trycket på isen. Få en sportupplevelse i absoluta världsklass i staden som brinner för sport. Hitta billiga flyg till Örnsköldsvik och ta med dina vänner och familj på en sportresa.
 

Barnrabatt på flygbiljetter

Visa Sverige för dina barn med vår barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus 

Med lojalitets- och frequent flyer-programmet EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Dessutom kan du även tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang! Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på din shopping. Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och medlemskapet i EuroBonus är helt gratis. Som Guld- eller Diamantmedlem kan du börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord. Bli EuroBonus-medlem före du bokar flyg till Örnsköldsvik för att kunna utnyttja SAS förmånliga lojalitetsprogram!

Bli medlem i EuroBonus
 

Övrigt 

Koldioxidkompensation

Reseförsäkring

SAS Ungdom

 

Fler SAS destinationer