sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Riga med SAS

Med SAS kan du enkelt boka flyg Stockholm Riga. Den lettiska huvudstaden har blivit ett alltmer populärt resmål med sin världsberömda gamla stad och område i Art Noveau-stil. Riga har utvecklats enormt sedan murens fall och är idag en modern huvudstad med både shopping och nattliv.

Upptäck landet på andra sidan Östersjön och boka ditt flyg Stockholm Riga med SAS redan idag!

 

Hitta billiga flyg Stockholm Riga

I vår lågpriskalender kan du hitta flygbiljetter till våra allra bästa priser. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt med billiga flyg Stockholm Riga och ju mer flexibel du kan vara med dina tider, desto bättre möjligheter har du att hitta flyg Stockholm Riga till ett riktigt bra pris.

När du köper biljetter med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp, därför kan du tryggt boka biljetter när du hittar några till ett bra pris och därefter dubbelkolla med ditt resesällskap om tiderna verkligen passar.

Boka flyg Stockholm Riga i vår lågpriskalender redan idag! 

Hitta din resa i vår lågpriskalender nu
 

Inkluderat på ditt flyg Stockholm Riga

Vi vill göra din resa Stockholm Riga så bekväm och effektiv som möjligt och inkluderar därför ett flertal förmåner i din bokning med oss:

upplev en huvudstad med historia

Riga har ett strategiskt viktigt läge mot Ryssland och har därför under lång tid varit en central del norra Europas historia. Som en av Baltikums viktigaste handelsstäder hade Riga sin storhetstid under Medeltiden. Såväl vikingar som många andra stora folkslag runt Östersjön besökte staden för handel och utbyte vilket har format den stad vi ser idag. Rigas gamla stad är med på UNESCOs lista över världsarv och är ett populärt resmål för turister.

Boka flyg Stockholm Riga med SAS och njut av en stad full av spännande gamla byggnader och miljöer!
 

Ta en tur i Art Noveau-kvarteren

Strosa runt i det fantastiska området med Art Noveau-byggnader i Riga. Norr om den gamla stadens röda tegel och gråa stenar finns det färggranna byggnader från det förra sekelskiftet, rika på skulpturala detaljer. Det är lätt att bli gåendes i timmar eftersom området är stort och varje hus pockar på uppmärksamhet. För dig som vill fördjupa dina kunskaper är det en god idé att besöka Art Noveau Museet som också ligger där. 

Utöver historiska kvarter och trevliga promenader erbjuder Riga också restauranger, shopping och ett pulserande nattliv.

Boka flyg Stockholm Riga för att upptäcka vårt grannland på andra sidan Östersjön!
 

SAS Plus för ökad bekvämlighet

Köp en SAS Plus-biljett till ditt flyg Stockholm Riga för maximal bekvämlighet och effektivitet. Även om resan bara tar en timme serveras du en lättare måltid ombord. Dessutom får du tillgång till Fast Track som låter dig gå genom säkerhetskontrollen på snabbast sätt och garanterar dig på så sätt en smidig start på resan.

Med en SAS Plus-biljett får du också tillgång till vår populära SAS Lounge före avgång. SAS Plus ger dig helt enkelt en bekväm och effektiv början på din resa till Riga!
 

Flyg Stockholm Riga med barnen 

Upplev Riga tillsammans med dina barn. Flyg Stockholm Riga med familjen och tillgodose dig vår barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Passa på att ta med barnen på ditt flyg Stockholm Riga och kom smidigt fram till den lettiska huvudstaden. 

Mer om att resa med barn
 

Börja din resa i SAS Lounge 

I SAS Lounge på Arlanda kan du välja om du vill koppla av i en härlig miljö eller passa på att arbeta före avgång. Där finns gratis WiFi och möjlighet att låna ett gästkontor eller telefonrum. Loungen har också en buffé för självplock samt varma och kalla drycker. 
 

Kom igång med SAS EuroBonus 

EuroBonus-medlemmar har möjlighet att tjäna poäng vid köp av flygbiljetter, restaurangbesök, hyrbilar, hotellvistelser m.m. Via SAS App kan du se var någonstans du tjänar EuroBonus-poäng. Poängen du samlar in kan användas för att betala nya flygbiljetter och annat.

Som Guld- eller Diamantmedlem kan du få bästa möjliga start på din resa genom att koppla av i SAS Lounge i väntan på avgång. Utnyttja din resa till fullo genom att bli medlem i EuroBonus innan ditt flyg Stockholm Riga.