LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Flyg

  Flyg

  SAS erbjuder direktflyg till Milano måndag, onsdag, fredag och söndag. Direktflyg från Stockholm, från/via Köpenahmn och Oslo.

  Tips! Utflykter och aktiviteter i och runt Milano

  Alltid inkluderat i din flygbiljett till Milano: 24 timmars öppet köp, fritt val av sittplats och mycket mer…

  Det tar inte mer än två timmar och fyrtio minuter att flyga från Stockholm till Milano. Men oavsett om du är ombord på en kort- eller långdistansflygning vill vi att du ska få en sån bekväm resa som möjligt. Därför serverar vi kaffe, te och vatten ombord och det finns alltid dagstidningar du kan ta med dig från gaten -självklart är allt utan extra kostnad.

  Faktum är att det mesta ingår i din flygbiljett när du flyger till Milano med oss. Vi tänker på allt före, under och efter resan:


  Hitta din flygresa direkt med hjälp av bokningsfältet eller ladda ner vår app – på det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Milano eller någon av våra andra destinationer direkt från mobiltelefonen.

  Psst! Kolla in vår reseguide till Milano

  SAS flyger dagligen till flygplatserna Linate och Malpensa i Milano

  SAS har dagliga avgångar till Milano och erbjuder direktflyg flera dagar i veckan; måndagar, onsdagar, fredagar och söndagar. Direktflygen avgår från Stockholm samt från/via Köpenhamn och Oslo. SAS trafikerar både flygplatsen Linate, som endast ligger sju km från city, samt Malpensa som är beläget cirka fem mil från Milanos centrum. Du tar dig enkelt till och från flygplatserna med tåg, buss, taxi eller hyrbil.

  Billiga flyg till Milano – boka tidigt och spara mer

  Det är enkelt för dig att resa billigt till Italiens modehuvudstad Milano. Om du bokar dina flygbiljetter i god tid kan du spara både tid och pengar och öka dina chanser att få flygbiljetter till bästa pris.

  Kom ihåg att vi alltid erbjuder en 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka din resa direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att ta reda på om datum, tid för avgång och pris passar din familj eller vänner efter att bokningen är gjord.

  Älskar du ett bra erbjudande (vem gör inte det!)? Håll koll på våra aktuella erbjudanden här

  Dra nytta av belöningar och fördelar

  Gå med i vårt förmånsprogram EuroBonus (kostnadsfritt medlemskap) och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen. Som medlem får du dessutom en hel del fördelar som till exempel exklusiva erbjudanden och sms-tjänster med praktisk information om din flygresa.

  Dina poäng kan du spendera på allt från flygresor och hotell till att handla ombord eller i vår onlineshop.

  Tjäna poäng inför din flygresa till Milano – gå med i EuroBonus kostnadsfritt

  Kort om Milano

  Valuta: deuro (EUR)
  Tidsskillnad: ingen
  Landsnummer: 39
  Språk: italienska

  Turistinformation: Azienda di Promozione Turistica (APT), Via Marconi 1

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy