LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  T/R FRÅN
  Flygplats (Chicago O’hare International Airport)

  Flygplats (Chicago O’hare International Airport)

  Chicago O'Hare Airport (ORD) är en av Amerikas mest trafikerade flygplatser och var under många år USA:s mest flygtäta innan Atlanta Airport tog över rollen.

  Över 70 miljoner människor reser varje år från/till Chicago O'Hare International Airport, som utsågs till bästa flygplats i Nordamerika under år 2000 av internationella resenärer som tillfrågats i Business Traveler Magazine.

  Chicago flygplats ligger 32 kilometer nordväst om Chicago och har utmärkta förbindelser in till centrum med kollektivtrafik, taxi eller hyrbil. Chicago flygplats har för närvarande fyra terminaler utrustade med moderna faciliteter och tjänster. Varje terminal har restauranger, barer, kiosker och butiker. Här finns också företagstjänster, banker och bankomater tillgängliga för resenärerna och i varje terminal finns lounger som tillgodoser behovet för den som flyger ofta. Flygplatsen har ett videosystem där du kan få spektakulära exempel på några av stadens mest berömda attraktioner i videoformat. Flyg till Chicago och upplev en stad i världsklass med oändligt många platser att besöka och saker att göra.
   

  Hotell i närheten av Chicago Airport

  Holiday Inn Express Hotel & Suites Chicago O'Hare, 6600 N. Mannheim Road, Rosemont, Illinois, United States 0,2 km från flygplatsen.

  Hyatt Regency O'Hare, At O'Hare International Airport 9300 W. Bryn Mawr Avenue Rosemont IL 60018 USA, 0,8km från flygplatsen.

  Holiday Inn Select Chicago O'Hare / Rosemont, 10233 West Higgins Road Rosemont IL 60018, 1,2 km från flygplatsen.
   

  Biluthyrning på Chicago flygplats

  På Chicago O'Hare International Airport finns tillgång till hyrbilar i bottenplanet på Terminal 1, Terminal 2 och Terminal 3. Passagerare på Terminal 5 kan bli hämtade på bottenplanet, för transport till respektive biluthyrningsföretag. Hyrbilsföretagen som finns representerade på Chicago flygplats är Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz och National.
   

  Butiker och restauranger på Chicago flygplats

  På Chicago flygplats finns ett stort utbud av taxfree, butiker och restauranger. Här hittar du ett stort sortiment av varumärken, mode och andra produkter från hela världen till attraktiva priser.
   

  Restauranger och barer

  Om du behöver en paus kan du koppla av med en drink eller mat i en av de många barer och restauranger som finns på flygplatsen. Chicago O'Hare International Airport har ett stort utbud av restauranger och barer, som till exempel Sky Bridge Restaurang, Starbucks Coffee, Prairie Tap, The Meridien Bar och Wolfgang Puck.
   

  Presentbutiker

  Behöver du köpa en present på vägen finns det ett stort utbud på Chicago flygplats: Brookstone, Chicago News and Gifts, butiker från Hudson-gruppen, Mont Blanc och Mindworks är några av de många butiker finns på Chicago O'Hare International Airport.
   

  Bagage

  Se incheckningsdiskarnas öppettider för respektive flygbolag. Efter incheckningen passeras säkerhetskontrollen där allt handbagage, inklusive mobiltelefoner, röntgas. Alla resenärer passerar genom en metalldetektor.

  På Chicago flygplats finns ingen effektförvaring till följd av säkerhetsrisken.
   

  Service för affärsresenärer på Chicagos flygplats

  På Chicago flygplats har varje flygbolag sina egna lounger. Kontakta dessa för information. Förutom dessa finns på Chicago flygplats två Business Center för affärsresenärer. Laptop Lane och Hilton Business Center heter dessa och är fullt utrustade för affärsmöten och kontorsgöromål.
   

  Internet

  Laptop Lane erbjuder plug-ins för bärbara datorer och persondatorer och har en T1-linje för höghastighets-internet.
   

  Fax och kopiering

  Både Hilton Business Center och Laptop Lane erbjuder fax- och kopieringstjänster. Utöver detta även printing/kopiering och telefoni. Som affärsresenär kan du också få hjälp med packning och shipping av gods.
   

  Post

  Ett amerikanskt postkontor ligger på övre planet av Terminal 2. Anläggningen är öppen från 07.00 -19.00, måndag till fredag.
   

  Handikappanpassning på Chicago flygplats

  För resenärer med funktionshinder har American och United Airlines särskilt avsedda lounger. American Airlines har en lounge på i terminal 3 och United Airlines har lounger i Terminal 1.
   

  Airport Transit System (ATS)

  Alla stationer på ATS linjen är lättåtkomliga för resenärer med funktionshinder. Hissar finns på var och en av fem hållplatser.
   

  Restauranger

  Ingångar till restauranger i Chicago O'Hare International Airport är anpassade för resenärer med rullstol.
   

  Transport till/från Chicago flygplats

  Till Chicago O'Hare International Airport finns direktkommunikation med tåg, taxi, Shuttle och buss. Airport Transit System (ATS) är en snabb, bekväm och kostnadsfri service för transporter till / från terminalerna. Den kan också användas för att nå långtidsparkeringarna.
   

  Lokaltåg

  Chicago Transit Authority's Blue Line går dygnet runt mellan Chicago O'Hare International Airport och centrala Chicago. Tågen går med åtta minuters mellanrum från 05.00 till 20.00 vardagar och var tionde minut från 05.00 till 23.00 på helgen. CTA stationen ligger på den bottenvåningen i parkeringshuset och är tillgängligt via gångtunnlar från terminal 1, 2 och 3.
   

  Valuta och kontanter

  Växlingskontor är belägna på bottenvåningarna terminal 3 och den internationella terminalen. Dessutom finns mobila växlingskontor i den internationella avgångshallen som är utrustade för att hantera utländsk valuta.

  Bankomater (ATM) Bankomater finns i alla terminaler på Chicago O'Hare International Airport. Dessa är belägna på det övre planet av Concourse B i terminal 1, på den övre nivån på Terminal 2 och 3, och på de övre och lägre nivåerna av utrikesterminalen.
   

  Kontakt

  Chicago O’Hare International Airport, 10000 West O'Hare, Chicago Illinois 60666, USA

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy