sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Göteborg Malaga med SAS

Boka flyg Göteborg Malaga. I Malaga finns det historiska stadsdelar, sevärdheter samt stora möjligheter till sol och bad. SAS flyger Göteborg Malaga året runt. Besök Malaga, en hamnstad i Costa del Sol, och njut av värmen, naturen och det spanska köket!
 

Hitta billiga flyg GÖTEBORG MALAGA 

Öka chansen att fynda marknadens billigaste priser genom att boka i vår lågpriskalender! Kan du vara flexibel med dina resdagar ökar du dina möjligheter att boka flygbiljetter till riktigt bra priser. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt med billiga flyg Göteborg Malaga. Kom ihåg att du alltid har 24 timmars öppet köp när du bokar med SAS, vilket möjliggör att du tryggt kan beställa biljetter och dubbelkolla med ditt resesällskap efteråt.

Boka flyg Göteborg Malaga och upplev det bästa av Spanien!

Hitta din resa i lågpriskalendern nu
 

Inkluderat på ditt flyg Göteborg Malaga

Det ingår ett flertal förmåner som ökar bekvämligheten och effektiviteten när du flyger Göteborg Malaga, eller någon annan flygrutt med SAS. Detta ingår i ditt flyg Göteborg Malaga:

Boka flyg Göteborg Malaga – upplev södra Spanien

Malagas södra läge medför en lång säsong och redan i mars kan det vara varmt som en svensk sommardag. Malaga ligger i Costa del Sol i Andalusien och fungerar utmärkt både som bas för utflykter till andra orter längs med solkusten och som resmål i sig själv. Utöver sol och bad erbjuder Malaga historiska kvarter och många platser som är väl värda ett besök. Exempelvis området runt Plaza de Constitución där det finns flera tapasrestauranger och en katedral, samt saluhallen Mercado Atarazanas som ligger i ett gammalt skeppsvarv. Flera av sevärdheterna går att nå till fots via lugna gågator.

Boka flyg Göteborg Malaga redan idag!
 

Flyg Göteborg Malaga – ta del av fantastisk kultur

För sin storlek har Malaga ett överraskande rikt utbud av kultur och utmanar Barcelona och Bilbao som kulturell weekendstad. Malaga är Picassos födelsestad och år 2003 öppnade det idag välbesökta Museo Picasso Malaga. Utöver det finns det flera andra museum och kulturcenter att välja bland, exempelvis Carmen Thyssen museet och en filial till det franska Centre Pompidou.
 

Boka SAS Plus för ökad bekvämlighet

Är komfort högt upp på din lista med prioriteringar? Boka i så fall en SAS Plus-biljett när du reser Göteborg Malaga. Med en SAS Plus-biljett kan du förvänta dig en bekväm resa med toppservice. Du får tillgång till Fast Track som är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen och som ger dig en smidig start på din resa. Med en SAS Plus-biljett serveras du alltid en god måltid ombord och sitter i den främre kabinen, på den plats du valde när du bokade resan. Du får också ta med en extra väska. SAS Plus gör det helt enkelt ännu bekvämare när du reser Göteborg Malaga! 
 

Flyg Göteborg Malaga och få barnrabatt 

Ta med dina barn till solkusten. Flyg Göteborg Malaga och ta del av SAS barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Boka biljetter för hela familjen och kom smidigt och snabbt fram till Spaniens södra kust! 

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus 

Som EuroBonus-medlem tjänar du enkelt poäng på flygresor, hyrbilar, hotellvistelser och mycket annat. Kolla bara in SAS App och dess karta som visar var någonstans du kan handla och samtidigt tjäna Extrapoäng. Många butiker och restauranger kan ge dig poäng. Det är gratis att skaffa ett medlemskap i EuroBonus samtidigt som du får flera förmåner ju mer du flyger med SAS. Poängen kan sedan användas till att betala för hyrbilar, nya flygbiljetter och mycket annat. 

Är du Guld- eller Diamantmedlem kan du börja ditt flyg Göteborg Malaga med att vistas i vår avkopplande SAS Lounge. I SAS Lounge finns gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck som ger dig bästa möjliga start på din resa. Bil medlem i EuroBonus före du bokar din biljett Göteborg Malaga och tillgodose dig poängen för resan!

Bli medlem i EuroBonus
 

Göteborg Landvetter Airport 

Flyg Göteborg Malaga från Göteborg Landvetter Airport, som är Sveriges näst största internationella flygplats och den femte största i Norden. Ta dig de ca 2,4 milen mellan Göteborg och Landvetter Airport med hjälp av taxi eller flygbussarna som kontinuerligt trafikerar sträckan.