sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Göteborg Alicante med SAS

Flyg Göteborg Alicante. Alicante är en underbar kuststad med mycket goda möjligheter till sol, bad och mat från det spanska köket. Boka flyg Göteborg Alicante redan idag!
 

Hitta billiga flyg Göteborg Alicante 

Boka ditt flyg Göteborg Alicante i vår lågpriskalender för att fynda till våra lägsta priser. Om du kan vara flexibel med dina resdagar så ökar du dina möjligheter att hitta flyg Göteborg Alicante till ett riktigt bra pris. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt. Eftersom du alltid har 24 timmars öppet köp kan du tryggt slå till när du hittar billiga biljetter och dubbelkolla med ditt resesällskap efteråt att datumen verkligen passar.

Hitta billiga avgångar Göteborg Alicante i vår lågpriskalender redan idag!

Boka flyg Göteborg Alicante i vår lågpriskalender
 

inkluderat på ditt flyg Göteborg Alicante

Med syftet att göra ditt flyg Göteborg Alicante så effektivt och bekvämt som möjligt har vi inkluderat ett flertal förmåner när du bokar med oss. I din flygbiljett Göteborg Alicante ingår:

Flyg Göteborg Alicante – upplev Spaniens östkust

Alicante är en ort i provinsen Alicante som ligger vackert till i en bukt i Medelhavet. Staden grundades redan 324 f.kr och bär på en rik historia, vilket blir tydligt för den som åker dit. Alicante har många hus och byggnader från olika tidsepoker och staden är full av pittoreska gator och stadsdelar.

Utöver sina fantastiska omgivningar har Alicante ett bra klimat med många soltimmar under sommaren och med skaplig och behaglig temperatur under vinterhalvåret. 

Alicante är en stad som är ett med havet – kusten med de goda badmöjligheterna och den dagsfärska fångsten från Medelhavet är två av stadens signum. Det finns många trevliga restauranger vars kött ofta produceras i bergsområdena runt staden.

Boka flyg Göteborg Alicante för att koppla av med sol, bad och läcker mat!
 

Shopping

Det finns stora möjligheter till shopping i Alicante, staden erbjuder både lokala hantverksbutiker och butiker från moderna märken och designers. Med andra ord kan du inhandla både handgjorda keramiska objekt och kläder från de stora modehusen om du reser Göteborg Alicante. Den välkända kvalitetsgallerian Corte El Ingles finns i staden och är väl värd ett besök.
 

Sevärdheter

Alicantes historia sätter sin prägel på staden också genom de karnevaler och religiösa högtider som äger rum på gatorna. Under påskfirandet fylls gatorna med mäktiga och andaktsfulla processioner där stora tåg av människor iförda religiösa dräkter, långsamt rör sig framåt till ödesmättad musik. Påskfirandet är en av de största festligheterna i Spanien och Alicante och brukar pågå i flera dagar. 

För den som flyger Göteborg Alicante för att ta del av historiska sevärdheter är den gamla medeltida fästningen Santa Barbara ett tips. Fästningen har gratis inträde och ligger på en höjd med en underbar utsikt över Alicante. Turistbussarna Turibus kör rutter mellan Santa Barbara och andra sevärdheter.

Det finns oändligt mycket mer att uppleva, så boka flyg Göteborg Alicante och upptäck själv vad Spaniens östkust har att erbjuda!
 

en mer bekväm och smidig resa med SAS Plus

Välj en SAS Plus-biljett när du bokar flyg Göteborg Alicante för att få en så bekväm resa som möjligt. Med en SAS Plus-biljett får du tillgång till den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen med Fast Track och ombord serveras du alltid något att äta. En SAS Plus-biljett ger dig också möjligheten att koppla av i SAS Lounge före avgång från Landvetter.

Välj en SAS Plus-biljett när du bokar ditt flyg Göteborg Alicante och få bästa möjliga start på semestern!

 

Flyg Göteborg Alicante och få barnrabatt

Ta med dina barn på solsemestern! Flyg Göteborg Alicante och få SAS barnrabatt. Det är upp till 90 % barnrabatt för barn mellan 0–2 år om de sitter i knät på en vuxen under flygningen. Barn som är mellan 2 och 11 år ges upp till 25 % barnrabatt. Om barnet som är mellan 0–2 år har en egen sittplats är priset detsamma som för barn mellan 2 och 11 år.

Boka och flyg Göteborg Alicante med hela familjen!

Mer om att resa med barn

 

Tjäna poäng med EuroBonus 

Som EuroBonus-medlem tjänar du poäng när du bokar flyg Göteborg Alicante. Poängen kan du sedan använda till att köpa nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. Som Guld- eller Diamantmedlem har du också möjlighet till att börja din resa på bästa sätt i SAS Lounge.  I loungen finns bland annat gratis WiFi, mat, dryck och tidningar så du kan koppla av före du går ombord. Bli medlem i EuroBonus innan du bokar biljetter till ditt flyg Göteborg Alicante och tillgodose dig poängen för resan.

Bli medlem i EuroBonus