Flyg Göteborg Malaga

Boka Göteborg Malaga i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Göteborg till Malaga. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Göteborg och Malaga som passar just dig och ditt resesällskap.

Lågpriskalendern hjälper dig att hitta våra bästa frånpriser just nu. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Flyg Göteborg Spanien med SAS. Från Göteborg erbjuder vi flyg till Malaga men även flyg till Alicante, Barcelona, Gran Canaria, Palma de Mallorca och Teneriffa.

Boka din flygbiljett till Costa del Sols hamnstad Malaga idag, och njut av värme, natur och det spanska köket!

Boka flyg Göteborg Malaga – Upplev södra Spanien

Malagas södra läge medför en lång säsong och redan i mars kan det vara varmt som en svensk sommardag. Malaga ligger i Costa del Sol i Andalusien och fungerar utmärkt både som bas för utflykter till andra orter längs med solkusten och som resmål i sig själv. Utöver sol och bad erbjuder Malaga historiska kvarter och många platser som är väl värda ett besök. Exempelvis området runt Plaza de Constitución där det finns flera tapasrestauranger och en katedral, samt saluhallen Mercado Atarazanas som ligger i ett gammalt skeppsvarv. Flera av sevärdheterna går att nå till fots via lugna gågator.

Ta del av fantastisk kultur

För sin storlek har Malaga ett överraskande rikt utbud av kultur och utmanar Barcelona och Bilbao som kulturell weekendstad. Malaga är Picassos födelsestad och år 2003 öppnade det idag välbesökta Museo Picasso Malaga. Utöver det finns det flera andra museum och kulturcenter att välja bland, exempelvis Carmen Thyssen museet och en filial till det franska Centre Pompidou.

Besök en Chiringuito

Om du bokar flyg Göteborg Malaga bör du passa på att besöka en chiringuito. Chiringuitos finns överallt på stränderna i och runt Malaga och de bjuder på fantastiskt grillad fisk till en prislapp som ofta är mycket vänlig för plånboken. Många av dessa restauranger har i decennier drivits av familjer som verkligen vet hur god fisk ska tillagas. Om du aldrig har besökt en chiringuito förut kan det dock vara svårt att skilja dem alla åt. Ett bra sätt att lösa denna problematik på är att använda sig av den klassiska tumregeln att gå dit alla andra går – vilket oftast brukar betyda god chiringuito.

En trevligare reseupplevelse startar på Göteborg Landvetter flygplats

Flyg Göteborg Malaga från Göteborg-Landvetter flygplats – Sveriges näst största internationella flygplats och den femte största i Norden. Ta dig de ca 2,4 milen mellan Göteborg city och Landvetter flygplats med hjälp av taxi eller flygbussarna som kontinuerligt trafikerar sträckan.

SAS Fast Track

När du reser Göteborg Malaga i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Göteborg-Landvetter flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Malaga i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Landvetter flygplats kommer du att kunna njuta av SAS International Lounge som ligger nära Gate 18.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **När tillgängligt