LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  T/R FRÅN
  Flyg

  Flyg till San Francisco

  SAS erbjuder direktflyg till San Francisco från/via Köpenhamn 6 gånger i veckan. Destinationer som nu är mycket mer tillgängliga via San Francisco är bland andra Las Vegas, San Diego, Hawaii, Seattle, Phoenix, Vancouver och Mexico City.

   Alltid inkluderat i din flygbiljett till San Francisco: 1 bagage à 23 kg, val av sittplats och mycket mer…

  På en långdistansflygning ska allt vara extra praktiskt och bekvämt. Därför gör vi allt för att ge dig en sådan trevlig och behaglig resa som möjligt. WiFi finns ombord på alla våra flyg till USA (förutom till Boston).

  När du flyger med SAS till USA är det här inkluderat i din flygbiljett:

  Se priser och avgångar till San Francisco redan nu med hjälp av onlinebokningen, eller ladda ner vår app - på det sättet hittar du enkelt din resa till San Francisco direkt från mobilen.
   

  Direktflyg 6 gånger i veckan till San Francisco

  SAS erbjuder direktflyg till San Francisco från/via Köpenhamn 6 gånger i veckan. Vårt största flygplan trafikerar sträckan, en Airbus A340-300, med 245 sittplatser som tar dig från Köpenhamn till San Francisco på cirka 11 timmar. Vi landar på flygplatsen San Francisco International Airport (SFO) som ligger ungefär 20 km från city.
   

  Upp till 90 % barnrabatt

  Med SAS får du alltid ett bra pris på dina barns flygbiljetter till San Francisco. För barn under 2 år kan du få upp till 90 % barnrabatt, och det är gratis att ta med en barnvagn/sittvagn som incheckat bagage. För barn mellan 2-11 år får du upp till 25 % rabatt på flygbiljetten.

  Kontakta gärna vår besättning på flygplatsen om det är första gången du flyger med barn. De vet hur de ska ta extra väl hand om dig och ditt yngre resesällskap under flygningen.

  Mer om att resa med barn och om våra barnrabatter

   

  Välj en SAS Plus-biljett för mer benutrymme och bredare säte till San Francisco

  Med en SAS Plus-biljett får du ännu mer komfort under en lång resa. SAS Plus-biljetten ger dig mer benutrymme och ett bredare säte, och bland många andra fördelar ger det dig också tillgång till vår Fast Track, som är den snabbaste vägen genom gaten. Mer om olika typer av biljetter och alla fördelar med SAS Plus
   

  Gå med i vårt bonusprogram EuroBonus och tjäna poäng på din resa till San Francisco

  Med vårt kostnadsfria förmånsprogram EuroBonus tjänar du poäng varje gång du flyger med oss och på en långresa tjänar du självklart extra många poäng. Som medlem kan du dra nytta av fördelar som exklusiva erbjudanden och rabatter och praktiska sms-tjänster med information om din flygresa. Dina ihoptjänade poäng kan du spendera på allt från flygresor till shopping ombord eller i vår onlineshop.

  Tjäna poäng på din flygresa till San Francisco – gå med kostnadsfritt i EuroBonus

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy