Flyg Luleå Beirut

Boka flyg från Luleå till Beirut i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Luleå till Beirut. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Luleå och Beirut som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Luleå Beirut – Upplev Libanons blomstrande huvudstad

Boka flyg Luleå Beirut med SAS och upplev en dynamisk stad. Trots det långa inbördeskriget i slutet av 1900-talet har Beirut repat sig fort och idag lever staden återigen upp till sitt rykte som ”Lilla Paris” och ”Medelhavets Pärla”.

Stadens närhet till Medelhavet gör dessutom Beirut till en perfekt destination för den som vill kombinera en weekendresa med strandliv.

Beirut har verkligen något att erbjuda för alla med sitt stora utbud av kultur, historia, shopping, arkitektur och bad. När du bokar flyg från Luleå till Beirut bör du därför passa på att promenera runt i staden, insupa den unika atmosfären och beskåda arkitekturen från urminnes tider. Om du gillar nattliv har dessutom Beirut mycket att erbjuda och staden kan verkligen mäta sig med mer kända partystäder såsom London och New York. En resa till Beirut kommer således inte att göra dig besviken.

Boka flyg Luleå Beirut redan idag och få chansen att uppleva en av världens mest levande städer! 

Transport från flygplatsen

Väl framme på Rafic Hariri International Airport är det enkelt att ta sig in till stadskärnan. Du kan antingen ta en taxi eller hyra en bil. Flygplatsen är trafikerad med taxibilar dygnet runt och färden in till stan tar bara ca 30 minuter.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt