Flyg Stockholm Göteborg

Boka flyg från Stockholm till Göteborg i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Stockholm till Göteborg. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Stockholm och Göteborg som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

SAS erbjuder flyg mellan Stockholm och Göteborg med avgångar året runt. Med SAS direktflyg Stockholm Göteborg reser du enkelt mellan Arlanda och Landvetter på endast en timma.

Med våra många flexibla avgångar så finns det garanterat ett flyg mellan Stockholm och Göteborg som passar dig, oavsett om du besöker västkustens pärla för ett morgonmöte, en affärslunch eller för att njuta av en weekend i storstaden på västkusten.

Boka din flygbiljett Stockholm Göteborg med SAS redan idag!

Flyg från Stockholm till Göteborg – Upplev en mysig stad

Flyg Stockholm Göteborg och upplev Sveriges näst största stad. Närheten till havet och kusten gör Göteborg till en attraktiv utgångspunkt för att komma ut i skärgården. Det går båtar ut i skärgården och det finns hyrcyklar för att ta sig runt med på öarna. Den underbara havsmiljön med den friska vinden och skymningsljuset över klipporna är ett av Göteborgs signum. På flera restauranger erbjuds vällagad fisk och dito skaldjur och det är inte ovanligt med musikunderhållning på kvällarna. 

Göteborg fick sina stadsprivilegier 1621 och har genom sin historia delvis kallats för Nya Amsterdam på grund av sin arkitektur och delvis för Lilla London på grund av inflyttningen av engelsmän. Idag är staden Sveriges andra största stad och det finns ett stort uppbåd av sevärdheter, aktiviteter och shopping. Vi har samlat några av de sevärdheter du inte får missa när du besöker Göteborg.

Feskekôrka

Besök den ikoniska Feskekôrkan för att uppleva det lokala utbudet av dagsfärska räkor, kräftor och humrar beroende på säsong. Boka din flygbiljett mellan Stockholm och Göteborg redan idag!

Skansen Kronan

Besök det gamla fästningen Skansen Kronan och få en inblick i hur Göteborg såg ut under 1700-talet. Fästningen ligger på Risåsberget i södra Göteborg, där du också kan njuta av den vackra utsikten över staden.

Trädgårdsföreningen

I Göteborg finns också Trädgårdsföreningen, som är en av Europas bäst bevarade parker. Parken byggdes under mitten av 1800-talet och är känd för sina stora gräsytor, idylliska sjöar, skulpturer, fontäner och Palmehuset. I det stora växthuset, även kallat Palmehuset, kan du se ett stort utbud av palmer och blommor. Parken är också ett bra ställe för barn, eftersom det finns en lekplats i Trädgårdsföreningen.

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips om Göteborg finns samlade.

Flyg från Stockholm till Göteborg – Tranport från Landvetter flygplats

Göteborg Landvetter flygplats är västra Sveriges internationella flygplats och Sveriges näst största flygplats. Flygplatsen utgör en viktig del av Västsveriges infrastruktur när det gäller behovet av flygtransporter för både passagerare och frakt. 

Buss

Från flygplatsen är det möjligt att ta en buss in till stadens centrum. Busshållplatsen är placerad utanför avgångsterminalen och på bara 20 minuter är du framme i Göteborgs centrum. Bussarna går var 12:e minut.

Taxi

Önskar du ta en taxi hittar du taxihållplatser utanför avgångsterminalen.

En trevligare reseupplevelse startar på Arlanda flygplats

SAS Fast Track

När du reser från Stockholm till Göteborg i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Arlanda flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller besök i SAS Lounge eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Göteborg i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Stockholms flygplats Arlanda kommer du att kunna njuta av följande lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt