sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Malaga med SAS

Flyg Stockholm Malaga med SAS och välj bland många avgångar. Året runt erbjuder SAS flyg till den soliga kuststaden och reser du Arlanda Malaga så tar resan enbart fyra timmar. Det gör att Malaga passar perfekt för både en kortare weekendresa och en längre solsemester.

Malaga är en otrolig stad som har mycket att erbjuda – inte minst fantastisk shopping. Så packa din väska lätt och boka flyg Stockholm Malaga för en underbar semester!

 

Boka Stockholm Malaga i vår lågpriskalender

Genom att kika i vår lågpriskalender kan du hitta våra allra bästa priser på flyg Stockholm Malaga. Har du möjlighet att vara ute i god tid så förbättras dina chanser att finna riktigt billiga flyg Stockholm Malaga som passar just dig och ditt resesällskap.

Med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp vilket gör att du kan boka biljetten först, för att sedan dubbelkolla med ditt resesällskap att tiderna verkligen fungerar.

Boka flyg Stockholm Malaga med SAS nu på en gång! 

Hitta din resa i vår lågpriskalender

 

Inkluderat på ditt flyg Stockholm Malaga

För att göra ditt flyg Stockholm Malaga så bekvämt och effektivt som möjligt så ingår ett flertal förmåner i din bokning med SAS. Detta ingår i ditt flyg Stockholm Malaga:

 

njut av Solkustens huvudstad

Malaga är en perfekt weekendstad i södra Spanien för dig som vill upptäcka en typisk spansk stad som ännu inte blivit en turistfälla – detta trots att det är den sjätte största staden i Spanien. I Malaga är du aldrig långt ifrån varken en god tapasbar eller kulturella sevärdheter.

Den berömde konstnären Pablo Picasso föddes här och man kan finna hans målningar på olika museum och konsthallar runt om i staden. Man får heller inte glömma att Malaga är en kulturell sevärdhet i sig själv. När man strosar runt i den gamla delen av staden så kan man tydligt se hur historien har satt sina spår lite överallt. Den moriska perioden, som höll i sig i cirka 700 år, har präglat kuststadens arkitektur, men även dess språk och kultur.

Utöver den fantastiska kultur som staden har att erbjuda så bokar svenskar flyg Stockholm Malaga för det varma klimatet, de spanska delikatesserna och den utmärkta shoppingen. Boka flyg Stockholm Malaga i god tid för att säkerhetsställa att du hittar så billiga biljetter som möjligt!
 

Boka SAS Plus för ökad komfort

Vill du resa mer bekvämt? Eller uppskattar du en god måltid under din flygning? I så fall är SAS Plus valet för dig när du bokar flygbiljetter Stockholm Malaga.

Reser du Stockholm Malaga i SAS Plus så får du tillgång till Fast Track, som är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen och som garanterat ger dig en smidig start på resan. Vidare ger en SAS Plus-biljett tillgång till SAS Lounge i Stockholm där du hittar gratis WiFi, stressfri miljö och en utsökt buffé.  
 

Barnrabatt på flygbiljetter

Visa världen för dina barn. Flyg Stockholm Malaga och utnyttja SAS barnrabatt.

Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Passa på att ta med hela familjen på ditt flyg Stockholm Malaga och kom fram smidigt och snabbt till den spanska kuststaden. 

Mer om att resa med barn

 

Kom igång med SAS EuroBonus 

Alla EuroBonus-medlemmar har fördelar att ta del av på sina resor med SAS och då självklart även rutten Stockholm – Malaga. Bland annat så kan samtliga EuroBonus-medlemmar tjäna poäng när de köper flygbiljetter med SAS och dessa poäng kan användas för att hyra bil, köpa snacks på flyget, boka nya flygbiljetter och mycket mer.

Utnyttja din resa till fullo och bli medlem i EuroBonus före ditt flyg Stockholm Malaga!

Bli medlem i EuroBonus