Flyg Stockholm Reykjavik

Boka flyg från Stockholm till Reykjavik i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Stockholm till Reykjavik. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Stockholm och Reykjavik som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Boka flyg Stockholm Reykjavik – Upptäck Islands charmiga huvudstad

Reykjavik ska ha grundats av vikingarna runt år 870 och är idag en liten, men viktig, stad. Naturskönt belägen vid havet är gör sig staden utmärkt att promenera runt i. Det är lätt att ta sig runt till fots, men trots den lilla storleken finns det ett gott utbud av shopping, restauranger och uteliv. Staden har många butiker och det finns både budgetkedjor och lyxiga designermärken. Packa din väska lätt när du bokar flyg Stockholm Reykjavik så du har plats med dina nya inköp när du flyger hem!

Det isländska köket har bra lamm och självklart fisk tack vare landets närhet till havet. Fish Company, Seafood Cellar och Fish Market är tre centralt belägna och mycket populära restauranger både hos lokalbefolkningen och turister som är ute efter isländska delikatesser.

Boka flyg Stockholm Reykjavik tur och retur och upptäck en annorlunda huvudstad i Norden!

Åk med bil till de varma källorna

Flyg Stockholm Reykjavik och boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng! Det är mycket praktiskt att sig runt med bil på Island och många turister har Reykjavik som bas när de gör dagsutflykter utanför staden. Boka hyrbil för dina EuroBonus-poäng

Ett av Islands främsta signum är de varma källorna – de får du inte missa på din resa Stockholm Reykjavik! Blå lagunen, Reykjadalur och Sundhöllin är tre varma källor som ligger nära huvudstaden och som dessutom håller hög kvalité. Blå lagunen är kanske den kändaste varma källan och har dagligen många besökare. Men låt dig inte avskräckas av mängden turister, källan är en otrolig och besökvärd upplevelse med sitt ångande och turkosa vatten.

För dig som vill vandra är Reykjadalur är ett bra alternativ eftersom det krävs en halvtimmes vandring för att komma dit. Under vandringen passerar du andra varma källor som är för heta för att bada i och när du väl kommer fram så är det fritt inträde. Sundhöllin är det äldsta badet i Reykjavik och möjligtvis även det charmigaste. Den som badar i någon av de två utomhusbassängerna har utsikt över hela staden.

Boka flyg Stockholm Reykjavik och njut av ett underbart, skönt bad i någon av de varma källorna som ligger beläget nära huvudstaden!

En trevligare reseupplevelse startar på Arlanda flygplats

SAS Fast Track

När du reser från Stockholm till Reykjavik i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Arlanda flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller besök i SAS Lounge eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Reykjavik i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Stockholms flygplats Arlanda kommer du att kunna njuta av följande lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt