Flyg till Libanon

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

We are travelers.

SAS flyger till Libanon från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS flyger till Beirut i Libanon.

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Vi rekommenderar att du kontrollerar utrikesdepartementets reserekommendationer innan du planerar vilka platser du ska besöka i Libanon.

Flyg med SAS till Beirut i Libanon

Flyg med Scandinavian Airlines för att utforska vackra Beirut i Libanon. Promenera längs sjösidan, besök soukerna, utforska stadens pulserande nattliv och njut av utsikten mot Pigeon Rocks.

Och glöm inte att äta – Libanon har mat som tilltalar de flesta smaklökar.

I Tyros finns två av Libanons fem platser på Unescos världsarvslista

83 kilometer söder om Beirut ligger en annan vacker kuststad, Tyros. Den antika staden Tyros är en av de äldsta ständigt bebodda städerna i världen och den grundades omkring 2750 f.Kr.

I Tyros finns två av Libanons fem platser på Unescos världsarvslista: Al-Bass och Al-Mina. Al-Bass består av flera romerska och bysantinska ruiner: en nekropol, en triumfbåge, romerska bad och en stor hippodrom.

Enligt legenden uppfanns purpurfärgen i Tyros.

Libanon

Meze, falafel och baklava – det finns så mycket mat att njuta av i Libanon. Till frukost kan du prova ”ful medames” med bröd, en dipp gjord på kokta bondbönor smaksatt med citron och olika kryddor som serveras med bröd. Till middag kan du fresta smaklökarna med ingredienser som persilja, mynta och bulgur i den libanesiska maträtten tabbouleh. Ät den med köfte, en köttbulleliknande rätt av kyckling, nötkött eller lamm som serveras på spett.

Och missa inte nationalrätten kibbe. Maträtten består av kryddstark köttfärs, pinjenötter och bulgur, och serveras som en krokett. Kibbe kan antingen vara rå, ugnsbakad eller stekt.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Upplev Libanon med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Beirut.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete