sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Berlin Göteborg

Boka och flyg Berlin Göteborg med SAS, vi flyger sträckan året om och har även direktflyg. Många svenskar bor i eller reser ofta till Berlin. För den som bor i Berlin kan en resa till Göteborg vara en härlig semester med tillfällen att njuta av vacker skärgårdsmiljö och havets läckerheter. Flyg Berlin Göteborg med SAS och ta del av våra förmånliga erbjudanden!


Hitta de billigaste avgångarna när du bokar ditt flyg Berlin Göteborg med SAS 

Kan du vara flexibel med dina resdagar? I så fall har du större chans att hitta biljetter för ett riktigt bra pris på flyg Berlin Göteborg. När du bokar med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp vilket ger dig möjlighet att först boka biljetter och sedan dubbelkolla med ditt resesällskap att tiderna verkligen passar. Boka flyg Berlin Göteborg med SAS redan idag!

Är du sugen på att resa en annan sträcka än Berlin Göteborg? I så fall vill vi rekommendera vår lågpriskalender som visar alla våra flygrutter och destinationer över hela världen. Saknar du inspiration till att finna ett resmål är lågpriskalendern ett bra ställe att börja på!

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Inkluderat i resan

Flyg Berlin Göteborg så bekvämt som möjligt med SAS. Det ingår alltid ett flertal förmåner när du reser med oss. Detta ingår i ditt flyg Berlin Göteborg:

Flyg Berlin Göteborg och upplev en underbar svensk stad

Kanske bor du redan i Göteborg och återvänder från en semester i Berlin? Eller kanske du bor i Berlin och vill besöka Göteborg? Oavsett är Göteborg en underbar stad att upptäcka. Havet är förstås ett av Göteborgs kännetecken och att lämna fastlandet för att ta sig ut till någon av öarna är något många tycker är trevligt. Regelbundet går det båtar ut i skärgården och på vissa öar finns det hyrcyklar att ta sig runt med. Göteborg om sommaren med musikunderhållning och vällagade rätter av fisk och skaldjur är en fantastisk upplevelse. Boka flyg Berlin Göteborg redan idag och se Sveriges näst största stad i ett nytt ljus!
 

Historia och sevärdheter

1621 fick Göteborg stadsprivilegier och under historiens lopp har staden kallats både för Nya Amsterdam och för Lilla London. Det förra på grund av arkitekturen och det senare på grund av inflyttning av engelsmän. Göteborg har länge haft en stark industri och hamnverksamhet och är också känt för sin musikscen. Göteborgarna har en särskild fäbless för ordvitsar vilket märks i den välkända Feskekörka som ursprungligen kallades Fiskhallen. Feskekörka är ett måste för den som vill ta del av det lokala utbudet av vad havet erbjuder som räkor, kräftor och humrar – allt beroende på säsong. Boka ditt flyg Berlin Göteborg redan idag!
 

Flyg Berlin Göteborg bekvämt och smidigt med en SAS Plus-biljett

För extra bekvämlighet ska du boka en SAS Plus-biljett till ditt flyg Berlin Göteborg. Då får du bland annat en extra stor sittplats samt tillgång till Fast Track. Fast Track är en snabbfil genom säkerhetskontrollen och det snabbaste sättet att ta sig genom hela incheckningsproceduren. Med en SAS Plus-biljett kan du börja resan bekvämt på Lufthansa Business Lounge i Berlin. Flyg Berlin Göteborg med en SAS Plus-biljett för största bekvämlighet på resan.
 

Barnrabatt på flygbiljetter

Visa Göteborg för dina barn! Flyg Berlin Göteborg och ta del av SAS barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill att ditt barn som är under 2 år får en egen sittplats blir priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Flyg Berlin Göteborg tillsammans med hela din familj!

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus och få poäng på ditt flyg Berlin Göteborg

EuroBonus-medlemmar tjänar poäng vid köp av flygbiljetter, hyrbilar, hotellvistelser och mycket annat. Poängen kan i sin tur användas vid betalning hos partner som är knutna till EuroBonus. Ladda ner SAS App för att se var någonstans du kan tjäna och spendera poäng

Guld- eller Diamantmedlemmar erbjuds möjlighet att koppla av i SAS Lounge om en sådan finns på flygplatsen. I SAS Lounge finns det gratis WiFi, mat och dryck samt goda möjligheter att koppla av. I SAS Lounge startar din resa bekvämt och avkopplande.

Bli medlem i EuroBonus
 

Göteborg Landvetter Airport 

Flyg Berlin Göteborg och ankom till Landvetter. Landvetter Airport är efter Arlanda Sveriges största flygplats och den femte största internationella flygplatsen i Norden. Vid tur-och-retur Berlin Göteborg flyger du smidigt tillbaka till den tyska huvudstaden, annars finns möjligheten att flyga vidare till någon av Landvetters hundratal andra destinationer som nås från flygplatsen. 
 

Om Landvetter

Flygplatsen öppnade 1977 och invigdes av kung Carl XVI Gustaf. Av Landvetters inrikesresenärer består ca 80% av affärsresenärer. Många av dem väljer att börja sin resa i SAS Lounge som har telefonrum, gratis WiFi och en buffé m.m. 

Transport mellan centrala Göteborg ut till Landvetter Airport görs enklast med flygbuss eller taxi. Flygplatsen ligger ca 2,4 mil utanför stan.