LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Nattliv

  Nattliv

  Köpenhamns nattliv är energiskt och tillgängligt för alla. Här kan du dansa eller bara hänga på mysiga pubar tills solen går upp. I Köpenhamn är det främst två områden som är populära för festsugna danskar, det är centrala Köpenhamn och det trendiga Meatpacking District – Kødbyen.

  Under veckans första hälft är det relativt lugnt på uteställena, men under torsdag, fredag och lördag kan du räkna med fulla hus. När du är här kan du samtidigt passa på att prova stadens signaturdrink – en Copenhagen.

  Nattklubbar i Köpenhamn

  Om du bara vill ta en öl och dansa i en avslappnad miljö så kan du prova Bakken i Kødbyen. För den som istället vill njuta av ett lite lugnare tempo kanske Jazzhouse (Niels Hemmingsens Gade 10) i centrala Köpenhamn kan vara ett alternativ. Nutida musiker varvas med väletablerade mästare och DJ:s. En av Köpenhamns populäraste nattklubbar – Culture Box (Kronprinsessegade 54) – har en explosiv scen och en rustik inredning som känns väldigt rätt i tiden.

  Pubar och barer i Köpenhamn

  Sippa dina cocktails med stil på Bar Rouge (Skt. Petri Hotel, Krystalgade). Den sofistikerade röda interiören är stämningsfull och trevlig – perfekt utgångspunkt för en helkväll på stan. Cocktailfantasten gör även rätt i att besöka 1105 (Kristen Bernikows 4, uppkallat efter postnumret) – den coola inredningen och de goda drinkarna gör detta ställe till en perfekt avslutning på en helkväll. Baren Ruby (Nybrogade 10) håller till i en helt vanlig lägenhet med en mycket ovanlig inredning. Du får nästan känslan av att vara hemma hos en vän. Unikt? Helt klart.

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy