sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Göteborg Palma de Mallorca

Flyg Göteborg Palma de Mallorca med SAS året om. Unna dig en härlig semester i Spanien och koppla av med sol, bad, vacker natur och god mat. Boka flyg Göteborg Palma redan idag!
 

boka billiga flyg Göteborg Palma de Mallorca

Ta chansen och boka direkt om du hittar billiga biljetter. Ju mer flexibel du kan vara med dina resdagar, desto större är dina möjligheter att hitta flyg Göteborg Palma till bra pris. Du har alltid 24 timmars öppet köp när du bokar med SAS, vilket öppnar för att du först kan boka och därefter höra med ditt resesällskap att tiderna passar. Boka flyg Göteborg Palma redan idag! 

Har du inte bestämt dig var du vill resa? Besök i så fall vår lågpriskalender som visar avgångar till destinationer över hela världen. Få inspiration och spana in lågpriskalendern nu!

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Inkluderat på ditt flyg Göteborg Mallorca

Vi vill att din resa med SAS alltid ska vara bekväm och effektiv och inkluderar därför vissa förmåner när du flyger med oss. Detta ingår alltid när du reser med SAS och förstås även i ditt flyg Göteborg Palma:

Flyg Göteborg Palma – upptäck en fantastisk ö

Staden Palma är en klassisk semesterort, redan 1955 landade det första svenska charterplanet på Mallorca. Grisfesternas storhetstid är sedan länge förbi och idag förknippas Palma med avkoppling, historiska miljöer, spännande aktiviteter och härligt klimat. Ön är en sann turistmagnet och de flesta som reser hit har siktet inställt på att njuta av solen, havet och de trevliga omgivningarna. Staden Palma känns romantisk och vänlig och som resmål passar staden bra både för barnfamiljen och för det sofistikerade kärleksparet som vill få en kulinarisk upplevelse. Palmas stränder är välkända men det är också fullt möjligt att vara aktiv under sin vistelse på ön. Vandring, mountainbike-cykling, golf och ridning är några populära aktiviteter.

Boka ditt flyg Göteborg Palma och njut av den spanska ön!
 

Historia och sevärdheter

Likt många andra städer i medelhavsområdet bär också Palma på en lång historia, staden var en gång under romerskt styre. Historien gör sig påmind genom de många intressanta och fina byggnader och kyrkor från olika tidsepoker som finns utspridda över ön. Det finns mycket att se i Palma och på hela Mallorca, bland annat katedralen La Seu från 1300-talet. Ett restips bland tusentals andra följer här:

Åk bil en knapp timme från Palma till Deia och museet Son Marroig som har en fantastisk utsikt över havet. Fortsätt därefter in till byn och ät de lokala råvarorna förfinade till perfektion i mästerkockens Josef Sauerschells Michelinstjärniga restaurang Es Raco d’Es Teix. Har du fortfarande energi kvar, ta en promenad genom de vackra gatorna och kvickna till med ”Wake up dance” som inträffar varje lördag.

Boka flyg Göteborg Palma redan idag och lär känna den mångfacetterade ön!
 

SAS Plus för ökad komfort

Värderar du bekvämlighet högt? I så fall är en SAS Plus-biljett valet för dig när du bokar flyg Göteborg Palma. Med SAS Plus får du en mer komfortabel och effektiv resa mellan Landvetter och Mallorca. Inte bara får du en bredare och mer bekväma sittplats under flygningen, du serveras också en god måltid ombord. Vid incheckningen går du genom säkerhetskontrollen i snabbfilen Fast Track. Med en SAS Plus-biljett får du också möjligheten att äta buffé och koppla av i SAS Lounge på Landvetter (och Arlanda om ditt plan mellanlandar där). En SAS Plus-biljett ger dig den effektivaste och smidigaste starten på semestern, så boka en till ditt flyg Göteborg Palma!
 

Barnrabatt när du reser med SAS

Visa världen för dina barn. Flyg Göteborg Palma och ta del av vår barnrabatt. Om ditt barn är under 2 år får det upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetten om det sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn som är mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Vill du att ditt barn som är under 2 år ska ha en egen sittplats? I så fall är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Låt hela familjen följa med på ditt flyg Göteborg Palma och njut tillsammans på den spanska ön. 

Mer om att resa med barn
 

Tjäna poäng på ditt flyg Göteborg Palma

Som medlem i SAS EuroBonus tjänar du poäng på flygresor, hyrbilar, restaurangbesök, hotellvistelser och shopping m.m. Du hittar de olika ställena som du får poäng ifrån i SAS App. Kom ihåg att du får fler förmåner ju mer flygfrekvent du är med SAS eller våra partner i Star Alliance. Poängen du har tjänat in kan du använda till att betala för nya flygbiljetter, hyrbilar och mycket annat.

Har du nått status som Guld- eller Diamantmedlem kan du påbörja din resa Göteborg Palma i vår trevliga SAS Lounge på Landvetter. I loungen finns det goda möjligheter till att arbeta eftersom det erbjuds gratis WiFi och telefonrum. Det är gratis att bli medlem i EuroBonus, så teckna ett medlemskap innan du bokar ditt flyg Göteborg Palma och tillgodoräkna dig poängen för resan!

Bli medlem i EuroBonus