Flyg Stockholm Åre/Östersund

Boka flyg från Stockholm till Åre/Östersund i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Stockholm till Åre/Östersund. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Stockholm och Åre/Östersund som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Stockholm Östersund med SAS. Vi har flertalet flygavgångar att välja bland per dag och flygresan mellan Stockholm och Östersund tar endast en timme. 

Boka flyg Stockholm Östersund

Med SAS kan du flyga Stockholm Östersund året runt. Väl på plats i Östersund går det enkelt att ta sig vidare till andra orter såsom den välkända skidorten Åre. 

Östersund passar dessutom utmärkt att besöka året runt. På sommaren kan du passa på att vandra i det vackra fjällandskapet eller testa på downhill-cykelåkning medan under vinterhalvåret är självfallet skidåkning en solklar aktivitet.

Boka flyg Stockholm Östersund redan idag och ta chansen att uppleva oemotståndliga fjällandskap!

Flyg till Östersund och åk skidor i Åre

En given destination att besöka när du flyger Stockholm Östersund är självfallet skidorten Åre. Orten går som tidigare nämnt att besöka året runt då det vackra fjällandskapet bjuder upp till olika aktiviteter som både passar ett sommar- och vinterväder. Förutom att Åre erbjuder många sportiga aktiviteter, såsom skidåkning och vandring, blomstrar även byn av restauranger och butiker i världsklass. Ett besök i Åre lämnar därför varken kroppen eller knoppen tom av intryck. 

Boka flyg Stockholm Östersund redan idag och upplev Sveriges välbesökta skidort!  

Östersund – En dold jämtländsk pärla

När du flyger Stockholm Östersund bör du dessutom passa på att besöka Östersunds stadskärna. Östersund omringas av Storsjön och dessutom av fjälltoppar vilket gör den till en vacker stad att besöka. Stadskärnan består dessutom av klassiska trähus från slutet av 1800-talet vilket även det bidrar till att staden är så vacker och mysig att promenera runt i.

Boka ditt flyg Stockholm Östersund redan idag! 

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Östersund finns samlade.

Transport från Åre Östersund flygplats

Väl framme på Åre Östersund flygplats kan du på ett smidigt sätt ta dig både till Östersunds citykärna och skidorterna Åre och Vemdalen. Flygbussar går året runt in till Östersunds stadskärna och under vinterhalvåret till Åre och Vemdalen.

Om du hellre vill hyra en bil eller ta en taxi är det också möjligt. Genom att hyra en egen bil kan du på ett smidigt sätt ta dig vart du vill.

En trevligare reseupplevelse startar på Arlanda flygplats

SAS Fast Track

När du reser från Stockholm till Åre/Östersund i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Arlanda flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller besök i SAS Lounge eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Åre/Östersund i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Stockholms flygplats Arlanda kommer du att kunna njuta av följande lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt