Flyg Göteborg Beirut

Boka flyg från Göteborg till Beirut i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Göteborg till Beirut. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Göteborg och Beirut som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Göteborg Beirut – Upplev Libanons blomstrande huvudstad

Boka flyg Göteborg Beirut med SAS och upplev en dynamisk stad. Trots det långa inbördeskriget i slutet av 1900-talet har Beirut repat sig fort och idag lever staden återigen upp till sitt rykte som ”Lilla Paris” och ”Medelhavets Pärla”.

Stadens närhet till Medelhavet gör dessutom Beirut till en perfekt destination för den som vill kombinera en weekendresa med strandliv.

Beirut har verkligen något att erbjuda för alla med sitt stora utbud av kultur, historia, shopping, arkitektur och bad. När du bokar flyg från Göteborg till Beirut bör du därför passa på att promenera runt i staden, insupa den unika atmosfären och beskåda arkitekturen från urminnes tider. Om du gillar nattliv har dessutom Beirut mycket att erbjuda och staden kan verkligen mäta sig med mer kända partystäder såsom London och New York. En resa till Beirut kommer således inte att göra dig besviken.

Boka flyg Göteborg Beirut redan idag och få chansen att uppleva en av världens mest levande städer! 

Transport från flygplatsen

Väl framme på Rafic Hariri International Airport är det enkelt att ta sig in till stadskärnan. Du kan antingen ta en taxi eller hyra en bil. Flygplatsen är trafikerad med taxibilar dygnet runt och färden in till stan tar bara ca 30 minuter.

En trevligare reseupplevelse startar på Göteborg Landvetter flygplats

Flyg Göteborg Beirut från Göteborg-Landvetter flygplats – Sveriges näst största internationella flygplats och den femte största i Norden. Ta dig de ca 2,4 milen mellan Göteborg city och Landvetter flygplats med hjälp av taxi eller flygbussarna som kontinuerligt trafikerar sträckan.

SAS Fast Track

När du reser Göteborg Beirut i SAS Plus eller om du är SAS EuroBonus Guld- eller Diamantmedlem så har du tillgång till Fast Track på Göteborg-Landvetter flygplats. Fast Track är det snabbaste och smidigaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller att bege dig snabbare till gaten.

SAS Lounges

Starta din resa till Beirut i en av våra flygplatslounger. Loungen är en lugn plats där du kan arbeta, äta en bit mat, umgås eller bara koppla av medan du väntar på din flygavgång.

På Landvetter flygplats kommer du att kunna njuta av SAS International Lounge som ligger nära Gate 18.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt