sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Beirut

Flyg till Beirut med SAS

SAS flyger direkt från Stockholm till Beirut. Du kan dessutom flyga via/från Köpenhamn under hela sommarhalvåret. 

Boka flyg till Beirut med SAS och få chansen att uppleva Libanons fantastiska och blomstrande huvudstad. Staden har sedan länge kallats ”Lilla Paris” och erbjuder ett stort utbud av kultur, shopping, nattliv och arkitektur. Med sitt strategiska läge vid Medelhavet är resmålet dessutom perfekt för den som vill kombinera storstadsliv med bad. Passa därför på att boka flyg till Beirut redan idag för att inte gå miste om att besöka en av världens mest dynamiska städer! 
 

Boka billiga flyg till Beirut i vår lågpriskalender

Om du vill hitta billiga flyg till Beirut bör du kika lite extra i vår lågpriskalender. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt för att kunna erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden. Om du är ute i god tid och kan vara flexibel med avgångstiderna kan du därför fynda riktigt billiga resor till Beirut. Du har dessutom alltid 24 timmars öppet köp med SAS. På så vis kan du boka direkt och höra med ditt resesällskap senare! 

Hitta din resa i vår lågpriskalender

 

Flyg till Beirut och upplev en stad i ständig rörelse

Beirut har sedan länge varit en populär turistort att besöka och har ofta kallats ”Medelhavets pärla”. Trots Libanons inbördeskrig  i slutet av 1900-talet har Beirut repat sig snabbt. Idag blomstrar återigen staden av restauranger, barer, kasinon, museum och nattklubbar. Du kan dessutom enkelt ta dig runt till fots och ta ett badstopp i Medelhavet när du börjar känna dig för varm. Att boka flyg till Beirut är därför perfekt för den som vill uppleva en unik och dynamisk atmosfär!
 

Beirut en perfekt destination för den partysugna

Om du vill uppleva bra nattliv bör du boka flyg till Beirut. Beiruts nattliv är känt för att vara i samma klass som Londons, Paris och New Yorks. Om du är Beirut bör du således passa på att gå ut och uppleva det senaste som Mellanöstern har att erbjuda. Du behöver dessutom inte oroa dig över att klubben stänger för tidigt– i Beirut finns det inga regler för när barer eller klubbar måste stänga. Ta dig därför en tur till Biel Waterfront och börja en kväll som du sent kommer att glömma!
 

Flyg till Beirut och besök en av världens äldsta städer

När du bokar flyg till Beirut bör du även planera in ett besök till en av världens äldsta städer Byblos. Staden Byblos har varit bebodd sedan 5000-talet f. Kr. och har mycket att erbjuda. Att ta sig med bil från Beirut till Byblos är dessutom enkelt och tar bara drygt en timma med bil. I Byblos kan du promenera runt i pittoreska gränder, besöka den välkända hamnen och fynda i stadens marknad. Du bör dessutom inte missa att besöka stadens äldsta byggnader såsom Korsfararborgen, Obelisktemplet och Kolonnaden. 
 

Alltid inkluderat i ditt flyg med SAS

Att flyga från Stockholm till Beirut tar drygt 4 timmar men under dessa timmar vill vi kunna ge dig en så bekväm och smidig resa som möjligt. När du bokar flyg med SAS ingår därför vissa förmåner:

Boka flyg till Beirut med barnrabatt

När du bokar ditt flyg till Beirut ska självfallet även dina barn kunna få följa med på resan. SAS erbjuder alltid barnrabatt på flygbiljetter. Om du har barn som är under 2 år gamla och kan sitta i knäet hos en vuxen under flygresan kan du därför få upp till 90% rabatt. Vi kan dessutom erbjuda upp till 25% rabatt på flygbiljetter till barn som är mellan 2 och 11 år gamla. Detsamma gäller om du vill att dina barn som är under 2 år ska ha en egen sittplats. Så boka flyg till Beirut redan idag och ta del av dessa fantastiska förmåner! 

Mer om att resa med barn  

 

Flyg till Beirut och bli medlem i SAS EuroBonus

Om du inte redan är medlem i EuroBonus bör du bli det när du bokar ditt flyg till Beirut. Att bli medlem i vårt  lojalitets- och frequent flyer-program är alldeles gratis och ger dig chansen att ta del av flera förmåner. Du får bland annat möjlighet att tjäna poäng vid köp av flygbiljetter, dagligvaror och nätshopping.

Om du är en frekvent flygresenär kan du bli Guld- eller Diamantmedlem. Som Guld- eller Diamantmedlem kan du få tillgång till SAS Lounge på utvalda flygplatser och på så sätt få en lugn och bekväm start på din resa. I vår lounge kan du avnjuta ett stort utbud av mat och dryck. Du får dessutom tillgång till gratis och obegränsat med WiFi. Så passa på att bli medlem redan idag när du bokar ditt flyg till Beirut! 

Bli medlem i EuroBonus
 

Övrigt 

Reseförsäkring

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng