Flyg till Molde

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Molde i Norge från/via Oslo, Köpenhamn or Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner som ingår på din flygning till Molde

Boka ditt flyg till Molde i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Om du vill få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe kan du besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Norge med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Molde.

Flyg till Molde – njut av en storstadssemester omgiven av natur

Molde har fått smeknamnet ”Rosornas stad” tack vare alla sina frodiga rosenträdgårdar, och denna norska stad har tillräckligt med charm och karisma för att underhålla alla typer av resenärer.

Börja din semester i staden med att besöka Romsdalsmuseet och Kongebjørka för att friska upp dina kunskaper i områdets historia innan du beundrar stadens imponerande katedral. Om du är nyfiken på att utforska den omgivande landsbygden ska du lägga till ön Hjertøya och Molde panorama på din måste-se-lista.

Det finns gott om saker att se och göra i och kring Molde.

Flyg till Molde

Molde är en charmig liten fjordstad och en populär inkörsport till några av Norges mest omtalade attraktioner, såsom Trollstigen och Atlanthavsvägen. Staden är inte bara rik på kultur, gastronomi och enastående utsikter, den är också omgiven av över 222 bergstoppar, vilket gör den till en idealisk destination för naturentusiaster.

Flyg med SAS till Molde flygplats så anländer du utvilad och redo att börja semestern.

Molde flygplats

Molde är den perfekta destinationen för alla som är ute efter en charmig atmosfär i en sjöstad. Med vackra panoramalandskap och utsikter över det glittrande vattnet är Molde väl värd ett besök på semestern i Norge.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Molde

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och trevlig resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Molde är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill resa ännu bekvämare kan du alltid uppgradera din biljett till nästa reseklass. Om du gör det får du tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning och måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden