Flyg till Beirut

Beirut är en stad som har överlevt krigets och konflikternas svårigheter, och är fortfarande ett populärt nav för kultur och historia. Trots Beiruts besvärliga historia är listan över saker att se och göra i staden fylld med fantastiska sevärdheter och libanesiska skatter.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Beirut i Libanon från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Beirut

Boka din resa till Beirut med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flyg. Om du vill få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe, kan du kolla in vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Libanon med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Beirut.

Flyg till Beirut för en oförglömlig resa till Mellanöstern

Libanons livliga huvudstad var en gång känd som ”Mellanösterns Paris”. Även om ständiga inbördeskonflikter kan ha fläckat ner detta namn, har Beirut arbetat outtröttligt för att återfå sitt goda rykte om att vara en rolig och kulturrik destination.

Beirut Central District, American University Campus, Robert Mouawad Private Museum och Beiruts nationalmuseum bör alla finnas med på din måste-se-lista när du besöker denna fascinerande stad. Andra höjdpunkter inkluderar att promenera längs Hamra Street och ta en kaffepaus, uppleva solnedgången på strandpromenaden och se en film på Metropolis Art Cinema.

Flyg till <em>Beirut</em>

Flyg med SAS till Beirut-Rafic Hariris internationella flygplats så att du kan landa utvilad och redo att börja semestern.

Beirut-Rafic Hariris internationella flygplats

Det finns mycket att uppleva i Beirut. Hisnande havslandskap, utsökt mat, sofistikerad design och ett hippt nattliv. Besök alla matfantasters Mecka – du kommer inte att ångra dig.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Beirut

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App i din flygning till Beirut.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.