sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Luleå med SAS

Flyg Stockholm Luleå med många avgångar att välja bland året runt. Med SAS lågpriskalender säkerställer du att du hittar billiga biljetter som passar in i ditt schema oavsett om du ska till Luleå över en affärslunch, för att vandra och uppleva naturen eller över en weekend i den fantastiska skärgården.
 

Flyg till Luleå och boka biljett med vår lågpriskalender

Boka biljett Luleå Stockholm med SAS redan idag. Håll utkik i lågpriskalendern för att säkerställa att du hittar den bästa biljetten. Med oss har du alltid 24 timmars öppet köp vilket gör att du kan boka din biljett direkt när du hittar den för att sen dubbelkolla med ditt resesällskap och kalendern att tiderna verkligen passar. Vi har många avgångar att välja blad så du kan hitta ett flyg som passar oavsett om du ska komma fram till en frukost, affärslunch eller en mysig middag på någon av restaurangerna i Luleås hamn. Du flyger sträckan Arlanda Luleå på endast en timma och femton minuter.

Hitta din resa nu
 

Alltid inkluderat i ditt flyg Stockholm Luleå

SAS vill alltid hjälpa till att göra din flygresa så bekväm som möjligt, oavsett om det är en kort- eller långdistansflygning. Därför har vi vissa förmåner som är inkluderade i alla dina resor med SAS och det gäller allt från gratis kaffe till 24 timmars öppet köp, allt för att göra flygupplevelsen så bra som möjligt.  

 

Barnrabatt på flygbiljetter Stockholm Luleå

Visa norra Sverige för dina barn med vår barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Ta chansen att flyga Arlanda Luleå med dina barn, boka din resa med SAS!

Att resa med barn

 

Kom igång med EuroBonus


Som medlem i EuroBonus kan du börja din resa mellan Stockholm och Luleå med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen (gäller EuroBonus Guld eller högre eller om du reser i SAS Plus) där du hittar mat, dryck och tidningar. I loungen har du möjlighet att få tid och ro till det du har behov till under resan. Oavsett om det är för att ladda batterierna och njuta av din resa eller till förberedelser och produktivitet. Din resa börjar redan innan du går ombord på flygplanet på sträckan Stockholm Luleå, utnyttja den till fullo som medlem i EuroBonus.

Ytterligare har du som medlem i EuroBonus möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat.

Bli medlem i EuroBonus

 

Flyg Arlanda Luleå och landa på Luleå Airport

Ta flyget från huvudstaden och landa i Luleå på endast en timma och femton minuter. Väl på plats så gör Luleå Airports smidighet att du lätt kan fortsätta resan. Det finns goda förbindelser till stadskärnan från flygplatsen med kollektivtrafik. Det finns även möjlighet till att hyra bil för den som har behov av det. Som medlem i EuroBonus får du möjlighet till att förmånligt hyra bil med dina poäng. Flyg enkelt sträckan Stockholm Luleå och fortsätt resan på det sätt som passar dig, med hyrbil, kollektivtrafik eller taxi.

Boka hyrbil med EuroBonus