sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Solsemester kring Medelhavet

Klassiska destinationer runt Medelhavet är hetare är någonsin! Vi flyger dig till det bästa Sydeuropa har att erbjuda, från vackra stränder i Kroatien till storstadspuls i Spanien.

Att resa till Medelhavet på solsemester är omåttligt populärt, och det är inte konstigt – här finns något för alla och en stor mängd spännande länder och städer att välja emellan. Medelhavet passar som resmål för en semesterresa året runt med behaglig temperatur på många platser även under vinterhalvåret.

När du flyger med SAS hamnar du på centralt belägna flygplatser så att du inte behöver spendera onödig tid med att ta dig till/från din destination. Boka din Medelhavsresa idag.

Urval av Medelhavsresor

Barcelona

I Barcelona samsas tusen år gammal historia med det senaste inom arkitektur, mode och design. Närheten till stranden gör Barcelona till en alldeles speciell storstad. Här kan man shoppa och besöka museum under dagen, och när staden tar siesta under eftermiddagen gör man som många andra, tar sitt pick och pack och beger sig till stranden som ligger mitt i city. Här kan man bada i Medelhavet och slumra några timmar innan det blir kväll och man är redo att utforska stadens restaurang- och nattliv.
 

Aten

Metropolen Aten är en utmärkt utgångspunkt för resor till de grekiska öar som ligger inom en färjeturs avstånd. Besök stadsdelen Plaka – Atens populäraste turistområde. Här finns fullt av restauranger, barer, nattklubbar och souvenirbutiker.
 

Bologna

I norra Italien ligger denna historiska stad med många vackra byggnader. Bologna är även välkänt för sin utsökta mat och fina viner. Vi flyger dig till Bologna torsdagar och söndagar.

Mallorca

Den mångkulturella staden Palma är en härlig mix av gammalt och nytt. Gatorna kantas av uteserveringar och mysiga barer. Och i de trånga gränderna finns palats och minnesmärken ända från Medeltiden.

Malaga

Malaga är Costa del Sols största stad och ett lätt och praktiskt semesterområde för många svenskar. Förutom fina golfbanor finns många bra restauranger, fartfyllt nöjesliv och ett stort utbud av hotell och affärer.
 

Venedig

Venedig är världens enda ”fotgängarstad" och är helt fritt från bilar. Ett romantiskt sätt att ta sig fram är med en gondol som ros för hand på de vackra kanalerna.
 

Split

Split är ofta utgångspunkt för många öluffare och har ett par stränder på gångavstånd. Split är hjärtat i Dalmatien, en storstad med en gammal, charmig stadskärna.

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Nice

Njut av den franska Rivieran! Längtar du efter sol och värme har du hittat rätt. Nice har över 300 dagar solsken årligen. Som Frankrikes 5:e största stad är Nice en trevlig upplevelse vare sig man är ute efter en solsemester eller storstadsresa.
 

Rom

Rom erbjuder en oslagbar blandning av gammalt och nytt. Historiska kulturskatter slåss om uppmärksamheten med moderna modehus och trendiga barer. I Rom finns allt man kan önska sig när det gäller shopping, uteliv och god mat.
 

Malta

Längst ner i Europa vid Medelhavet ligger Malta, ett utmärkt resmål för weekendresor och semesterresor. De varma vindarna från Nordafrika garanterar ett behagligt, milt klimat året runt. Bästa tiden att resa hit är april - oktober. Malta har ett varierat utbud av sevärdheter, matkultur, upplevelser och barnvänliga stränder.

Boka flyg + hotell på samma gång

Enkelt och bekvämt, samtidigt som du tjänar EuroBonus-poäng.

Övrigt

Fler Temaresor