Flyg till Molde

We are travelers.

SAS flyger till Molde i Norge från/via Oslo, Köpenhamn or Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Molde – boka nu

Boka ditt flyg till Molde i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Om du vill få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe kan du besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Molde och Norge med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Norge.

Flyg till Molde – njut av en storstadssemester omgiven av natur

Molde har fått smeknamnet ”Rosornas stad” tack vare alla sina frodiga rosenträdgårdar, och denna norska stad har tillräckligt med charm och karisma för att underhålla alla typer av resenärer.

Börja din semester i staden med att besöka Romsdalsmuseet och Kongebjørka för att friska upp dina kunskaper i områdets historia innan du beundrar stadens imponerande katedral. Om du är nyfiken på att utforska den omgivande landsbygden ska du lägga till ön Hjertøya och Molde panorama på din måste-se-lista.

Det finns gott om saker att se och göra i och kring Molde.

Molde

Molde är en charmig liten fjordstad och en populär inkörsport till några av Norges mest omtalade attraktioner, såsom Trollstigen och Atlanthavsvägen. Staden är inte bara rik på kultur, gastronomi och enastående utsikter, den är också omgiven av över 222 bergstoppar, vilket gör den till en idealisk destination för naturentusiaster.

Flyg med SAS till Molde flygplats så anländer du utvilad och redo att börja semestern.

Molde flygplats

Molde är den perfekta destinationen för alla som är ute efter en charmig atmosfär i en sjöstad. Med vackra panoramalandskap och utsikter över det glittrande vattnet är Molde väl värd ett besök på semestern i Norge.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Molde

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och trevlig resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Molde är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill resa ännu bekvämare kan du alltid uppgradera din biljett till nästa reseklass. Om du gör det får du tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt), och måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden