sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Libanon

Flyg till Libanon med SAS

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Boka flyg till Libanon och ta chansen att uppleva en dold pärla i Mellanöstern. Trots landets lilla storlek erbjuder Libanon något för alla. Passa på att se några av världens äldsta bebyggelser, ät meze som du sent kommer att glömma och upplev ett fartfyllt nattliv. SAS erbjuder direktflyg till Libanon under sommarhalvåret, du kan därför ta dig både snabbt och smidigt till härliga Libanon. Boka flyg till Libanon redan idag! 
 

Boka flyg Libanon tur och retur med vår lågpriskalender

Genom att spana in vår lågpriskalender kan du boka flyg till Libanon till riktigt bra priser. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt för att kunna erbjuda dig några av de bästa priserna på marknaden. Om är ute i god tid och kan vara flexibel med avgångstiderna ökar dina chanser att boka billiga flyg till Libanon. När du bokar dina biljetter med SAS har du dessutom alltid 24 timmars öppet köp. Du kan därför boka flyg till Libanon direkt när du ser ett bra pris och därefter höra med ditt resesällskap om biljetterna passar. Så, vad väntar du på? Boka flyg Libanon tur och retur med SAS redan idag!  

Hitta din resa i vår lågpriskalender nu
 

Flyg till Libanon och besök fantastiska Beirut

När du bokar flyg till Libanon bör du besöka landets härliga huvudstad Beirut. Den dynamiska staden har länge varit en populär turistort och har ofta kallats ”Medelhavets pärla”. Beirut erbjuder ett stort utbud av restauranger, hotell, barer, kasinon, museum och nattklubbar. Den är dessutom enkelt att ta sig runt i då du till stor fördel kan ta dig runt till fots. När du blir trött av allt promenerande kan du även passa på att ta ett skönt bad i Medelhavet. Beirut är således en stad som både passar den som vill uppleva ett hektiskt storstadsliv och den som gillar att slappa på stranden. Så boka flyg Libanon tur och retur idag och ta chansen att uppleva blomstrande Beirut! 
 

Boka flyg till Libanon och upplev det smakrika libanesiska köket 

Det libanesiska köket är berömt för att vara något utöver det vanliga med sina smakrika rätter. Landets mest kända rätt är meze, vilket är den libanesiska motsvarigheten till det svenska smörgåsbordet. Rätten fungerar utmärkt att avnjuta både som en förrätt eller huvudmåltid och består utav ett flertal smårätter. Förutom meze kan du dessutom i Libanon passa på att äta falafel i världsklass och den söta men oemotståndliga efterrätten baklava. Glöm inte heller att testa nationalrätten kebbe trabolsie som är en riktig smakupplevelse bestående av bulgur och pinjenötter!
 

Flyg till Libanon och besök en av världens äldsta bebyggelser

Drygt en timma utanför Beirut ligger en av världens äldsta städer Byblos och denna stad är en given destination att besöka när du bokar flyg till Libanon. Området har varit bebott sedan 5000-talet f.Kr. och har mycket att erbjuda i turistväg. Du kan exempelvis promenera runt i pittoreska gränder, besöka stadens välkända hamn och fynda på den lokala shoppingmarknaden. Att dessutom besöka stadens äldsta byggnader såsom Korsfararborgen, Obelisktemplet och Kolonnaden, är varmt rekommenderat. Så passa på att boka flyg till Libanon och se ett av UNESCOs världsarv! 
 

Alltid inkluderat i ditt flyg med SAS

Vi vill alltid kunna erbjuda dig en så bekväm och smidig resa som möjligt. Följande förmåner ingår därför alltid när du bokar din resa med SAS: 

Flyg till Libanon och låt barnen följa med

När du bokar ditt flyg till Libanon vill vi självfallet även att du ska kunna ta med dina barn på resan. SAS erbjuder alltid barnrabatt på alla flygbiljetter. På så sätt kan du boka dina barns flygbiljetter till förmånliga priser. Om du har barn som är yngre än 2 år och kan sitta i knäet hos en vuxen under flygresan, kan vi erbjuda upp till 90% rabatt. Barn som är 2 till 11 år erbjuder vi upp till 25% rabatt. Detsamma gäller om du vill att ditt barn som är yngre än 2 år ska ha en sittplats under flygresan. Boka flyg Libanon tur och retur och ta med hela familjen! 

Mer om att resa med barn  
 

Bli medlem i SAS EuroBonus 

Boka flyg till Libanon och bli medlem i SAS EuroBonus. Som medlem i vårt lojalitets- och frequentflyer-program kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Du kan dessutom tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang! Ladda ner SAS App och spana in kartan ”Where to earn points” för att se alla ställen där du kan tjäna poäng. 

Att bli medlem i SAS EuroBonus är dessutom alldeles gratis och ju mer flygfrekvent resenär du är – desto fler förmåner får du. Om du flyger ofta kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och få tillgång till SAS Lounge. I vår lounge kan du få en bekväm och smidig start på din resa och koppla av med ett stort utbud av god mat, dryck och tidningar. Det finns dessutom WiFi, duschar och lekrum. Så passa på att bli medlem i SAS EuroBonus när du bokar ditt flyg till Libanon!  

Bli medlem i EuroBonus
 

Övrigt 

Reseförsäkring

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng