Flyg Stockholm Köpenhamn

Boka flyg från Stockholm till Köpenhamn i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Stockholm till Köpenhamn. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Stockholm och Köpenhamn som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg från Stockholm till Köpenhamn med SAS. Varje dag erbjuder vi flera direktavgångar till den danska huvudstaden. På så sätt kan du kan boka flygbiljetterna utifrån det datum och tid på dagen som passar dig bäst.

Ta del av vad Köpenhamn har att erbjuda så som smörrebröd, museum och en vacker stad. Boka flyg från Stockholm till Köpenhamn idag!

Flyg från Stockholm till Köpenhamn – Upplev en livfull huvudstad

Köpenhamn har, trots förbindelsen till Sverige via Öresundsbron, en annorlunda och mer kontinental atmosfär än här. Köpenhamn upplevs som en levande metropol, det är en modern storstad med historia. Kulturupplevelser, nattliv, shopping och en intressant historia är något av vad som finns att ta del av i Köpenhamn. 

På senare tid har Köpenhamns restauranger blivit något folk talar om. Det finns en energi och experimentlusta i restaurangvärlden, kanske är det en effekt av den idag världsberömda restaurangen Noma? För den som fortfarande vill äta läckert men till lägre priser än på Noma finns det massor av alternativ, bland annat klustret av köttrestauranger i Kødbyen.

Oavsett om du vill äta gott med kollegorna eller ha en romantisk weekend kommer du inte bli besviken.

Transport till centrum

Copenhagen Airport, i vardagstal känt som Kastrup, ligger i just Kastrup och har Metro-förbindelse in till Köpenhamn. Att resa med metron tar bara ca 15 minuter till Nørreport-station. Vill du istället ha möjligheten att åka på en tur och vara helt oberoende av kollektivtrafikens tidtabeller kan en hyrbil vara ett bra alternativ. Tänk i så fall på att boka med ditt EuroBonus-nummer för att tjäna poäng.

En trevligare reseupplevelse startar på Arlanda flygplats

SAS Fast Track

När du reser från Stockholm till Köpenhamn i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Arlanda flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller besök i SAS Lounge eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Köpenhamn i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Stockholms flygplats Arlanda kommer du att kunna njuta av följande lounger, beroende på vart du ska flyga, biljettyp eller EuroBonus-nivå:

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt