sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Molde i Norge från/via OsloKöpenhamn or Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Molde – boka nu

Boka ditt flyg till Molde i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Om du vill få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe kan du besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Molde flygplats (MOL)
  • cl--credit Valuta: Norsk krona
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Norska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Molde och Norge med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Norge. 

flyg till Molde – njut av en storstadssemester omgiven av natur 

Molde har fått smeknamnet ”Rosornas stad” tack vare alla sina frodiga rosenträdgårdar, och denna norska stad har tillräckligt med charm och karisma för att underhålla alla typer av resenärer. 

Börja din semester i staden med att besöka Romsdalsmuseet och Kongebjørka för att friska upp dina kunskaper i områdets historia innan du beundrar stadens imponerande katedral. Om du är nyfiken på att utforska den omgivande landsbygden ska du lägga till ön Hjertøya och Molde panorama på din måste-se-lista.

Det finns gott om saker att se och göra i och kring Molde.

Utforska Molde
  • Varför Molde?
  • Flyg med SAS till Molde flygplats (MOL)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Molde

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och trevlig resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Molde är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.  

Om du vill resa ännu bekvämare kan du alltid uppgradera din biljett till nästa reseklass. Om du gör det får du tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt), och måltider och tilltugg ombord. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på alla flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil.  

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Molde

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer