sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Tammerfors i Finland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Tammerfors – boka nu

Om du bokar dina flygbiljetter med SAS i förväg är det mer sannolikt att du hittar ett fantastiskt erbjudande. Du kan se en fullständig översikt över alla SAS destinationer i vår lågpriskalender. Alla flygningar med SAS på en och samma plats. Alla våra kunder får 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig i morgon.    

  • cl--plane-right Flygplats: Tammerfors-Birkala flygplats (TMP)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: EET: UTC+2/EEST: UTC+3
  • cl--globe Officiellt språk: Finska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Tammerfors med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Finland.  

flyg till Tammerfors för att besöka Finlands mest älskade stad  

Tammerfors är en charmig stad som är belägen på en naturskön plats mellan två sjöar i södra Finland. Där hittar du industribyggnader som har byggts om till moderna restauranger, flera museer och världens största rullstensås.  

När du inte utforskar Vapriikki-centret med fem olika museer eller njuter av ostörd utsikt från Pynike utsiktstorn kommer du antagligen att sträcka på benen i Hatanpaa-parken eller bege dig utanför staden för att klättra uppför den mäktiga Pynikeåsen.  

Listan med saker att göra i och omkring Tammerfors är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla. 

Weekend i Tammerfors
  • Varför Tammerfors?
  • Flyg med SAS till Tammerfors-Birkala flygplats (TMP)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Tammerfors

Vi strävar efter att alltid säkerställa att våra kunder ska ha en bekväm resa från A till B. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kommer du alltid att dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår med din flygning till Tammerfors. 

Vill du ha ännu högre komfort? Genom att uppgradera din aktuella flygbiljett till nästa reseklass kommer du att få tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt kostnadsfria måltider och snacks ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

 EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i EuroBonus så kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

När biljetter bokas med ett EuroBonus-nummer innebär det att vi nu kan koldioxidkompensera drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Tammerfors

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer