sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Göteborg Split med SAS

Flyg Göteborg Split och besök Kroatiens vackra solkust. Med SAS kan du flyga direkt från Göteborg till Split under hela sommarhalvåret. Unna dig en härlig solsemester eller en weekendresa. Flyg Göteborg Split redan idag och ta chansen att uppleva några av Europas finaste badorter! 
 

Boka billiga flyg Göteborg Split 

Om du har möjlighet att vara ute i god tid och kan vara flexibel med avgångstider har du chans att fynda flyg Göteborg Split till en riktigt bra prislapp. Som kund hos SAS har du dessutom alltid 24 timmars öppet köp. På så sätt kan du slå till direkt när du ser ett pris som du gillar och höra med ditt ressällskap senare. Så boka ditt flyg Göteborg Split redan idag för att inte gå miste om riktigt bra priser! 

Genom att spana in vår lågpriskalender kan du vidare få en god överblick över de flesta destinationer som SAS erbjuder och du kan således se flygpriserna från andra avgångsorter än Göteborg. Om du vill hitta den bästa semester-dealen kan det därför varmt rekommenderas att titta lite extra i vår lågpriskalender.
 

Inkluderat på ditt flyg Göteborg Split

Vi vill alltid att du ska få en så bra reseupplevelse som möjligt. När du bokar ditt flyg Göteborg Split ingår det därför alltid vissa förmåner i din flygbiljett: 

Boka flyg Göteborg Split – bada i turkost vatten

För den badsugna är Split ett utmärkt resmål. Split och dess omnejd har inte bara några av Europas finaste badstränder, utan är även en perfekt destination för den som vill förverkliga sin dröm att segla runt bland kristallklart turkost vatten. Staden Split erbjuder flera badmöjligheter såsom badstränderna Bacvice, Ovice och Kastelet.

Om du är ute efter en lugnare strandupplevelse bör du ta dig en tur ut till de närliggande öarna eller byarna. Det kan exempelvis varmt rekommenderas att ta en tur ut till öarna Brač och Hvar. I Brač kan du inte bara uppleva underbara bad utan även traska runt bland lummiga olivlundar, vinstockar och citrusträd. Hvar är ofta omtalad som en party-ö men erbjuder även fantastiska bad för den som inte åker dit för att festa till gryningen.

Passa på att boka flyg Göteborg Split redan idag och få chansen att uppleva bad som du sent kommer att glömma! 
 

Upplev tvåtusenårig historia 

Om du bokar flyg Göteborg Split kommer du inte bara att kunna njuta av fantastiska bad men även få se Adriatiska havets vackraste stad. Split stoltserar med en historia som är mer än 2000 år lång och är dessutom en stad som blandar både puls och avkoppling. Att besöka sevärdheten Diocletianus palats är ett måste i Split. Det mäktiga palatset har flera hundra år på nacken och är en av romarrikets mest välbevarade byggnader. Att dessutom ta chansen att besöka naturområdet Marjan Park är varmt rekommenderat.

Boka flyg Göteborg Split idag! 
 

Flyg Göteborg Split bekvämt i SAS Plus

För att få en så bekväm resa som möjligt mellan Göteborg och Split bör du köpa en SAS Plus-biljett. Med denna biljett kan du få bästa möjliga start på resan genom att få tillgång till Fast Track och vår populära SAS Lounge. På så sätt kan du få en lugn och avslappnande inledning på din resa. Du får dessutom en fantastisk måltid serverad under den drygt 2 timmar långa flygfärden och en sittplats som är extra stor och bekväm. Så passa på att köpa en SAS Plus-biljett när du bokar ditt flyg mellan Göteborg och Split! 
 

Boka flyg Göteborg Split med barnrabatt

Vi erbjuder alltid barnrabatt på våra flygbiljetter. Barn under 2 år får upp till 90 % rabatt på flygbiljetten om de sitter i en vuxens knä under flygningen. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt.  Om du vill att ditt barn som är under 2 år ska ha en egen sittplats är priset detsamma som för barn mellan 2 och 11 år.

Boka flyg Göteborg Split och låt hela familjen få följa med! 

Mer om att resa med barn  
 

Bli medlem i SAS EuroBonus

Som EuroBonus-medlem kan du tjäna poäng på alla resor som du gör med SAS och våra Star Alliance-partner. Du kan dessutom tjäna poäng på inköp som du gör innan, under eller efter din resa. Om du inte redan är medlem i vårt lojalitetsprogram bör du således passa på att bli det när du bokar ditt flyg mellan Göteborg och Split. Att bli medlem är dessutom alldeles gratis och möjliggör att du kan ta del av flera förmåner.

Om du är en frekvent flygresenär kan du bli Guld-eller Diamantmedlem och få tillgång till SAS Lounge. I loungen kan du börja din resa bekvämt och avnjuta mat och dryck i en rofull miljö. Du kan dessutom passa på att arbeta, ta en dusch eller läsa dagens tidning. Så passa på att bli medlem när du bokar din resa Göteborg Split! 

Bli medlem i EuroBonus
 

Övrigt 

Reseförsäkring

Boka hyrbil för dina EuroBonus-poäng