sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

Flyg Stockholm Alicante med SAS

Med SAS kan du boka flyg Stockholm Alicante och välja mellan ett flertal olika avgångar. Oavsett om det är vinter, vår, sommar eller höst kan du förvänta dig en snabb och enkel direktflygning Stockholm Alicante. Unna dig en härlig semester i Spanien och njut av sol, bad och paella.

Boka flyg Stockholm Alicante redan idag!
 

billiga flyg Stockholm Alicante

Vår lågpriskalender uppdateras kontinuerligt med priser på flyg Stockholm Alicante och ju mer flexibel du kan vara med dina resdagar, desto bättre möjligheter har du att hitta flyg Stockholm Alicante för ett riktigt bra pris. Med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp vilket gör att du kan boka biljetten först, för att sedan dubbelkolla med ditt resesällskap att tiderna verkligen fungerar.

Boka flyg Stockholm Alicante med SAS redan idag! 

Hitta din resa med SAS lågpriskalender nu
 

Inkluderat på ditt flyg Stockholm Alicante

För att göra ditt flyg Stockholm Alicante så bekvämt och effektivt som möjligt så ingår ett flertal förmåner i din bokning med oss. Detta ingår i ditt flyg Stockholm Alicante:

Res Stockholm Alicante  – upplev Spaniens östkust

Alicante är en stad i östra Spanien som ligger i en vacker bukt vid Medelhavet. Här möts stadsliv och shopping med söta små gränder, varmt vatten och vackra stränder. Staden, som är ett riktigt shoppingmekka, har ett brett utbud av shopping så se till att packa din väska lätt innan du hoppar på ditt flyg Arlanda Alicante.

För dig som längtar efter naturupplevelser eller spänning så finns det möjlighet att paddla, vandra, snorkla och mycket mer. Alicante är en av flera pärlor som ligger vid den spanska östkusten med namnet Costa Brava. Costa Brava betyder ”Den vita kusten”. Det är lätt att förstå namnets uppkomst när sanden silar mellan tårna på den milslånga vita sandstranden som slingrar sig fram längs kusten.

Alicante-regionen är ett av de populäraste resmålen i Spanien och det finns ett flertal små fiskebyar vid vattnet som är värda ett besök. En semester här garanterar sol, bad och andra härligheter utöver det vanliga.
 

SAS Plus-biljett för ökad komfort

Är komfort högt upp på din lista med prioriteringar? I så fall är SAS Plus-biljett valet för dig när du bokar flygbiljetter Stockholm Alicante.

Om du väljer att boka SAS Plus-biljetter inför din resa Stockholm Alicante kan du förvänta dig en bekväm resa med toppservice. Du serveras alltid en god måltid ombord och du får tillgång till Fast Track, som är den snabbaste vägen genom säkerhetskontrollen och som garanterat ger dig en smidig start på resan.

Tack vare din SAS Plus-biljett får du även möjlighet att koppla av och äta buffé i SAS Lounge i Stockholm. SAS Plus innebär helt enkelt bekvämlighet, effektivitet och en bra start på semestern!
 

Barnrabatt på flygbiljetter

Visa världen för dina barn. Flyg Stockholm Alicante och utnyttja SAS barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Passa på att ta med hela familjen på ditt flyg Stockholm Alicante och kom fram smidigt och snabbt till den spanska kusten. 

Mer om att resa med barn

 

Kom igång med SAS EuroBonus 

Som medlem i EuroBonus har du möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat.

Är du Guld- eller Diamantmedlem har du också möjlighet att börja din resa på bästa sätt genom att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du gratis WiFi, tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord.

Utnyttja din resa till fullo genom att bli medlem i EuroBonus innan ditt flyg Stockholm Alicante.

Bli medlem i EuroBonus