Flyg till Tammerfors

We are travelers.

SAS flyger till Tammerfors i Finland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Tammerfors – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Tammerfors med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Finland.

Flyg till Tammerfors för att besöka Finlands mest älskade stad

Tammerfors är en charmig stad som är belägen på en naturskön plats mellan två sjöar i södra Finland. Där hittar du industribyggnader som har byggts om till moderna restauranger, flera museer och världens största rullstensås.

När du inte utforskar Vapriikki-centret med fem olika museer eller njuter av ostörd utsikt från Pynike utsiktstorn kommer du antagligen att sträcka på benen i Hatanpaa-parken eller bege dig utanför staden för att klättra uppför den mäktiga Pynikeåsen.

Listan med saker att göra i och omkring Tammerfors är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Tammerfors

Tammerfors är visserligen klassificerad som en storstad, men den är relativt liten och erbjuder en lockande småstadscharm. Bege dig ut för att besöka olika museer, hyra en roddbåt på en av de närbelägna sjöarna eller äta en finsk middag i världsklass på en av stadens ombyggda restauranger.

Flyg med SAS till Tammerfors-Birkala flygplats så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Tammerfors-Birkala flygplats

Tammerfors är ett perfekt resmål för en familjesemester. Och det finns mycket att göra för familjemedlemmar i alla åldrar. Njut av en charmig semester i Finland med ett besök i Tammerfors.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Tammerfors

Vi strävar efter att alltid säkerställa att våra kunder ska ha en bekväm resa från A till B. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Tammerfors.

Vill du ha en ännu bekvämare resa? Genom att uppgradera din aktuella flygbiljett till nästa reseklass kommer du att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt kostnadsfria måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden