Flyg Göteborg Palma de Mallorca

Boka flyg från Göteborg till Palma de Mallorca i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Göteborg till Palma de Mallorca. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Göteborg och Palma de Mallorca som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Göteborg Spanien med SAS. Från Göteborg erbjuder vi flyg till Palma de Mallorca men även flyg till Malaga, Alicante, Barcelona, Gran Canaria och Teneriffa. Boka din resa och upplev världen med oss.

Flyg Göteborg Palma – Upptäck en fantastisk ö

Staden Palma är en klassisk semesterort, redan 1955 landade det första svenska charterplanet på Mallorca. Grisfesternas storhetstid är sedan länge förbi och idag förknippas Palma med avkoppling, historiska miljöer, spännande aktiviteter och härligt klimat. Ön är en sann turistmagnet och de flesta som reser hit har siktet inställt på att njuta av solen, havet och de trevliga omgivningarna.

Staden Palma känns romantisk och vänlig och som resmål passar staden bra både för barnfamiljen och för det sofistikerade kärleksparet som vill få en kulinarisk upplevelse. Palmas stränder är välkända men det är också fullt möjligt att vara aktiv under sin vistelse på ön. Vandring, mountainbike-cykling, golf och ridning är några populära aktiviteter.

Historia och sevärdheter

Likt många andra städer i medelhavsområdet bär också Palma på en lång historia, staden var en gång under romerskt styre. Historien gör sig påmind genom de många intressanta och fina byggnader och kyrkor från olika tidsepoker som finns utspridda över ön. Det finns mycket att se i Palma och på hela Mallorca, bland annat katedralen La Seu från 1300-talet. Ett restips bland tusentals andra följer här nedan:

Åk bil en knapp timme från Palma till Deia och museet Son Marroig som har en fantastisk utsikt över havet. Fortsätt därefter in till byn och ät de lokala råvarorna förfinade till perfektion i mästerkockens Josef Sauerschells Michelinstjärniga restaurang Es Raco d’Es Teix. Har du fortfarande energi kvar, ta en promenad genom de vackra gatorna och kvickna till med ”Wake up dance” som inträffar varje lördag.

Boka flyg Göteborg Palma redan idag och lär känna den mångfacetterade ön!

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Palma de Mallorca finns samlade.

En trevligare reseupplevelse startar på Göteborg Landvetter flygplats

Flyg Göteborg Palma de Mallorca från Göteborg-Landvetter flygplats – Sveriges näst största internationella flygplats och den femte största i Norden. Ta dig de ca 2,4 milen mellan Göteborg city och Landvetter flygplats med hjälp av taxi eller flygbussarna som kontinuerligt trafikerar sträckan.

SAS Fast Track

När du reser Göteborg Palma de Mallorca i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Göteborg-Landvetter flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Palma de Mallorca i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Landvetter flygplats kommer du att kunna njuta av SAS International Lounge som ligger nära Gate 18.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt