Gruppresor

Dela reseäventyr med familj, vänner, kollegor eller ditt idrottslag. Vi erbjuder lägre biljettpriser när du bokar grupper med minst tio personer. Och för resenärer som är yngre än 26 år erbjuder vi särskilda rabatter för ungdomsgrupper.

Om du är bosatt i USA ber vi dig att göra gruppbokningar med SAS via din resebyrå.

Förmåner med gruppresor

När du bokar en gruppresa får du större flexibilitet, inklusive:

 • Ett handbagage och ett incheckat bagage per resenär.

 • Lägg till eller ändra resenärers namn nära avgången.

 • Mer flexibel ombokning.

 • Avboka hela gruppen utan avgift upp till 45 dagar efter bokningen och upp till 20 % av din grupp upp till 30 dagar före avgången.

 • Kostnadsfri sittplatstilldelning när resenärernas namn tillhandahålls.

 • Tjäna EuroBonus-poäng

Grupper med minst tio resenärer

Reser du i en grupp med minst tio resenärer? Gör en gruppbokning för att dra fördel av mer flexibla biljettalternativ till de lägsta priserna jämfört med enskilda resor.

Begär en gruppbokning

Ungdomsgrupper

Ungdomar som är yngre än 26 år och reser i en grupp kan dra fördel av rabatterade biljettpriser på flygningar i Skandinavien och Europa. I ungdomsgrupper måste minst 80 % av resenärerna vara yngre än 26 år. Detta innebär att du kan ta med några personer som är äldre än 26 år i din grupp.

Begär en ungdomsgruppbokning

Kom ihåg att boka din grupp så tidigt som möjligt för att få de lägsta priserna. Ungdomsgrupper måste begäras minst 30 dagar före avgången.

Företagsgrupper

Om du reser i arbetet tillsammans med minst tio andra personer kan du boka som en grupp med företagsrabatt, förutsatt att ni reser till samma destination.

Ta reda på mer om företagsgrupper

Allt du behöver veta

Gruppresor kan uppgraderas från SAS Go till SAS Plus till ett fast pris per person och flygning. Uppgraderingar erbjuds i mån av tillgång på flygningar från Skandinavien/Europa till Asien och Nordamerika.

Uppgraderingsavgifter

 • Inrikesflyg inom Danmark, Norge och Sverige: från 200 DKK/200 NOK/200 SEK

 • Flygningar inom Europa: från 300 DKK/300 NOK/300 SEK

 • Till Asien och Nordamerika: från 1 500 DKK/1 500 NOK/1 500 SEK.

När du uppgraderar till SAS Plus:

 • Bagagetilldelning och service ombord i enlighet med SAS Plus

 • Passera säkerhetskontrollen snabbt med Fast Track

 • Dra fördel av tillgång till SAS Lounge när du reser från Stockholm, Oslo, Köpenhamn eller Göteborg (utom SAS Gold Lounge).

Vill du beställa specialmåltider, boka extra bagage eller reservera den sittplats du föredrar? Kontakta Group Sales så hjälper vi dig med din begäran.

 • Gruppriser kan skilja sig från enskilda biljettpriser, men de erbjuder mer flexibilitet när ni bokar och hanterar resan.

 • Ange om ni vill resa i SAS Business, SAS Plus eller SAS Go. Om du inte väljer en reseklass bokar vi din grupp i SAS Go. Du kan dessutom begära en kombination av reseklasser för valfria delar av resan.

Garantera din grupp – betala ännu mindre

Du kan spara mer på en gruppresa genom att åta dig att resa inom 14–21 dagar efter att du har tagit emot offerten (under förutsättning att erbjudandet är tillgängligt för din specifika flygning, datum och tid). Detta gäller tyvärr inte för ungdomsgrupper.

Ett incheckat bagagekolli per person ingår i gruppbiljettens pris. Beroende på din EuroBonus-medlemsnivå och reseklass kan du eventuellt ha möjlighet att checka in ytterligare bagage. Du kan alltid köpa extra bagage om du vill.

Du får mer information om villkoren i erbjudandet och bekräftelsen på din gruppbokning.