sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Beirut med SAS

Boka flyg Stockholm Beirut med SAS och upplev Libanons blomstrande huvudstad. Trots det långa inbördeskriget i slutet av 1900-talet har Beirut repat sig fort och idag lever staden återigen upp till sitt rykte som ”Lilla Paris” och ”Medelhavets Pärla”.

Stadens närhet till Medelhavet gör dessutom Beirut till en perfekt destination för den som vill kombinera en storstadsresa med strandliv. Boka därför din resa från Stockholm till Beirut redan idag och få chansen att uppleva en av världens mest dynamiska städer!
 

Hitta billiga flyg i lågpriskalendern

Genom att spana in vår lågpriskalender kan du hitta riktigt billiga flyg från Stockholm till Beirut. Lågpriskalendern uppdateras ständigt för att kunna erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden. Om du därför är ute i god tid och kan vara flexibel med avgångstiderna har du möjligheten att boka riktigt billiga biljetter från Stockholm till Beirut. När du bokar dina biljetter hos oss har du dessutom alltid 24-timmars öppet köp. På så sätt kan du boka direkt när du ser ett riktigt bra erbjudande och kolla med ditt resesällskap senare! 

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Flyg Stockholm Beirut – upplev en dynamisk stad 

Beirut har verkligen något att erbjuda för alla med sitt stora utbud av kultur, historia, shopping, arkitektur och bad. Trots landets långa inbördeskrig under 1900-talet har Beirut återhämtat sig fort och är idag en av de säkrare städerna i regionen. När du bokar flyg från Stockholm till Beirut bör du därför passa på att promenera runt i staden, insupa den unika atmosfären och beskåda arkitekturen från urminnes tider. Om du gillar nattliv har dessutom Beirut mycket att erbjuda och staden kan verkligen mäta sig med mer kända partystäder såsom London och New York.  En resa till Beirut kommer således inte att göra dig besviken.

Boka flyg Stockholm Beirut redan idag och få chansen att uppleva en av världens mest levande städer! 
 

Inkluderat på ditt flyg Arlanda Beirut

Att flyga Arlanda Beirut tar drygt 4 timmar och under dessa timmar vill vi självfallet kunna erbjuda dig en så bekväm och smidig resa som möjligt. När du bokar ditt flyg med SAS ingår alltid vissa förmåner, oavsett vart du väljer att flyga:

Alltid Barnrabatt med SAS 

När du bokar ditt flyg Stockholm Beirut kan du därför boka dina barns biljetter till rabatterade priser.

Om du har barn som är under 2 år gamla och de kan sitta i knäet hos en vuxen under flygresan kan du därför få upp till 90 % rabatt. Du kan dessutom få upp till 25 % rabatt på flygbiljetterna om du har barn som är mellan 2 och 11 år gamla.  Detsamma gäller om du vill att dina barn som är under 2 år ska ha en egen sittplats.

Boka din resa Stockholm Beirut redan idag och låt hela familjen få följa med! 

Mer om att resa med barn  

 

Flyg Stockholm Beirut med SAS Eurobonus

Som medlem i SAS EuroBonus kan du både tjäna poäng på din resa mellan Stockholm och Beirut och använda vår fantastiska SAS Lounge innan resan. Du kan dessutom boka ditt flyg mellan Stockholm och Beirut med hjälp av dina intjänade poäng. Om du inte redan är medlem bör du således bli det när du bokar ditt flyg Stockholm Beirut. Att bli medlem är dessutom alldeles gratis och ju mer du flyger, desto fler förmåner får du! 

Som Guld- eller Diamantmedlem får du tillgång till SAS Lounge på flygplatsen.  I vår lounge kan du avnjuta ett stort utbud av mat och dryck. Du kan passa på att läsa tidningar och använda obegränsat med WiFi. På så sätt kan du få en lugn och skön start på din resa! 

Bli medlem i EuroBonus

 

Transport från flygplatsen

Att flyga från Arlanda till Rafic Hariri International Airport tar drygt 4 timmar. Väl framme på Rafic Hariri International Airport är det enkelt att ta sig in till stadskärnan. Du kan antingen ta en taxi eller hyra en bil. Flygplatsen är trafikerad med taxibilar dygnet runt och färden in till stan tar bara ca 30 minuter.

Om du skulle föredra att hyra en egen bil är det enkelt att göra det som medlem i EuroBonus. 

 

Övrigt 

Reseförsäkring