Flyg Malmö Stockholm

Boka flyg från Malmö till Stockholm i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Malmö till Stockholm. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Malmö och Stockholm som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Boka direktflyg från Malmö till Stockholm och välj bland många avgångar, året runt. Oavsett om du besöker huvudstaden för ett morgonmöte, en affärslunch eller för att njuta av en weekend i en av världens vackraste huvudstäder så finns det flygbiljetter som passar så att du kan komma fram när du vill. Flygtiden mellan Malmö och Arlanda är endast på lite drygt en timma.

Boka din flygbiljett mellan Malmö och Stockholm med SAS och utnyttja de låga priserna och de flexibla avgångar som erbjuds.

Flyg Malmö Stockholm – Upplev en av världens vackraste huvudstäder 

Stockholm ses av många som en av världens vackraste huvudstäder. Staden har intressanta byggnader, härlig natur och överallt är det nära till vattnet. Med någon av färjorna som har reguljära avgångar tar du dig enkelt ut till Stockholms skärgård och någon av dess cirka 30 000 öar. Där kan man picknicka, grilla och förstås bada. För en avkopplande plats närmare stan finns Djurgården med sina fantastiska promenadstråk och trevliga omgivningar. Missa inte de fina naturupplevelserna när du klivit av ditt flyg Malmö Stockholm!

Gamla Stan är en äldre stadsdel där husen och de charmiga små gatorna har bevarats och ser ut som de gjorde förr. Att vandra runt där ger en idé om livet på 1600-talet – i alla fall vad husen och gatorna anbelangar. Stadslivet idag är förstås annorlunda och idag är Gamla stan fullt av trevliga småbutiker där man kan köpa allt från lyxig choklad till vackra stenar och kristaller. 

Stockholm är utspritt över en stor yta och består av flera öar som binds samman. Vill du få en fantastisk överblick över staden? Besök i så fall Globen, världens största runda byggnad, och ta dig upp på toppen med Sky View Stockholm. Därifrån har du en magnifik utsikt som ger dig ett nytt perspektiv på staden. 

Stockholm är en kulturupplevelse

Flyg Malmö Stockholm och få en otrolig kulturupplevelse med museibesök, stadsvandringar och ett besök på Stockholms slott. Vasamuseet är ett av Sveriges populäraste turistmål eftersom det visar det enda bevarade 1600-talsskeppet i sitt slag. Om du inte har bokat flyg Malmö Stockholm för att se historiska museum kanske ABBA The Museum är något för dig? Museet har en unik och stor samling av originalföremål från den älskade svenska popgruppens storhetstid. Där finns scenkläder, fotografier och en rekonstruktion av ABBAs musikstudio!

ABBA The Museum ligger på gångavstånd från Skansen, världens äldsta museum ute i det fria. Skansen är ett givet besöksmål för barnfamiljen. På Skansen möts historia och nutid och platsen ger en fantasieggande inblick i det gamla Sverige. Utöver äldre fäbodar och hus finns flera stora hägn där det vilda, nordiska djurlivet kan beskådas. Älgar, vargar, björnar, vildsvin, ugglor m.m. huserar där. 

Skansen har också en uppskattad och traditionell julmarknad som första gången hölls 1903. Missa inte huvudstadens spännande kulturutbud på din resa Malmö Stockholm!

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Stockholm finns samlade.

Transport från Arlanda flygplats

Arlanda ligger nära huvudstaden som enkelt nås med snabbtåg på ca 20 minuter från ankomsthallarna. Vill du vara mer flexibel kan en hyrbil vara en bra idé under din vistelse i Stockholm. Du blir extra flexibel och kan även besöka platser utanför Stockholm utan att vara beroende av kollektivtrafikens tidtabeller. Det är väldigt enkelt både att hämta och lämna din hyrbil på Arlanda när ditt flyg har anlänt. Boka din hyrbil via SAS och få en komplett översikt över priser och tillgängliga bilar från alla hyrbilsfirmor. Du kan boka när du anländer till flygplatsen eller göra det enkelt och bekvämt hemifrån. Om du bokar din hyrbil hemifrån står din hyrbil på flygplatsen och väntar på dig när du landar.

En trevligare reseupplevelse startar på Malmö-Sturup flygplats

SAS Fast Track

När du reser Malmö Stockholm i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Malmö-Sturup flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller att bege dig snabbare till gaten.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt