Flyg Kiruna Alicante

Boka flyg från Kiruna till Alicante i vår lågpriskalender

Genom att titta i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg från Kiruna till Alicante. Om du är ute i god tid så förbättras dina chanser att hitta riktigt billiga flyg mellan Kiruna och Alicante som passar just dig och ditt resesällskap.

Hitta våra bästa frånpriser till alla våra destinationer i vår lågpriskalender. Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Flyg Kiruna Alicante – Upplev Spaniens östkust

Alicante är en ort i provinsen Alicante som ligger vackert till i en bukt i Medelhavet. Staden grundades redan 324 f.kr och bär på en rik historia, vilket blir tydligt för den som åker dit. Alicante har många hus och byggnader från olika tidsepoker och staden är full av pittoreska gator och stadsdelar.

Utöver sina fantastiska omgivningar har Alicante ett bra klimat med många soltimmar under sommaren och med skaplig och behaglig temperatur under vinterhalvåret. 

Alicante är en stad som är ett med havet – kusten med de goda badmöjligheterna och den dagsfärska fångsten från Medelhavet är två av stadens signum. Det finns många trevliga restauranger vars kött ofta produceras i bergsområdena runt staden.

Boka flyg Kiruna Alicante för att koppla av med sol, bad och läcker mat!

Shopping

Det finns stora möjligheter till shopping i Alicante, staden erbjuder både lokala hantverksbutiker och butiker från moderna märken och designers. Med andra ord kan du inhandla både handgjorda keramiska objekt och kläder från de stora modehusen om du reser Kiruna Alicante. Den välkända kvalitetsgallerian Corte El Ingles finns i staden och är väl värd ett besök. 

Sevärdheter

Alicantes historia sätter sin prägel på staden också genom de karnevaler och religiösa högtider som äger rum på gatorna. Under påskfirandet fylls gatorna med mäktiga och andaktsfulla processioner där stora tåg av människor iförda religiösa dräkter, långsamt rör sig framåt till ödesmättad musik. Påskfirandet är en av de största festligheterna i Spanien och Alicante och brukar pågå i flera dagar. 

För den som flyger Kiruna Alicante för att ta del av historiska sevärdheter är den gamla medeltida fästningen Santa Barbara ett tips. Fästningen har gratis inträde och ligger på en höjd med en underbar utsikt över Alicante. Turistbussarna Turibus kör rutter mellan Santa Barbara och andra sevärdheter.

Det finns oändligt mycket mer att uppleva, så boka flyg Kiruna Alicante och upptäck själv vad Spaniens östkust har att erbjuda!

Vill du ha ännu mer inspiration? Besök vår reseguide Scandinavian Traveler, där alla våra bästa resetips för Alicante finns samlade.

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt