Flyg Stockholm Visby

Boka flyg från Stockholm till Visby i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Stockholm till Visby. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Stockholm och Visby som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Med SAS kan du flyga från Stockholm Arlanda till Visby Airport året runt. Flygresan från Stockholm till Visby tar dessutom bara 45 minuter. Detta gör paradisön till ett perfekt resmål för en mysig weekend eller för en härlig semester med familjen.

Flyg Stockholm Visby – Upplev underbara Gotland

Flyg mellan Stockholm och Visby och upplev en av Europas vackraste medeltidsstäder.

Passa på att boka flyg Stockholm Visby redan idag och få möjligheten att se en av Sveriges mest pittoreska sommarorter!

Visby – En stad full av liv

När du flyger mellan Stockholm och Visby kommer du att inse att Visby trots dess lilla storlek har ett stort utbud att erbjuda. Under sommarhalvåret förgylls staden med flera välkända evenemang såsom Almedalsveckan, Stockholmsveckan och Medeltidsveckan. Dessa veckor lockar årligen flera tusentals turister att komma till Visby och insupa stadens magiska atmosfär. Men även under de resterande veckor av året finns det mycket att göra och se i staden.

Förutom att beskåda historiska platser såsom ringmuren och domkyrkan, finns det många läckra restauranger, barer och nattklubbar i staden att besöka. Visby är dessutom perfekt att cykla runt i och du har alltid nära till ett havsbad var du än befinner dig. Om du bokar flyg Stockholm Visby kommer du således inte att bli besviken!  

Njut av hela Gotland

Om du flyger Stockholm Visby bör du inte bara passa på att besöka Visby utan även andra delar av paradisön och dess omnejd. Gotland riktigt kryllar av svindlande vacker natur, mysiga fik, konstateljéer, långa stränder och underhållning.

Att exempelvis ta en tur ut till Fårö och besöka Ingmar Bergmans trakter kan varmt rekommenderas för både ögat och sinnet.

En tur till Stora Karlsö är även något som inte kommer att göra din sinnesro besviken.  Att ta färjan till Stora Karlsö tar bara drygt 30 minuter från Klintehamn och väl framme på ön kan du njuta av havsutsikter som du sent kommer att glömma. 

En trevligare reseupplevelse startar på Arlanda flygplats

SAS Fast Track

När du reser från Stockholm till Visby i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Arlanda flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller besök i SAS Lounge eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Visby i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Stockholms flygplats Arlanda kommer du att kunna njuta av följande lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt