sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Beirut i Libanon från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Beirut – boka nu

Boka din resa till Beirut med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flyg. Om du vill få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe, kan du kolla in vår lågpriskalender. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Beirut-Rafic Hariris internationella flygplats (BEY)
  • cl--credit Valuta: Libanesiskt pund
  • cl--clock Tidszon: EET: UTC+2/EEST: UTC+3
  • cl--globe Officiellt språk: Arabiska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Beirut med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Beirut.  

flyg till Beirut för en oförglömlig resa till Mellanöstern

Libanons livliga huvudstad var en gång känd som ”Mellanösterns Paris”. Även om ständiga inbördeskonflikter kan ha fläckat ner detta namn, har Beirut arbetat outtröttligt för att återfå sitt goda rykte om att vara en rolig och kulturrik destination.  

Beirut Central District, American University Campus, Robert Mouawad Private Museum och Beiruts nationalmuseum bör alla finnas med på din måste-se-lista när du besöker denna fascinerande stad. Andra höjdpunkter inkluderar att promenera längs Hamra Street och ta en kaffepaus, uppleva solnedgången på strandpromenaden och se en film på Metropolis Art Cinema.

Utforska Beirut

ingår alltid i din resa till Beirut

På SAS vill vi se till att alla våra kunder får en avkopplande och bekväm resa från början till slut. Oavsett vilken biljettyp du har kan du alltid ta del av SAS utvalda kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Beirut är enkel  incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i EuroBonus så kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa,  uppgradering eller hyrbil.  

Vi kan nu koldioxidkompensera över 40 % av utsläppen från våra plan när biljetterna bokas med ett EuroBonus-nummer. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Beirut

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer