LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Flyg

  Flyg till Visby

  Flyg mellan Visby och Stockholm 60 gånger i veckan! Från Arlanda tar du dig direkt till Luleå, New York och London, eller vidare till 1325 andra destinationer i världen.

  Om Gotland

  Gotland är sedan länge ett av svenskarnas absoluta favoritresemål när det vankas semester och då sol och bad står överst på önskelistan. Staden Visby är en idyllisk småstad och samtidigt Gotlands största tätort med cirka 25 000 året-runt-boende.

  Många kommer till Gotland för att hämta kraft i öns unika natur, för att söka fartfyllda äventyr eller kulturella och historiska upplevelser. Utbudet av aktiviteter, evenemang och sevärdheter är stort året runt.
   

  Flyg till Visby och upplev historia på riktigt

  Flyg till Visby, som är vår närmaste Hansestad med en välbevarad ringmur och mer än 200 medeltida stenhus. Visby har en historia som grundar sig långt tillbaka i tiden. Staden var först en handels- och samlingsplats som senare utvecklades till en rik medeltidsstad. Många minnesmärken finns kvar här idag för den historieintresserade att uppleva.

  Visby ringmur är ett av många kännetecken för denna medeltidsstad. Ringmuren är sedan 1995 upptagen på UNESCO:s världsarvslista. Ringmuren löper runt innerstaden och har 27 stycken kvarvarande marktorn.
   

  Flyg till Visby – här finns nöjen för alla smaker

  Visby är en av de krogtätaste städerna i Sverige och har ett brett nöjesutbud året om. De pittoreska små gränderna lockar till romantiska kvällspromenader och den Botaniska trädgården är en av landets vackraste. I Visby finns också gott om caféer och restauranger där man kan vila benen och få något gott att äta efter en tur på stan. Boka flyg till Visby på sas.se.
   

  Almedalen

  Almedalen var ursprungligen en viktig medeltida hamn där handelsmän från öst och väst möttes. Idag är Almedalen en parkanläggning med högskola, bibliotek och kongresshall alldeles i närheten. Flyg till Visby och upplev den årliga politikerveckan i vecka 27 där ledarna för alla partier talar ute i det fria. Här invigs också den årliga medeltidsveckan på sensommaren då Visby förvandlas till en medeltidsstad med riddare, musiker, gycklare, marknad och tornerspel.
   

  Ta sig till och från Visby Flygplats

  Ta Flygbussarna mellan Visby flygplats och Visby centrum. Är du medlem i EuroBonus tjänar du dessutom Extrapoäng på din flygbussbiljett när du köper den online - boka här

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy