Flyg till Beirut

We are travelers.

SAS flyger till Beirut i Libanon från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Beirut – boka nu

Boka din resa till Beirut med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flyg. Om du vill få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe, kan du kolla in vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Beirut med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Beirut.

Flyg till Beirut för en oförglömlig resa till Mellanöstern

Libanons livliga huvudstad var en gång känd som ”Mellanösterns Paris”. Även om ständiga inbördeskonflikter kan ha fläckat ner detta namn, har Beirut arbetat outtröttligt för att återfå sitt goda rykte om att vara en rolig och kulturrik destination.

Beirut Central District, American University Campus, Robert Mouawad Private Museum och Beiruts nationalmuseum bör alla finnas med på din måste-se-lista när du besöker denna fascinerande stad. Andra höjdpunkter inkluderar att promenera längs Hamra Street och ta en kaffepaus, uppleva solnedgången på strandpromenaden och se en film på Metropolis Art Cinema.

Beirut

Beirut är en stad som har överlevt krigets och konflikternas svårigheter, och är fortfarande ett populärt nav för kultur och historia. Trots Beiruts besvärliga historia är listan över saker att se och göra i staden fylld med fantastiska sevärdheter och libanesiska skatter.

Flyg med SAS till Beirut-Rafic Hariris internationella flygplats så att du kan landa utvilad och redo att börja semestern.

Beirut-Rafic Hariris internationella flygplats

Det finns mycket att uppleva i Beirut. Hisnande havslandskap, utsökt mat, sofistikerad design och ett hippt nattliv. Besök alla matfantasters Mecka – du kommer inte att ångra dig.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Beirut

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App i din flygning till Beirut.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden